Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Youtube music esetében van esély arra, hogy a hozzá tartozó beállításokat, úgymint kedvelt és nem kedvelt zenék, kitöröljem (reseteljem, természetesen nem egyesével gondolnám törölni őket) és nulláról indítsam a beállításokat? Valahogy úgy tűnik, hogy egy jó részét elfelejtette a lájkolásoknak, és amikor ezeket a zenéket kérem, állandóan nagyjából ugyan azt a részét adja vissza a zenéknek, és van olyan, amit nem rakott a lejátszási listába már hosszú ideje.
-
vaakuum
addikt
Van egy 1971-es TV2-n sugárzott felvételem Hofi egyik műsoráról, amikor kollégáknak ad elő. Sehol nincs fenn a youtubon. Azt látom, hogy elég sok Hofi videó van fenn, kérdésem a hozzáértőkhöz, ennek a feltöltése beleférhet-e a jogi keretekbe? Vagy meg kell tükrözni a felvételt, amit már szintén sokszor láttam különböző videóknál? Vagy sehogy nincs rá lehetőség, és az összes Hofi videók 90%-a jogtalanul van fenn?
-
vaakuum
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm! -
vaakuum
addikt
Help pls!
Régebben ha egy videó alatti hozzászólásomhoz vagy kérdéshez új hsz érkezett, akkor arról a csengő ikonnál a jobb felső sarokban mindig kaptam értesítést. Ez egy ideje nem jelentkezik, én meg nem mentek el minden videót, ahol hozzászóltam vagy kérdeztem. Csak mostanában kezdtem gyanakodni, hogy valami beállítás változhatott-e meg, mert bár rengeteg videónál kérdeztem, soha semelyikre nem kaptam értesítést, hogy esetleg valaki válaszolt volna, előtte meg legkésőbb kétnaponta jöttek a válaszok.
Hol, hogyan lehet megtalálni a korábbi videókat, amiknél volt hozzászólásom?
-
vaakuum
addikt
A youtube shortsoknál valamiért default lett a hozzászólások megtekinthetőségének a tiltása, vagy nálam borult meg valami? Mindegyik mellett az látom, amikor el akarom olvasni a megjegyzéseket, hogy:
Comments are turned off.További információPersze a további infónál semmi érdemi nincs, és az is nyilvánvaló, hogy vannak megjegyzések a videók mellett, mert látszik a számuk.
Én kapcsoltam ki véletlenül valamit?
Biztosan nem a korlátozott mód az, mert ha azt benyomom, akkor a hozzászólások száma is elűnik.
A normál videóknál tudom olvasni a kommenteket, és írni is tudok hozzájuk.
Mit, hogyan kell visszakapcsolni a normális kommentolvasás lehetőségért?szerk: EDGE rendesen működik, a chrome van beakadva, úgy tűnik.
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Történt valami változtatás a kötelezően nézendő reklámok terén? Eddig előfizetés miatt ezek szerencsére elkerültek, (már szinte el is felejtettem, hogy léteznek reklámok a platformon) de ma hirtelen minden videó előtt valami kötelező szponzorált tartalmat kell nézni 1x-2 x másodpercig, van, hogy kettőt is egymás után.
-
vaakuum
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
A kilences pont után olyan felületre visz, ahol csak ez a lista van:youtu.be
m.youtube.com
youtube.com
www.youtube.comhalványszürke minden, semmilyen szerkesztési lehetőség nincs, hogy kitöröljem az m.youtube.com-ot, csak visszalépni lehet innen
Egy Samu Galaxy A12 telefon, oneUi Core version 3.1 -
vaakuum
addikt
Valaki árulja el pls, hogy lehet a mobilon beállítani az asztali módot defaultnak, ha a mobilteló böngészőből megnyit egy youtube videót.
Mindenhogy m.youtubera fut ki, annak a kezelőfelületével.
-
vaakuum
addikt
Ma valamiért az összes youtube link úgy indul, hogy m. youtube ... valamiért az asztali beállítást elfelejtette, és ezt erőlteti az asztali gépen. Persze sehol nincs rá egyértelmű gomb, ahol visszakapcsolható lenne. Fantasztikus...
gugliztam rá, valami korlátozott mód letiltást emleget, de olyan menüpont meg nincs.
Ezmiez?
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Én jellemzően csak nézem a youtube videókat, gyártani nem gyártom őket, ezért kérdezem, hogy aki ilyeneket csinál, annak külön kell feliratozni a videót, ha azt szeretné, hogy legyen rajta felirat? Vagy esetleg már létezik automatikus felirat, amit a feltöltőnek kellene kiválasztani, hogy működjön a videóján? Mostanra azt gondolnám, hogy ez már alap, hogy legalább azon a nyelven be lehet kapcsolni a feliratot, amit a videóban használnak. Tehát egy angol nyelvű videó alá alapból illene egy automata angol felirat. Ezek szerint ez még mindig elérhetetlen technológia?
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Az mitől van, ha megvan nyitva néhány ablakban youtube videó, és betöltötte mindet memóriába, onnan gond nélkül lejátssza néhányszor bármelyiket (megállíthatom, elejére húzhatom a csúszkával bármelyiket bármelyik lapon), majd egyszer csak amikor újra játszatnám őket, elkezdi egyesével minden lapon a videókat újra letölteni? A windows ármánykodik a háttérben, hogy egy weblapnak önkényesen eldobja a tartalmát, vagy a youtube művel ilyenkor valamit?

A windows közben nem ment sleep üzemmódba, képernyővédő sincs. -
vaakuum
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
Konkrétan arra gondolok, hogy egyszer beállítom, és utána bármit beírok a kereső mezőbe, ennek megfelelően adja a találatokat. Jelenleg beírok a keresőmezőbe valamit, amire kiad egy csomó találatot, utána a keresési szűrőben meg külön be kell nyomni, hogy "ebben a hónapban", és újra szűrni. Tehát kétszer kell szűrnöm. Defaultnak szeretném az "ebben a hónapban" szűrést anélkül, hogy többször kellene szűrni, vagy extra szűrőfeltételt kellene minden szűréshez gépelni. Aztán ha nem talál semmit, majd átállítom, de amikor a frissebb dolgok érdekelnek, akkor hiába ad be nekem 3 évvel ezelőtti videókat az első 5 találatba, az tuti nem lesz jó.
-
vaakuum
addikt
Lehetne valahogy olyan default keresőbeállítást használni, hogy mindig a legfrissebb videókat vegye előre a találati listában? Prémiummal sem oldható meg?
-
vaakuum
addikt
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Tuti lesz olyan pillanat és téma, amikor ott fogsz állni, és azon agyalni, ezt most melyikbe is kellene leginkább rakni.
Szerintem egy kalap alatt mindent, és ha lehet, akkor TAG-elni a videókat, és aki akarja, majd szűri őket TAG-ek alapján. -
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Van arra valami beállítási lehetőség, hogy ha keresek valamit, akkor ne a saját algoritmusa alapján adja fel a találatokat, hanem időrendben?Rendszerint a találatokra még egyszer rá kell szűrnöm a legutolsó hónapot, mert sokszor éves vagy még öregebb videókkal jön fel a találati lista. Jó lenne, ha ezt a beállítást alapnak tekintené.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

itt nem lehet akármit kipróbálni, vagy átállítani. De talán a gyorsítótár méretet még engedi megnövelni...
, most megengedett tartalmat nézel.
VoidXs