Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Más aki használja az S3 translator fordítót is meg halt youtubon az automatikus magyarra fordítás?
-
Pityu.
nagyúr
Miért ban az ha pl csak böngészőből futtatom telefonon a youtubot teljes kinelzőre rakva nincs felírat csak kis ablak módba?
-
Pityu.
nagyúr
Milyen böngészőt használsz?Én közben találtam egy firefox kiegészítőt a neve YouTube NonStop
És most néztem létezik,edgére meg ahogy elnézem chromra is. -
Pityu.
nagyúr
Ki lehet azt kapcsolni,hogy xy időnként megáll a lejátszás pl zene hallgatáskor is egy kis ablakban kiírja,hogy kívánja e tovább játszani a zenét vagy ilyesmi és akkor ugye az igenre kattint az ember és megy tovább a lejátszás.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom mikor fogják megoldani azt a nagy fehér sávot felül ha teljes képernyőre rakom a videót,de egyre idegesítőbb eddig mondjuk 5 ből 1x csinálta, most meg 5 ből 4x
-
Pityu.
nagyúr
Másnál is meg meg akad a youtube?Úgy értem el kezdek egy filmet lejátszani töltöget aztán megáll és a töltő jel csak megy és megy körbe körbe de a videó megáll.
-
Pityu.
nagyúr
Youtubon lehet valahogy nevet változtatni,mert ugye együtt van a google fiókommal és a rendes nevemet írja ki a youtubon,és inkább jobb szeretném ha valami bece nevet jelenítene meg ne az igazi nevemet.
-
Pityu.
nagyúr
Most már tényleg tököm ki van a youtube val
-
Pityu.
nagyúr
Mi a tököm van a youtubbal,ugyan azt csinálja mint mindig meg áll a videó valamely pontján és frissíteni kell az oldalt hogy le tudja játszani a videót.
-
Pityu.
nagyúr
Másnak is van úgy,hogy a youtubon meg álla videó néha aztán töltés jel a képen frissítem az oldalt és már jó is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest