Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Első rész után mondom, jó lesz ez. Kicsit komolyabbra vették a figurát, ezekbe a szereplőkbe nem tudom, hogy férne be a komolytalankodás. Szerintem sehogy.
Azért fér még ötlet a témába,
Ötös.most is mutattak olyat, amit még egy zombi filmbe se láttam. Az egyik szereplőt felvezették, hogy most az ő története indul meg. Aztán meghal és zombi lesz. Aztán percegik követhettük az őrjöngő áldozat vadászatát. Ha midnen részben lesz 1-2 ilyen kiváló ötlet, akkor jól szórakozunk.
Megkérdem Pityukát, lesz -e magyar felirat. Másodjára már felirattal nézem. -
Vladi
nagyúr
Jah azt hittem a "tudományos eredményekre" gondolsz.
De az egész z nation mentalitást ezzel a képpel be lehet mutatni:
- Sun Mei megtalálta az ellenszert a z vírusra. Ezt nem volt ideje dokumentálni.
- De mivel Murphy megeszi az agyát, így a tudás átszáll bele.A 3. évadban már volt ilyen, akkor Dr. Murch agyát majszolta.
-
Vladi
nagyúr
Reálisan ebben a témában ennyi van. A ZN viszont kiválóan megoldotta szerintem. A twd nem fricskát, hanem leckét kapott, sokszor, sok területen.
Örüljünk annak amit kaptunk, én várom hogy tissztességes lezárást kapjon:
- Meglesz
Egyedül arra vagyok kíváncsi, hogya szérum. . Z Nation, így sezretünk.ki eszi meg Szun Cseng Lee agyát
- MI lesz a szereplők további sorsa. Kik látnak hozzá benépesíteni NewMerikát. Murphy + Warren. Megnézném a közös gyereket.
- stb. -
Vladi
nagyúr
Gyanús, hogy valaki menni fog.
10K ha túléli mehet csajozni. Már családot is alapított. Z Polgár úgyse zuhan le, kivéve ha a színész nem csinálja tovább. Murphy is mehet akár, mert ott a lánya helyette.
Ady jó kis szemfaktor, nem bántják. Hátvagyde.
Még Warren is mehet, csak kell helyette más. A kínai csaj Sun Li (
) olyan súlytalan.
Hectorért azért kár, vele nem nagyon tudtak mit kezdeni.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
DeLorean: Igen, megint majdnem megetettek minket, mint az ufós résszel. Dehát belőlük ezt is kinéznénk, és még rá is játszanak erre. nehéz dolga volt a készítőknek, de basszus ezt is megoldották. Lenyelték keresztbe kalandban, akcióban, történetben, humorban a "többi" zombis hájpsorozatot.
16.-án dupla évadzáró, kizárólag jó lehet, várjuk ugye?
-
-
Vladi
nagyúr
Én se nagyon értettem.
Elvileg flashback, nade mire?
. Melyik résznél lehetett.Cassandra még megvan, Lucy már megvan De az is lehet, hogy a
, azt akarták ezzel felvezetni. Meg nekem az egész sztori ismerős volt valahonnan.tudósgyűjtögető lesz a főmufti Mindenesetre pozitív az, hogy egy csomó filmes közhely ellövése
.után a főgonosz.... nem meglakolt, simán győzött és megy az élet tovább imdb-n néztem, ha igaz, akkor Z Polgártárs már nem lesz. De Escorpinra is azt írják, hogy 6 rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- eBay
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest