Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az karrier, hogy az én nyári kommentem az utolsó a topikban. Utolsó ötödik évad nem lett szinkronos azóta se ezek szerint. Lesz rá egyáltalán vagy nézzem meg angolul?
-
törölt tag
Nem is tudtam, hogy Z polgártárs szerepel a Breaking Bad-ben.
-
Vladi
nagyúr
-
törölt tag
Jár még valaki ide? 4. évad vége most akkor mi?
Miért kellett Warrent betanítani titokban a húsevő baci kiszórására, ha a sárgaszemcsis dokicsávó is pont ezt csinálta?
Vagy ez valami poén akar lenni a WD ellen és azt nem értem benne? -
Vladi
nagyúr
Első rész után mondom, jó lesz ez. Kicsit komolyabbra vették a figurát, ezekbe a szereplőkbe nem tudom, hogy férne be a komolytalankodás. Szerintem sehogy.
Azért fér még ötlet a témába,
Ötös.most is mutattak olyat, amit még egy zombi filmbe se láttam. Az egyik szereplőt felvezették, hogy most az ő története indul meg. Aztán meghal és zombi lesz. Aztán percegik követhettük az őrjöngő áldozat vadászatát. Ha midnen részben lesz 1-2 ilyen kiváló ötlet, akkor jól szórakozunk.
Megkérdem Pityukát, lesz -e magyar felirat. Másodjára már felirattal nézem. -
Ventur@
senior tag
Itt a trailer hozzá: [link]
Így elsőre olyannak tűnik, mint a Fear the walking dead. Mondjuk én szeretem azt a sorozatot is, ahogy a TWD-t is nézem folyamatosan, nem érdekelnek a negatív hangok
.
Viszont megnéztem most a Z Nation első évadának beharangozóját és mennyivel komolyabbnak lett beállítva a sorozat, mint amilyen valójában volt. Tele poénnal, fricskákkal a konkurenciának
. Közben a trailer meg mintha egy horror/thiller sorozatot mutatna be. Zseniális
.
-
Vladi
nagyúr
Figyelem!
Április 11-től blacksummer a netflixen!
Részletek később.
-
Vladi
nagyúr
Jah azt hittem a "tudományos eredményekre" gondolsz.
De az egész z nation mentalitást ezzel a képpel be lehet mutatni:
- Sun Mei megtalálta az ellenszert a z vírusra. Ezt nem volt ideje dokumentálni.
- De mivel Murphy megeszi az agyát, így a tudás átszáll bele.A 3. évadban már volt ilyen, akkor Dr. Murch agyát majszolta.
-
Ventur@
senior tag
Warren talker volt, csak egy spéci változata. Rajta nem lehetett látni, hogy halott volt és feltámadt, míg ugye a sima talkereken lehetett látni. Nos, én nem számítottam rá, hogy pont Warren lesz a talker. Inkább akkor már George-ra gondoltam. Nekem ez csavar volt a javából .
Egyébként BÚÉK mindenkinek és várjuk a Fekete nyarat
.
-
Vladi
nagyúr
Nos véget ért, köszönjük, kiválóan szórakoztunk.
Ha lesz spinoff, jövünk vissza a topikba.Ventur@:
Milyen csavar?
Black Summer: 2019 tavaszra írják, akkor meg már erősen forognia kell, vagy már kész is.
Vagy csak pilot van kész és : majdmeglátjuk.
-
TSanya
aktív tag
Tegnap este sikerült befejeznem az évadot.
Azt kell mondjam, magára talált az sorozat az évad végére.
Sikerült elérniük, hogy hiányozni fog a csapatKíváncsian várom a spin-off-ot, elméletileg ez lesz az.
A fordítással kapcsolatban én ezt az infót olvastam:
"...A Black Summer feliratait lehetséges, hogy tőlem kapjátok.
...
- P!tyukasd."BÚÉK minden Z Nation rajongónak
-
Ventur@
senior tag
Eléggé erős csavart tettek az utolsó részre. Valahogy benne volt, de őszinte leszek, hogy nem számítottam rá. De jó volt....és pont emiatt is gáz, hogy pont eddig kellett ezzel várni és már nem lesz folytatás.
Pedig jó volt, az utolsó 2 évados bénázás ellenére is.
Lesz valami spin-off, remélem lesz fordítója
.
BÚÉK előre is minden Z Nation fan-nak
.
Ui: Murphy utolsó "mosolya" meg epic
.
-
Vladi
nagyúr
Reálisan ebben a témában ennyi van. A ZN viszont kiválóan megoldotta szerintem. A twd nem fricskát, hanem leckét kapott, sokszor, sok területen.
Örüljünk annak amit kaptunk, én várom hogy tissztességes lezárást kapjon:
- Meglesz
Egyedül arra vagyok kíváncsi, hogya szérum. . Z Nation, így sezretünk.ki eszi meg Szun Cseng Lee agyát
- MI lesz a szereplők további sorsa. Kik látnak hozzá benépesíteni NewMerikát. Murphy + Warren. Megnézném a közös gyereket.
- stb. -
Ventur@
senior tag
Nekem csalódás az 5. évad. A 12. rész amilyen bszó volt, addig a többi egy nagy nudli.
Kicsit sajnálom a sorozatot, hogy kaszát kap, mert sokszor erős fricskát adott a TWD-FtWD-nek, de csoda hogy ennyi évadot is megért .
1-2-3 évadot majd nosztalgiából megnézem valamikor
. Z-weed, the best stuff ever
.
-
Vladi
nagyúr
Jövő hétvégén legeslegutolsó epizód.
Régi z nation fanok! Jöjjünk össze még egy csevejre.
Meglesz a szérum. Csak úgy mondom.
-
TSanya
aktív tag
Hát, nem is tudom, túl vagyok az 5. részen, és úgy érzem, nagyon kezdi elveszteni a varázsát a sorozat.
Leginkább a sajátos humort, amit megszerettem benne mindjárt az elején.
Ez a drámázás kezdi lehúzni a sorozatot a TWD szintjére.
Nagyon remélem, hogy ez csak átmeneti, mert ha nem, akkor részemről nagyon érik a kasza -
Vladi
nagyúr
Igen komolyan rákapcsoltak a 3. résszel. Jól beindult a történet.
Az őrm
kész.halála kemény, de úgy látszik ez a menetrend. VAlami gond van a történetben? Szerelmi háromszög? Dehogy, meghal, 10K épp, hogy
..számolni kezdett, most már nem tudom mi lesz vele. Morphytown visszahozása kolosszális ötlet. Formálódik a következő észak - dél háború, csakhogy emberek, tolkerek - talking dead, mekkora már. és félvérek között.
Tegye fel a kezét, aki még fel tudja sorolni a zombitípusokat a sorozatban.
Jó esélyünk van a 3. évad után egy újabb legjobbévadra!
-
Vladi
nagyúr
Ne már! Csak én nézek z nationt?
Ti bajotok. Most a 2. résszel beindultak az események.
most komoly? post apokaliptikus politikai dráma? Úgy érzem, most visszatér a 3. évad kerékvágása, a Murphytown hangulat. Szerintem az volt eddig a sorozat csúcsa, eleget sétálgattak a zusában. Az azért kemény, ahogy lezárták Roberta szerelmi szálát. Imádlak drágám, egy álom vagy. 20 perccel később meg kinyírja. Tisztára, mintha forgatás közben unták volna meg.
MÁr egész megszoktam, hogy hülyére vesznek ebben a sorozatban.
-
Vladi
nagyúr
Október 5.-én 5. évad első rész!
Odafigyelni komáim, odafigyelni! Október 6. szombaton lesz elérhető a szokásos csatornákon, Pityuka ezúttal is villámgyors fordítást ígért, ha minden jól megy, akkor a szombat esti műsor megvan. A következő 13 hétre.
-
Vladi
nagyúr
Én sem értem a történet végét. Ez is csak ilyen ellysiumos nézőagybaszás vagy mi?
1.
miért kellett titkos küldetést betápláni, ha volt hivatalos is?
2.Akkor a mwp* akció a fekete szivárvány meghiúsítását célozta? Dehogy?
3.Akkor a doktor aki eleve zóna ellenes volt miért játszott össze a zónások ezen céljával? Mondjuk azt tudom csak érthetőnek venni, ha 2. a mwp mikor elbukott a zóna rájött hogy nagy hiba a reset és meg akarta akadályozni? Csak esélye se lett volna meggyőzni a csapatot? *: man with plan
Amúgy 5. évad berendelve.
-
xors
senior tag
Na én is kivégeztem, viszont sajnálom, hogy meghagyták a cliffhangert, így
végül nem tudtuk meg, hogy melyik palack maradt a drónban. Viszont azt nem értem, hogy minek kellett egyáltalán elindítani a drónt? Nem lett volna egyszerűbb a földön hagyni?
Most Teller végül jót akart vagy rosszat? Kicsit kavaros volt nekem ez.Viszont zombi presindent nagyon adta -
Vladi
nagyúr
Nos vége. Jó volt, fura volt. Várjuk az 5. évadot.
-
xors
senior tag
Nekem ami egyedül vontatottnak tűnt, az a s04e10 Sketchy & Skeezy jelenetei, az már kissé a fárasztó kategória, elég lett volna belőlük 10perc is, fölösleges volt egy részt rááldozni.
Ugyanakkor a s04e09 -et nagyon eltalálták, imádtam a bevágásokat az apokalipszis elejéről, ahogy a TV stábnál kitört a járvány. -
xors
senior tag
Van aki még követi a sorozatot?
Én nagyon rápörögtem, a 4. évad gyors és izgalmas, főleg a Walking Dead után..
Imádom ahogy a rendezők játszanak a humorral és a drámával.Nagyon jó a szereplőgárda is, mindegyik karakter jól ki van dolgozva, nincsenek hiányosságok. Kár, hogy mindjárt vége az évadnak, remélem lesz folytatás.
-
Ventur@
senior tag
Blood Drive utolsó 3-4 része után, sikerült ezt is elcsesznie a SyFy-nak
. Évad végén találkozunk.
-
Vladi
nagyúr
Csak annyit írok nektek:
Die finger! Diee!!!! -
Vladi
nagyúr
404 megvolt:
- visszatért egy kis humor, amit már hiányoltam.
- postapok életérzés átjön, szal jó.+ nagyon egyszerű horror eszközökkel operál, de azok ügyesen megoldottak
+ misztikusra próbálják venni a figurát, de ez annyira nem megy.nade srácok: ez a sorozat m é g m i n d i g n a g y o n jóóóóóó
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Az első 3 részen túl is vagyok.
A zombi Gandalf dumán még mindig sírok -
Ventur@
senior tag
Saját vélemény
...hháááttt ez olyan semmilyen kezdés volt. Nem mondom, hogy rossz volt, mert lekötött, de olyan se füle, se farka volt.Zónaban meg várható, hogy lesz valami turpisság.
Azért Warren igen csak meg van áldva idomokkal
. Eddig sem fel tünt
.
-
Vladi
nagyúr
Z Nation 4 évad, premier!!
Felirat órákon belül. Este móka.
-
Vladi
nagyúr
Gyanús, hogy valaki menni fog.
10K ha túléli mehet csajozni. Már családot is alapított. Z Polgár úgyse zuhan le, kivéve ha a színész nem csinálja tovább. Murphy is mehet akár, mert ott a lánya helyette.
Ady jó kis szemfaktor, nem bántják. Hátvagyde.
Még Warren is mehet, csak kell helyette más. A kínai csaj Sun Li (
) olyan súlytalan.
Hectorért azért kár, vele nem nagyon tudtak mit kezdeni.
-
Ventur@
senior tag
Na én pont ezt szerettem a sorozatban, hogy az akit főszereplők közé sorolnál, simán kiírják
. Na meg, meg mernek olyat játszani, amit a "konkurensnél" nem
.(kisbaba kinyírás már az elején az első évadban) Gyanítom azért, hogy a sorozat "sztárjait":
nem fogják kinyírni a 4. évad elejére.Murphy, Warren, Ady, Doc, 10K Z Grandpa-ért kár. Jó arc volt
.
-
Vladi
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
S03E14 Season final felirat (P!tyukasd)-tól: [link]
A részhez pedig, hát ööö....
. Az évad szerintem ütős lett és hozta az elvárt szintet. Azt mondom, hogy akciódúsabb lett, kevesebb Z Nation poénnal, de ez egyáltalán nem tett rosszat a sorozatnak.
Sajnos jövő nyárig várni kell, hogy megtudjuk
.mi lett a csapattal, Murphy-vel, Lucy-val Z-mentes Ünnepeket előre is mindenkinek
!
-
Ventur@
senior tag
Én nagyon várom az évadzárót. Szerintem történetben is nagyon jó a sorozat. Jobb, mint a TWD, pedig azt is szeretem.
De ebben úgy csinálnak egy - szerintem jobban hihető - történetet, hogy közben minden részben van valami apró kis Syfy humor. Mellé meg tele van izgalommal, abszolút szerethetőek a karakterek stb stb.
Várjuk már a 4. évadot is
.
-
Vladi
nagyúr
DeLorean: Igen, megint majdnem megetettek minket, mint az ufós résszel. Dehát belőlük ezt is kinéznénk, és még rá is játszanak erre. nehéz dolga volt a készítőknek, de basszus ezt is megoldották. Lenyelték keresztbe kalandban, akcióban, történetben, humorban a "többi" zombis hájpsorozatot.
16.-án dupla évadzáró, kizárólag jó lehet, várjuk ugye?
-
Ventur@
senior tag
Na 8-13-ig letudtam az összes részt és ez a sorozat egyre jobb. Az utóbbi két rész meg fenomenális volt. Eddig is kedveltem a Dokit, de amit leművelt az utóbbi részekben, attól totál kész vagyok
.
S03E13-ban a De Lorean-os jelenet az valami atom volt. Én könnyeztem a röhögéstől .
Nem írok a 13-as részről semmit, mert ezt minden Z Nation kedvelőnek látnia kell. Addy, Doki, A Férfi, Lucy...20/10-es a rész
.
-
Vladi
nagyúr
Évad epizódja eddig, 12/10 nézzétek!!
-
Vladi
nagyúr
3. évad 12. epizód felirat. FLEET verzióhoz igazítva.
Más közérdekű: utolsó epizód dupla december 16.-án
-
davidsone
addikt
A 3. évadhoz lehet valahol normális hun feliratot találni? Szinkron mikorra várható?
-
Vladi
nagyúr
Igen komoly epizódokon vaguynk túl. Rendesen el bírnak borulni agyilag a készítők.
Idén ráfeküdtek a történetre, plusz 1 részes fan made horror storyk. Érdekes. -
Vladi
nagyúr
Igen kemény részt kaptunk, el is csodálkoztam amúgy.
twd fika mennyire volt jó? 12/10
Többiek megszöktek? Egyedül nézem?
-
davidsone
addikt
Bszki bepróbálom aztán leírom a véleményemet eme szent helyre
Vállalható a szinkron v maradjak az eredeti hangzásnál? -
-
Ventur@
senior tag
S03E03:
. Atom jó volt ez a rész is. Esküszöm, több izgalom van benne, mint a TWD összes évadában
.
Nagyon tetszik ez az
volt és a poénok is ütnekúj világszál, Murphy-nek a végén az a kaján vigyor tökéletes lezárás . Nana valami atom nagy, amikor csak képre kerül könnyezek a röhögéstől(Postahivatal) .
Remélem az egész évad ilyen ütős lesz, mert eddig nálam 10/9 (csak azért nem 10, mert az első rész egy katyvasz volt).
-
Vladi
nagyúr
No komáim! 3.02 után azt mondom igen jó évadra számíthatunk. Jók a történeti szálak, a felvezetés.
is előkerült. Mehet a banzáj.Papucs úr Több kalandra és kevesebb humorra számíthatunk.
-
Vladi
nagyúr
Én se nagyon értettem.
Elvileg flashback, nade mire?
. Melyik résznél lehetett.Cassandra még megvan, Lucy már megvan De az is lehet, hogy a
, azt akarták ezzel felvezetni. Meg nekem az egész sztori ismerős volt valahonnan.tudósgyűjtögető lesz a főmufti Mindenesetre pozitív az, hogy egy csomó filmes közhely ellövése
.után a főgonosz.... nem meglakolt, simán győzött és megy az élet tovább imdb-n néztem, ha igaz, akkor Z Polgártárs már nem lesz. De Escorpinra is azt írják, hogy 6 rész.
-
Ventur@
senior tag
Üdv zizisek
!
Túl az 3. évad nyitó részén - mit részén?! Filmjén
. - én rájöttem, hogy nem értem ezt a részt. Visszatekintés, de mire? Még csak utalás sincs a 2. évadra.
De ezen kívül nem értemBár abból gyanítom, hogy valamennyire ahhoz van köze, mert Murphy-nél ott a baba. .
Sajnos nekem kevés hülyeség is volt a részben, ami miatt szeretem a Z Nation-t. Tény, hogy a
.varjú gyerek az odabszott . Van benne egy kis Mad Max 3. rész feeling
Minden esetre, hamar elment a 85 perc, szóval alapjában jó volt, csak nekem mégis kicsit furcsa volt
.
-
Vladi
nagyúr
Z Nation 3 évad premier!
Felirat később, elvileg ma, türelem. -
TSanya
aktív tag
-
brownus
veterán
off, de minden z nation fannak kötelező ez a remekmű! WYRMWOOD Official Trailer (2015), ez a film 10/10
tréler nagyon spoileres, csak tekerjetek bele! info
-
T. M.
aktív tag
Szemezek a sorozattal, hogy nekiállok, imádom a zombis cuccokat
Nem igazán vagyok képben, a második évad összes része is kijön majd szinkronosba? -
Vladi
nagyúr
mate3553-nek köszönjük a spoi gombot, mivel jön a finálé kérlek használjátok.
Egyébként nem ült le, csak sokan darára várnak a téli szünetben. Léci ne spoilerezzük el a finálét.
Egyébként eddig a ZN 5-ösre vizsgázott. Most jön a záródolgozat. A kérdés az, hogy új irányba tudnak -e indulni, mert 3. évre a menjünk keresztül amerikán egy állítólagos laborba történet már unalmas lesz.
-
TSanya
aktív tag
Kollégák!
Behalt az ígéretes topic?
Vagy az évadzáró után várható némi aktivitás, kibeszélő? -
Mate
nagyúr
A topikban elérhető a spoiler funkció!
A spoiler funkció a spoiler tartalmak elrejtésére való. Nem spoileres képek elrejtésére, szabályzat megszegésének elrejtésére ne használjátok!
-
TSanya
aktív tag
Az 1. évadot ledaráltam egy hétvégén, már nem is emlékszem ilyesmire, az évadzáró után újranézés lesz, én érzem.
