- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Szia!
Aktuális még a táp? Ha igen, küldj néhány adatot róla.
Üdv: Balázs
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Egy alaplapot kellene tesztelnem, de sajnos nincs hozzá processzorom, sem memóriám.
Esetleg valaki ki tudna segíteni egy ASUS ROG Strix B360-H Gaming alaplapba való processzorral és memóriával egy teszt erejéig?Előre is köszönöm!
Üdv: MBazsee
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs szüksége egy Mi Band3-asra? Lenne egy eladó.
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek egy mini drónja, egy tesztrepülés erejéig, kölcsönbe?
Szeretnék kipróbálni egyet, hogy milyen ezeket terelgetni a levegőben.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Mbazsee
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó 22-24"-os monitora? Az sem baj, ha olcsó.
-
MBazsee
tag
-
MBazsee
tag
(#7717) vallas és (#7719) vlaci79: köszönöm, de sajnos a lap 450-ig kezeli a procikat.
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy Socket 370-es processzora?
Ha van sikítsatok!
Előre is köszönöm!Üdv: Mbazsee
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó notebookja 60 000 Ft-ig?
Nyugodtan bombázhattok privát üzenetekkel.Üdv: Mbazsee
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Nem kell valakinek tisztított felezett dióbél? Van jelenleg 3,5 kg és el szeretném adni.
Illetve van egy Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 alaplapom is eladósorban.
-
MBazsee
tag
Hali!
Nincs valakinek elfekvőben egy 1155-ös foglalatú processzora kölcsönbe? Egy alaplapot szeretnék letesztelni, hogy működik-e.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
MBazsee
tag
De éppen ilyen, mert a kölök meg van érte őrülve. Kaptunk egyet kölcsön és lassan vissza kellene adni. Emiatt kerestünk, és úgy néz ki, hogy találtunk is, amit postáznak, szóval már nem kell segítség a beszerzésben.
Van egy másik FP játék (talán telefon...), ami azt mondja, hogy "látlak". Na az inkább para.
-
MBazsee
tag
Hali Mindenki!
Van itt olyan aki rendszeresen jár Pesten és Zalaegerszegen egyaránt?
Kerepesen, vagy Újpalotán van egy Fisher Price tanuló kutya, amit szeretnék megszerezni a kisfiamnak, de sajnos nem postázzák. Ebben kérném a segítségetek.Előre is köszönöm!
-
MBazsee
tag
Hali!
Eladó kettő darab Asus B202 EEEBox. Mindkettő működő, viszont az egyikben nincs merevlemez.
Valamint van kettő darab D-Link DIR-635-ös router is.
Akit érdekel bármelyik, jelezze!
-
MBazsee
tag
Melyik a legolcsóbb tüzép itt Zegen? Kellene néhány zsák aljzatkiegyenlítő, vagy ilyen dolgot hol tudok olcsón venni?
-
MBazsee
tag
válasz
szakalistvan #7057 üzenetére
Hali!
Van egy cirka 1400 napot ment WD vinyóm, a kondíciója 100/100. Érdekel?
-
MBazsee
tag
Hali!
Keresek nagyon olcsó kompakt digitális fényképezőgépet (max 7-8000 Ft-ig, de inkább 5k-ért
).
Akinek van ilyenje sikítson!Ha érdekel valakit van két darab 40 Gb-os és néhány 80 Gb-os PATA merevlemezem.
-
MBazsee
tag
Asztali számítógépet vagy félkonfigot (lap, proci, memória, videokártya, esetleg vinyó) keresek 50 000 Ft-ig. Aki venné, szeretné játékra is használni. Ha valakinek lenne ilyen konfigja ne habozzon!
Ezt akartam megcsípni, de sajnos lemaradtam róla: [link]
Üdv: Balázs
-
MBazsee
tag
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
-
MBazsee
tag
Nincs valakinek elfekvőben egy s478-as HT-s procija? 2,6 GHz-től felfelé érdekel.
Először ki szeretném próbálni és ha a lap benyeli akkor megvenni. -
MBazsee
tag
tomi319, sonar: Ha kell, le tudom juttatni Kanizsára csütörtökön a matricát.
Más:
Videokártyát keresek játékra egy Intel E6850-es proci mellé. Kinek milyen ajánlata lenne? A keret kb. 16 000 Ft.Üdv: Mbazsee
-
MBazsee
tag
B.U.É.K. mindenkinek!
-
MBazsee
tag
(#6638) sonar: Él az irodatechnikás vonal.
Még jöhetnek az észrevételek a ProCompról, az eddigi hozzászólásokat köszönöm!
-
MBazsee
tag
ProComp-ról mi a véleményetek?
Szintén közvélemény kutatás.
-
MBazsee
tag
Üdv mindenkinek!
IBM NetVista 8313-as géphez keresek 3,5"-os, illetve 5,25"-os kereteket. Az alábbi linken az 5-ös és a 10-es alkatrész, akinek van küldjön privátot.
Előre is köszönöm!
-
MBazsee
tag
Nekem van egy full halott 8800GTS kártyám, ha érdekel.
Itt vettem a PH-n egy emberkétől, garanciát nem adott rá, de hat nap alatt meg is adta magát. Aztán elküldtem egy szervizbe akik elvileg reballozták, de azóta a lap is kifütyüli.
Volt is erről néhány üzenetváltás a korábbi tulajjal, hogy nem tudja-e, hogy lett-e már sütve a kártya, vagy esetleg meg tudja-e kérdezni a korábbi tulajtól. -
MBazsee
tag
válasz
MBazsee #6489 üzenetére
Pontosítok, találtam ilyen kábelt. Csütörtökre hozatok is egyet, aztán ha kell elviszed.
-
MBazsee
tag
Nincs valakinek elfekvőben egy HDMI-DVI átalakítója? Van két cuccom amin a HDMI-t ki akarom próbálni, de a nyomitoromon csak DVI van.
Más: nem volt közületek valaki a hétvégén Veszprémben, a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar diplomaosztóján? Megpusztult az a fényképezőgép amit kölcsönkaptunk, és nem tudtam fotókat csinálni. Az ottani hivatalos fotóssal beszéltem, hogy felteszik az oldalra a képeket, de még semmi.
Előre is köszönöm!
-
MBazsee
tag
-
-
MBazsee
tag
Ennek a tárgya senkit nem érdekel? Meglehetősen sürgősen eladnám.
-
MBazsee
tag
Eladó a következő rágcsáló: Mobile Mouse 4000
Fekete színű, bontatlan csomagolású, még nem használt, de kipróbálható. Jelenleg én is egy ilyent használok.
Ajánlatokkal ne kíméljetek!Esetleg cserében is benn vagyok, érdekelne pci-e videokártya.
-
MBazsee
tag
válasz
parandroid #6322 üzenetére
Most néztem 6930-hoz kijelzőt, kb. 130-170 nettóért újonnan hozzá lehet jutni típustól függően.
Először nem hittem a szememnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest