- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
Telefonos appban nincs automatikus magyar fordítás?
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. nektek müködik a youtobon a automatikus feliratozás magyarul? nálam kb 2 hete nem.
-
nincsnév007
addikt
ha van prémium előfizetésem és ott a videók alatt írja a letöltést azt nem tudom valahogy úgy letölteni hogy rá lehessen tenni egy pendrivra ?
-
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Telefonon yt alkalmazasban hogy tudom kikapcsolni a főképernyőn az automatikus videó lejátszást? Sehol nem találom.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. egyszer a yt felületén ki lehetett próbálni hogy videó nézés közben oldalt jelentek meg a videó neve, lájkok hozzászolások. új kinézetű kezdőlap. Erről nincs valami információ hogy mikor akarják be vezetni?
-
nincsnév007
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
megnéztem ott lejátsza, csak néha elkezd tölteni de szépen megy. Meg a yt alkalmazásban ha beállítom a 2160p felbontást elkezd tekerni és leveszi legkisebb felbontásra és utána az alkalmazás ujrainditás nélkül 480p-t engedd. 1 hete frissítettem le azt hiszem lehet a google szúrt el valamit?
-
nincsnév007
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
redmi note 9 pro
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. nálatok is akad telefonon a youtube lejátszás 1440p és 2160p felbontáson?
-
nincsnév007
addikt
Dluinet: igen ezeket most emelték meg. Mi a biztos hogy nálunk nem fogják?
repvez: netflix, hbo, meg még ki tudja mennyi ilyen cucc van azokra nem fizetek elő, így nekem csak 1 előfizetésem van yt azért az ki birható. De igen ide is előfizetni meg oda is meg még vásárolj is így rohadt hamar össze is jön egy szép kis összeg.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
ma is a google hírekben csak azt látom hogy olyan cikkek vannak hogy drágul yt premium meg minden, de árat nem írnak.
-
nincsnév007
addikt
yt premiumnál a 1790 ft-os ár, az már az új megemelt ár?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ezt én is. Vagy amikor csak hallgatom és beadja a reklámot és ha vége a reklámnak nem folytassa automatikussan a videót.
-
nincsnév007
addikt
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
hát igen, lassan már nem is a telefonálás miatt tesznek a telefonra mikrofont

Boond: Elég csak beszélni róla
-
nincsnév007
addikt
Reggel kaptam egy levelet yt-tól "A csatornád elveszítette a haladó funkciók használatának lehetőségét"
"Hogyan érinti ez a csatornádat? Az alábbiak nem fognak rendelkezésedre állni:
Magasabb napi korlátok az élő közvetítések, rövid videók és videófeltöltések esetén Élő közvetítések beágyazása Megjegyzések kitűzése Külső linkek hozzáadása videóid leírásához" Ez mit jelent? csak magamnak töltök fel privát videókat, hogy ne a telón foglalja a helyet. -
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
amúgy ezzel a reklámmal nem lenne semmi baj. A videó elején adjon 1-2 reklámot, de videó lejátszás közben ne adjon már. Mert így a videó elején 2 reklám, videó közben meg előjön ezer reklám. Lassan több reklám van a yt-n mint a tévé adásokban.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Úgy meg lejátsza ha videót privát ablakban nyitom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VoidXs