Számomra az 1. évad legemlékezetesebbje a Liberty Bell-es voltIdén meg a sjtkerék vitt mindet
-
TSanya
aktív tag
Nos, pótoltam a lemaradásom. A legutóbbi részben, amikor Doc benyit az irodájába, majd gyorsan be is csukja az ajtót, és elkezd töprengeni azon, mit is látott...ezen besírtam
-
Vladi
nagyúr
Ez a rész most király volt. Igaz, hogy lassú, visszaemlékezős, de minden benne volt, amiért szeretjük.
A zombi apok kezdetéről meg többet mutatott 10 percben és normálisabban, mint a ftwd 1 évad alatt.
-
Vladi
nagyúr
14. epizód elérhető, felirat a facebúkon a gyilkosokhoz. Fogyasszátok!
-
Vladi
nagyúr
Talán pont azért. az elmúlt x évtizedben nagy tapasztalatra tettek szert a mulatségosan direktgagyi témakorben. Oké a régi filmjeik vacakok, de tudják, hogy miért, tanultak belőle stb.
Az 1. évadban is érezni lehet, hogy egyszerűen belejönnek. A szereplők, az írók, az operatőrök, sminkesek. Mindenki elkapja a fonalat, aztán meeht a buli.
-
TSanya
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Végre, remélem a TWD topikból a Zn fanok itt élik ki majd magukat
-
Vladi
nagyúr
2 napja még nem is volt topik.
De üdv a klubban.
Az évad nagyon erősen kezdett, talán nem is visszaesett, hanem visszaállt. Egybéként még így is kalandos, talán 1-2 rész volt gyengébb. Mondjuk a 12-13 összefüggő rész se volt elég erős, de jön a duplafinálé.
Akkor a vérátömlesztés megovlt már? Én azon sírtam.
Spoilergombot hol lehet kérni?
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Csak most vettem észre, hogy létezik ez a topic, csatlakozom is a rajongói közösséghez
A második évad 11. részénél tartok. Az erős évadkezdés /gondolok itt pl. a második részre/ után nem érzitek úgy, hogy picit "leült" a sorozat? -
rétisün
veterán
látom csak nyitottál egy topikot ennek a remekműnek
jól összefoglaltad, miről is van szó,
ennyit tudok mondani, kéremkapcsojjakiérdemben majd az évad végi dara után tudok hozzászólni.... -
Vladi
nagyúr
Üdvözlet a túlélőknek!
Többek
nemunszolására végre nyitok egy topikot ennek a nagyszerű, kiváló, utolérhetetlen filmsorozatnak.Némi infó ha valaki esetleg nem ismerné:
Zombis poszt apokaliptikus filmsorozat. A nagy hírű Asylum csapat készíti. Olyan legendás filmek tapadnak a kezükhöz, mint a Sharknado, vagy a Mega Shark Versus Mecha Shark. Ki ne jönne lázba ezek hallatán? Ugye? Feledhetetlen.
A sztori röviden ez nem spoiler, mert az 1. rész 3. percében már világos miről szól:
Egy maroknyi kis csapat elindul a zombik szaggatta, apokalipszistől sújtott Amerikán át, hogy az egyetlen zombi harapásra immúnis humánt az egyetlen még működő zombiszérum készítő laborba kísérje. Jól hangzik?A szereplőket majd megismeritek, néhány igazi hollywoodi nagyágyút is ellőnek benne.
Hogy miért ajánlom? Kinek ajánlom?
- Aki jól akarsz szórakozni.
- Aki szereti a zombikat.
- Aki lazítani akar.
- Aki szereti a fekete humort, kicsi izgalommal, kicsi horrorral roadmovie-ba csomagolva.
- Aki gcire frusztrált már a the walking deadtől.Már a 2. évad lassan véget ér, 3. évad berendelve, úgyhogy lazítsatok velem. Itt egy kép, meraziskellilyenkor.
(Ha esetleg az 1. rész láttán lefordultál a székről, azt javaslom, nézz meg még 2-t. Ha akkor is, hagyd abba, ha jól mulattál egészségedre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest