Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
-
Üdv. A Yt hogyan ellenőrzi h ki családtag ki nem? Mindenki az lenne, de nem közvetlen. Sógornőm, após, sogor pl.
Én ős előfizető vagyok és valami 4790 lenne a családi. -
válasz
wandor0930
üzenetére
Köszi a visszajelzést! Edge-ben és Brave-nél is így van, kijelentkezve és nem előfizetéses fiókkal használva minden rendesen megy azoknál is. Érdekes
-
flash-
veterán
Android tv-n be lehet állitani hogy ha lemegy egy youtube shorts videó akkor ne kezdje ugyanazt újra és ujra hanem automatikusan jöjjön a következő?
(de normál yt videóknál is talán ez van sokszor)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hdanesz
üzenetére
Firefox:
about:cachemekkoramaxméretű a második pakk?
Vagy állítsd be hogy törlődjön a cacke minden kilépésnél (alapmenü), vagy növeld meg a cache méretét és majd törölgesd manuálisan (növelés azért is, hogy ritkábban kelljen). -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Pár hónappal ezelőtt előfizettem a Premium-ra. Nincs reklám, hurrá.

PC-n viszont azóta elég sokszor akad a videó (nem csak 1080p premium bitrátánál).Főleg az elmúlt 1-2 hétben kezdett nagyon fos lenni. Valamikor 720p-n is megáll.
Nem tudom, hogy a net szarakodik...vagy a youtube szar nálam. Vagy egy harmadik opció van. -
nfsu17
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ez nálam sem szokott működni.
Premium alatt se.
Úgy 100-ból 96x 720p-ben kezdi a videót és úgy is marad.
NÉHA volt, hogy 1440p-re átállt.
Ha ugyanazt a videót indítom másnap, akkor se érdekli, hogy előtte nap mire állítottam.
PC-n mondjuk megjegyzi a chrome, azzal nincs gond. Csak ott nem nagyon yt-ozok.
Viszont ott meg a premium 1080p-re nem hajlandó átállni, csak a simán indul.
Ezt úgy játszottam ki, hogy 1440p-re teszem, így az még jobb minőségű amúgy is.
Persze azon a videón nem segít, ami csak 1080p, mert akkor nem indul a premium 1080 magától.
De már mindegy, pár hét múlva úgyis lejár a premium -
F-ECT$
titán
-
snakebait
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem vanced, Revanced. Ajánlom. Évek óta ezt használom, nem ügyetlenkedek ezekkel a pénzéhes, felhasználókat csesztető hiénákkal. Revanced azon a minőségen indul amit egyszer beállítottam. Okos tv-n, android boxon, mobilon mind ez megy. Zökkenőmentesen, mókolás nélkül....
-
F-ECT$
titán
Az első videó előtt ez még ok, de utána maradok ugyanazon a hálózaton, és mégis megint lentről indul. Elég idegesítő pár percenként mindig beállítani, főleg amikor nem változik semmi és még inkább azért, mert az app ki is írja, hogy a beállított felbontás a következő videókra is vonatkozni fog...
-
-
-
F-ECT$
titán
Yt mobilon be lehet azt állítani, hogy ha egyszer rányomtam pl az 1080p videó minőségre, akkor ezt ne felejtse el már a következő videónál és ne álljon vissza pl 480-ra?
Vagy most úgyis drágul a prémium, inkább menjek át vancedre? -
ledgeri
nagyúr
A videóelindítás utáni "valami" hibás leállás most ÉLŐ-nél is előjött! Valami ilyesmire számítottam mindig is, nem olyan fake brühű-re ami eddig volt!
-
Annak idején az argentín előfizetés volt a “megoldás”. Ezek már megszűntek

-
Imi1981
veterán
válasz
MadGame
üzenetére
Egyszerre? Úgy próbáltad már hogy mobilon használod nem a lakóhelyeden és otthon közben használja más tévén ( egyszerre)? Engem nem zavar az előzmények keveredése ( a feleségem tök mást néz mint én) a lényeg, hogy tudjam legalább két eszközön egyszerre használni. Kösz előre is a választ.
-
lowzor
veterán
Lehet, hogy én vagyok a vak, de nem látom, hogy hol lehet véglegesen lemondani a prémiumot.
Csak a 6 hónapos szüneteltetést találtam meg. -
totron
addikt
Bármilyen harma dik eszközön jött vissza valakinek 360p-nél nagyobb teljesítmény?
-
Imi1981
veterán
-
huan
őstag
Sziasztok,
Olvasom a Youtube Prémium drágulást:
"a családi csomagot érintő változás: az összesen 5 családtaggal (vagy ismerőst, barátot) használható, eddig 2690 forintba kerülő előfizetés havidíja már 4790 forint lesz, ami közel 80 százalékos emelést jelent."A családi csomagom nekem eddig is 3590 Ft/hó volt. Ez hogy lehet és mennyi lesz októbertől?
Köszi
-
ledgeri
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha ezt kérdezed, akkor nem érted a kettő közti különbséget!
Az "állandó mókolás" nálam annyit jelentett, hogy kb 6-8 (vagy még több) éve először felraktam a egy blokkolót, -majd áttértem a ublock originre- (esetleges újratelepítéskor kb 3. lépés amikor a "böngésző" részhez érek), és azóta ha az futott (értsd: kíváncsiságból 1-2* kikapcsolás) láttam egyszer egy betöltetlen "reklám-helye webrfame"-et youtube-on, valamelyik UI AB-tesztkor. Mostanában (3-4 hete max), meg jön a "Valami hiba történt" amire meg a tudj meg többet link első megoldása, hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót a második, hogy lépjek be... "valami hiba..." Amíg kitalálják mi is a hiba oka, 2 duplakatt, 1 CTRL+C/V kombó, meg egy txt fájl mentése (yt-dlp), hogy lássam azt amit "valamiért" képtelen lejátszani a youtube lejátszója, miközben előtte ment 2 órát, és utána fog menni 3-at
... -
M0RGI
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is így vagyok vele, ezért is fizettem elő, ezen nem múlik. De azért így az emelés után az évi majd hatvanezer forint, az már átmegy a lélektani határon.
De ez van. -
Imi1981
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Tudom mert direkt gépen fizettem elő még anno csak most elfelejtettem, hogy az Apple még rá szeretne pakolni az árra és iPhoneonon néztem a youtube alkalmazásban. Nem tudom van e olyan aki Apple-n keresztül fizet elő youtube-ra mert ez nagy lehúzás. Durván sokkal többe kerül mint egyenesen Googlenél előfizetni.
Amúgy se szeretem az ios-t és már alig várom, hogy vissza váltsak egy felső kategóriás androidos mobilra. -
válasz
spleenszuru
üzenetére
Májusban telepítettem a RevancedYT appot, azóta csak használom, semmit nem csináltam vele!

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Úgy valahogy , olvasom a másik topicban , hogy szinte napi szinten kell mókolni vele , stb... Nekem ehhez se kedvem, se időm , se energiám nincs.
Redneck: +1
-
spleenszuru
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
1+
Revanced pl. nekem mindig ideig-óráig volt jó, utána szimplán nem volt hajlandó elindulni semmilyen videó.
Setup időről nem is beszélve. -
Imi1981
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Magyarországon. Bár céges wifin. Megnézem mobilneten.
Mobilneten is ennyit mutat és munkatársamnak is. Nem értem mi van.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Most még több lett [kép]?Délelőtt még 5990 Ft volt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Na igen. Az a jó az ilyen megoldásokban, hogy még a hozzáértőbb usernek sincs kedve hozzá, hanem inkább bepengeti a 12-13€-t...
Én sem vagyok oda a sima TV-s vagy a telefonos appért, de mókoljon a bánat.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Na kivel fogadhatok, hogy a mostani emelés első-második hónapja után beindul a következő aggresszívabb reklámozás, és az adblock-blokkolás, hogy a "nekem sok az előfitu, inkább reklám"-os emberek az alap pofont szórzósan kapják meg
.#10430 WhiteWalker Lehetne futni egy kört a "nem alternatíva, mert nem tudnak róla" vs "nem tudják hogy alternatíva" megközelítéseken

-
Farkassacred
őstag
Mivel nem nagyon van alternatíva a piacon, így nálam is maradni fog a premium biztosan. 5 embernek korlátlan zene és reklámmentesség még ennyit megér számomra.
-
OctoCore
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az email fiók alá tudsz csinálni több YT fiókot és akkor nincs közös előzmény, viszont bárki válthat bárkiéba
(Nálunk így van az én fő fiókom, és akkor amikor gyerek zenéket rakok be direkt átváltok egy másikra hogy ne azok legyenek az ajánlottak 0-24
) -
MadGame
senior tag
"Az új árak a már meglévő előfizetők számára október 19-től lépnek majd életbe - tehát jövő hónapban még a jelenlegi alacsonyabb, de utána már a drágább árat vonja majd a cég a kártyákról -, míg az új előfizetések már mostantól is csak az emelt árakon lesznek köthetők."
PCFórum -
looser
addikt
válasz
Imi1981
üzenetére
Családi előfizetés mellett is végig ezt használtam android tévén; a testreszabhatósága messze felülmúlja a yt natív kliensét.
szerk.: új akart lenni, nem neked válasz

-
válasz
gangstagergo
üzenetére
Pedig van több remekül működő alternatív youtube kliens reklámok ellen, sőt akár Google android tv-re is! link

-
Imi1981
veterán
Én se látom az előfizetés megszüntetését. Szuneteltetés van 6 hónapig [kép].
Nem jó helyen nézem? -
"Maximum a tárhelyük az, de miért fizessek azért, mert én csak pár feltöltött videót nézek meg, de én nem töltök fel semmit. Az nem szolgáltatás, hogy direkt teleb@sznak valamit reklámokkal, hogy pénzt kérhessenek azért, hogy eltávolíthassák."
Ez a szemlélet alapvetően hibás. A YouTube az egy szolgáltatás, aminek a használatáért két módon fizethetsz:
- vagy előfizetsz
- vagy megnézed a reklámotA Google-nek teljesen mindegy, hogy a kettő közül melyik teljesül. Részükről csak az a lényeg, hogy így vagy úgy profitra tehessenek szert a YouTube üzletágból.
-
M0RGI
őstag
Én nem találom, hogy tudom lemondani.
Azt írja:
Nyisd meg a youtube.com/paid_memberships oldalt.
Kattints a Tagság kezelése lehetőségre.
Kattints az Inaktiválás gombra.De nekem nem jelenik meg az Inaktiválás gomb. Nem értem...
Maximum a tárhelyük az, de miért fizessek azért, mert én csak pár feltöltött videót nézek meg, de én nem töltök fel semmit. Az nem szolgáltatás, hogy direkt teleb@sznak valamit reklámokkal, hogy pénzt kérhessenek azért, hogy eltávolíthassák.
-
válasz
ittakary
üzenetére
"viszont az, hogy többet fizetek csak ezért a reklámblokkolóért, mint a Spotify-ért ami konkrétan szolgáltatást nyújt, tényleg sikítófrászba kerget"
Tehát adott a Spotify, ami a kezdetektől fizetős, és mellette a YouTube, ami 20 évig nem volt fizetős. Következtetés: A YouTube elmehet a francba, amiért 20 év után pézt mer kérni a szolgáltatásáért, ugyanakkor a Spotify szent és sérthetetlen, mert ő a kezdetektől fizetős. Bezzeg ha nekik is lett volna x évnyi ingyenes időszaka, akkor ők is maguk lennének az ördög. Logikus.Abba meg már bele se megyek, hogy nem tekinted a YouTube-ot szolgáltatásnak. Ha szerinted tényleg nem az, akkor ne használd.
-
Zsolesz1885
tag
Ez eléggé sokkoló volt így reggelre úgyhogy nincs mese, vissza a Brave böngészőre, és még lezárt képernyőnél is ment a zene.
-
M0RGI
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én is pont ezen a megoldáson gondolkodom.
-
nfsu17
veterán
Én nem tököltem, ment a levesbe.
Majd szept. 17 után (addig ki vagyok fizetve) keresek alternatívákat.
Vagyis csak mobilra kell nekem keresni.
Tévén kodi+YT addon reklámmentes évek óta.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Most hogy bedobta ezt a majdnem árduplázást, eléggé kivert a víz
Családink van, az megoldható hogy csinálok egy külön közös emailcímet, és mindenki azzal lép be a youtubeba meg youtube musicba és akkor nem családit csak szimplát fizetek? Mondjuk macerásan hangzik, de akkor is tulzás ez így. -
borges7
aktív tag
Én csak a Music-ot használom, az most 500-al lesz több, meglátom.
Deezer így már olcsóbb lenne, 1.799/hó, és ott van éves 1.349-ért, meg Hi-Fi,
párszor már használtam, nem rossz az se. -
DS39
nagyúr
Én annak örülnék, ha lenne egy light csomag, amiben kvázi csak reklámmentesség van a YouTube-on, mert a Music-ot külön, ritkán használom, és a háttérben lejátszást is el tudom engedni, ha olcsóbb lesz.
Offline videó letöltést pedig szinte sosem.Szóval sok mindent "adnak" adott összegért, ami szerintem sokak számára nem is kell.
-
bence1024
tag
Kaptam én is emailt.
Hát az apjuk f@szát.
Premium előtt telón az edge böngészőben néztem yt-ot. Akkor szépen kigyomlált mindent a beépített blokkoló. Lehet vissza fog térni! -
Vincent V
csendes tag
válasz
Flashback
üzenetére
Anno Spotify duo-t használtunk, és váltottunk a családi Youtube prémiumra.
Az elején szokni kellett a Youtube Music felületet, plussz zavart, hogy nem volt natív Windows app mint a Spotinál. Hangminőségben nem vettem észre semmi különbséget. Telefonon (android és Iphone) használva nem volt drámai váltás, a zenei felhozatal is elég jó volt (volt 1-2 kicsi előadó aki Spotin több zenével volt fent, de ez ritka volt), az ajánló is szépen megtanulta egy idő után, hogy mi az amit hallgatni szeretnék. Ha az egész csomagot nézem a Youtube premium még mindig jobban megéri nekem, mint csak egy Spotify - ha lenne Windows app akkor számomra kb tökéletes is lenne.
Ez az emelés fáj, de a reklámokkal teleszórt videók még jobban fájnának
-
válasz
Flashback
üzenetére
az a baj, nincs más megoldás, mint kifizetni, rengeteget YTozok TV-n és oda nincs alternatíva, semmint a fizetett reklámmentesség...
viszont az, hogy többet fizetek csak ezért a reklámblokkolóért, mint a Spotify-ért ami konkrétan szolgáltatást nyújt, tényleg sikítófrászba kergetmert félreértés ne essék, itt nem a szolgáltatásért fizetsz, azt eddig is megkaptuk ingyen, mert mi vagyunk maga a termék, amit utána ők adnak el vaskos milliárd dollárokért
-
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Erre ők is kiváncsiak de arra méginkább:
- hogy (nagy duzzogva) pár hónap után) mennyien "sonfordálnak" vissza
- mindezzel (árnövekedés, lemorzsolódás) mennyivel fog nőni az adott negyedévre vonatkozó nyereség) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Protezis
üzenetére
Most hogy mondjam , k.sok ez az emelés , de a YT Music mellé jön + nálunk a családi csomagot kimaxoljuk , szóval 6-n használjuk , ha így nézem még mindig "megérős" ennyiért . De ez már eléggé az inger küszöböm teteje.
Kíváncsi leszek mennyien lépnek le és esik vissza a bevétel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt jelelenteni kell

.

VoidXs