- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pá
addikt
Ok, köszi.
Egyébként még sosem csináltam ilyesmit, kiírom egy cdre, azt benyomom a lejátszóba és utána mit kell csinálni?
A cdre kiírással van valami különleges? Vagy csak simán felmásolom a fájlt a főkönyvtárba?(gondolom kitömörítve) Bocs ha nagyon alapdologkat kérdezek, de nem akarom kinyírni a lejátszót. -
Lopez2
csendes tag
-
czes
csendes tag
Helló!
Kösz a gyors segítségért!
Az, hogy angol OSD-je van, az azt jelenti, hogy maga a menü angol nyelvű? Mert az nem baj, sőt, talán jobb is, kissé idegenkedem az erőltetett magyarításoktól... És fogja ez az angol OSD olvasni a magyar ékezetes betűket?
Ha felrakok egy frissítést, hogy tudom megváltoztatni a szöveg méretét?
És ha 3.3-as firmware-t rakok fel a 4-es New Age-ből, de valami folytán nem jönne be, rárakhatom helyette mondjuk a 3.1-es 4-es NA-t, vagy a 3-asból valamelyiket?
Jelenleg azt töltöttem le, amit Te linkeltél be pár hozzászólással feljebb, a HEJ456-os New Age 4-es firmware-ket, de még nem mertem frissíteni
Bocs,ha nagyon hülye kérdések de kezdő vagyok, mint mondtam, és a fórumot, amit belinkeltél, szintén olvasgattam, de sokszor mintha kínaiul beszélnének
Megint köszi előre is! -
Sytex
tag
Pfúúú nem emléxem mert mikor megvette (az se ma volt) akkor töltöttem rá valamit. Pontosan azt se tudom hogy mennyi hossz után hagyja el. De nagyon úgy tünik hogy karakterszámra megy a dolog, mert van hogy szavakat vág félbe. (Anyámék nézik rajta a Lost-ot és kicsit zavarja őket
) -
Sianis
addikt
Nekem bizony még sosem volt Standby bug, de azért szerintem a 21. században nem az a megoldás, hogyha egyszer valamivel volt egy kis baj, akkor azt rögötn megszűntetjük, mert ilyen erővel kézzel forgathatnánk a korongot...és szobabiciklivel adnánk az áramot a lézernek... Azért dolgoznak ott is mérnökök, hogy oldják meg!
-
Sianis
addikt
Meg az is jó hír, hogy nincs benne stanby funkció, szóval aki kiakarja kapcsolni, annak bizony fel kell állni a fotelből, mert bizony a távírányítón ilyesmi nincsen.
Idáig úgy néz ki, hogy nem veszek ilyen játékost, mert csak felidegesítene, az jó, hogy 2 Megás a firm, de mit érünk vele, ha alapvető dolgok nincsenek benne? Meg NA is nyilatkozott, hogy ezt bizony csak akkor fogja fejleszteni ( mostantól többivel is egyetemben ) , ha adott cég megkeresi, és leteszi az óradíjjat az asztalra, szóval NA fejlesztéseire nem kell többet építkezni, legalábbis jó ideig biztosan nem. Mondjuk meg is értem, nem keveset tett már le az asztalra!
Mindenesetre mi fduckinggal még próbálkozunk 6700 téren... -
Norby(ToG)
csendes tag
A módosítst benéztem, bocs.
Már párszor próbáltam a defaultra állítást, már vagy az ötödik firmware és mindegyiknél megcsinálom, szal nem az a baj. Mivel erősítön megy keresztül ezért elvileg mindegy lenne neki hogy mekkora hangfalakat állítok be, de az is jól meg van csinálva. Én csak arra tudok gondolni hogy rossz lehet a csatlakozó.
Nem szívesen szedném szét, meg nem is biztos hogy javítani tudnám.
De ha nincs más választás lehet hogy nekiállok, max veszek egy 6800-ast, az jobban néz ki.
Azért köszi
Csak azért mondtam hogy az lesz az utódja mert az e-boltnál simán így reklámoozták be. Átverés.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Jah, erről nem hallottam, még régebb néztem ki magamnak hogy megveszem, akkor még gyártották.
Bocs ha már 100x le volt írva(gondolom igen) de lehet arról tudni valamit hogy viszonyul a 6800 az elődhöz? (tudás, ár) Csak pár szóban...
szerk: árat már megtaláltam. közben azért olvasgatok vissza...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Egy kis hely kéne még. Mondjuk úgy 5 KB

A mostani verzióban be van csapva a gép, kicsi méretű háttér és fileböngésző van, ezért tűnik úgy, mintha be lennél rúgva....
Viszont a gép sem hülye, kicsit megkattan tőle, ezért jön elő a barbie effektus. Én a fileböngészőnek adtam egy rendes hátteret, ezért lett megpucolva a karakterkészlet, hogy beleférjen, ettől működik a jpeg nézegetés is.
Még egy kis kiegészítés...most éppen fekete a fileböngésző háttere, ezért át kell állítani fehérre a betűméretet, hogy lássunk valamit...de fogok csinálni mondjuk egy kéket, hogy ne legyen ilyen gond, ezt még szerintem ma megcsinálom.
RISC-et kell cserélni ez nem kérdés... -
Sianis
addikt
Ami új:
- Betűkészletek megritkítva
- Avi felirat kicserélve, olvasható méretet kapott
- Fileböngésző kapott egy stabil hátteret
- JPEG nézegetés rendesen üzemel
Ami maradt:
- 8032 , RISC rész
- Rózsaszín háttér bug ( DVD filmet leállítod és előjön)
- DVD tekerés hiba
Sokat kell még tanulnom, hogy én is tudjak RISC-et és 8032-t heggeszteni, de szerintem NA is megfogja oldalni, hogy kissebb legyen, ergo több betűméret, skin...reménykedhetünk, de addig is használjátok egészséggel ezt a verziót is... -
Sianis
addikt
Nagyon a maxon van most is járatva a cuccos.
Egyenlőre nem találom, hogyan kéne editálni az ikonokat, mert azok is font formátumban vannak, viszont nem tudom, hogy mivel lehetne editálni...de a gyári 32 Kb-hoz képest ez a 17 is elég végleges méretűnek tűnik, sokat nem tudok belőle hozni így se- úgy se.
Viszont annyit elértem, hogy a JPEG nézés megy, és a felirat méret is olvasható. Még folyik a fontkészlet teljességének tesztelés alatt van, de bíztató, hogy működik szépen...
Írtam new age-nek, egyrészt, hogy hogyan lehetne rendes háttérképet, rózsa effektus nélkül, ez talán megoldható lenne, ha a háttérkép is a böngésző képére lenne portolva mivel így nem kéne 2 helyre betölteni, egyszerűen csak a cím lenne normális, kérdés, hogy ennyire piszkálható-e a firm, bár ez nagyon kétséges, ezt már ő tudja. -
Sianis
addikt
Annyival jár, hogy nem jelenik meg, legalábbis remélem, hogy nem ír ki semmi hülyeséget...
- Az első változat rossz lett, a tesztelő srác azt mondja, hogy elmosódnak a feliratok. Ezt az okozhatja, hogy a FontCreator-ban van old és new kompatibilis font készítés, az MTKReMaker pedig OLD-ra adja vissza szépen a fontokat, new-ra elmossa. Lehet, hogy az elmosott jelenik meg rendesen a képernyőn, ezt egyenlőre nem tudni, de elválik hamarosan.
- Fájlböngészőnél éppen most vagyunk rajta, hogy benne legyen egy fekete háttér, semmi több, ennél jobbat nem tudunk belerakni, hiszen a karakterkészletek már így is porzanak, csak kockáztatott kiürítéssel lehetne még valamit csökkenteni rajtuk.
- Ha a mostani font sem lesz jó, akkor írok new age-nek, hogy tanítson meg használni a programját
Készítettem 1-1 képet, hogy mi van benne eredetileg, és mi lesz kihagyva most...
Eredeti karakterkészlet:
[link]
Módosított karakterkészlet
[link] -
Calogero
addikt
-
SaGa19
csendes tag
A feliratokkal valóban az abaj, hogy sub kiterjesztésű srt formátum.
A divixek 768x576-osak, zért nem játsza őket.
Feltettem a NAV3b-t. Megy.
Gond: divx-ek felirata jó, egy dvd felirata ellenben nem látszik. Tudok váltani a magyar és az angol között, de egyiket sem mutatja. Ugyanazon dvd-t PC-n nézve igen.
Másik gond: letöltöttem egy divx teszt CD-t. A J_subtitles könyvtárában lévő bármelyik avi-t meg akarom nézni, a kép szétesik, a kijelzőn zagyva jelek jelennek meg, és csak kikapcsolás után reagál bármire. Ebből a könyvtárból bármelyik avit próbálom, azeredmény mindig ugyanaz. PC-n ugyanezek lejátszhatók. -
na vettem egy Chili-t a Yamada utodját és nagyon király simán feltettem rá a fw B-t és mindent frankón beolvas!Ára ugyanaz mit a Yamadáé 14k és beszerezhető Casoli-tól újjan 1 év garival s gondolom vidékre is fog postázni kérésre ha van rá igény de ezt vele kell megbeszélni!
-
-
-
-
-
-
Sianis
addikt
Remélem, hogy olvasható lesz! Nekem csak egy méret volt jó, remélem, hogy az marad benne, különben ciki, de akkor inkább nyomom MPEG4 Modiferrel aza avi-kat, de legalább had olvassak. Nekem eddig más bajom nem volt csak a Packed Bitstream...bár biztos én nem használom elég formátummal a gépet.

-
gege71.hu
addikt
Mással ok.
Sima dvd filmet próbáltam az jó.
dvdre irt divXekkel szintén mükszik.
Annyi, hogy van egy dvd amin nem váltja a nyelvet. A filmhez nincs menü, de megvan az angol és a magyar hangsáv. Nem értem mért nem játssza.
dvd-re írt mp3-akat is tökéletesen játssza.
Megprobalom egy ujrtairhato cd-re.
Az a baj itt cégnél nem nagyon van nálam
-
Kígyó
senior tag
Szép nagy topicot linkeltél!
Ennek a végigolvasásától szerettem volna megkímélni magam!
Nem rémlik véletlen, h csak akkor volt e probléma, ha egy könyvtárban volt x-nél több felirat, vagy akkor is ha minden film külön könyvtárban volt a feliratával együtt, ill ezen kívül volt e valami gond vele? Itt senki nem használ ilyen firmwire-t? 
-
Tangerine
senior tag
Ja, nálam is ilyen Chili van.
Így néz ki:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
-
SAMYka
senior tag
Jut eszembe: ha már hamarosan vásárolni kell az a kérdés áll fent, hogy hol tegyem meg. Ezt a gyöngyszemet felénk nem lehet kapni tehát a megoldás futár. Honan ajánlanátok?
Bővebben: link Ehez mit szólnátok?
[Szerkesztve] -
dzsbp
csendes tag
He-he..
Azért annál trükkösebb voltam, mint hogy egy lemezen múljon minden..
Próbáltam Tdk-t, Sony-t, és FujiFilm-et is...
Boltban ugyanolyan Sony-t raktak be, azzal ment...
Veszek ma este egy mínuszos rw-t, aztán kipróbálom, hogy hogyan szereti a kicsike...
Lassabban írni?..:/
Megpróbálom majd azt is, köszi! -
gabee jr
tag
kisho!
veri köszi a segítséget. régi fajta G-Spot-om vót, így kikukáztam a netről az újat 2.52b-t. jó sok packetbitstreames ganyém van, le kell maj szedni a .NET bővítményt..
de remélem nem vágja haza a rendszerem, sose szoktam -utólag- ilyen bővítményket telepíteni. ugye nem..?
-
kammu
csendes tag
Kösz, az a baj nekem sok a xvid-es filmem és azokból is a 25%-a akadozgatna. Egy időben a gépen is elromlott a xvidem és ott láttam milyen ez.
Igen a NAv3B - mentes a standby bug-tól
Végül is ha kikapcsolom, akkor megjavul. Így most csak akkor kapcsolom be ha játszani akarok
- energia takarékos
Csak így kicsit kényelmetlen, de majd megszokom.
Viszont a másik forumon írt egy srác akinek ez megjavult, csak utána senki nem erősítette meg.
Ő úgy oldotta meg hogy egy másik gyári v1-re tette rá a nav3a-t és megoldódott. Ki is rakta ezt a firmet, én összehasonlítottam a ''gyárival'' yamada.de és NewAge-es tényleg van benne különbség. Csak azért 1 embernek jó lett-ért nem merem felnyomni ezt a kétes firmet - inkább kapcsolgatok. -
denes
csendes tag
sziasztok!
megnéztem több xvid fordítást, és úgy tűnik, ott van gond, és igazából kockásodás, ahol túl nagy a tömörítési arány és/vagy túl összetett volt a kép. amiket először néztem, azokban pont volt hiba ;-( de egy csomó tök jó. nav3a tök jó. kb 10 perces várakozás/kikapcs a frissítés után szükséges volt. köszi a korábbi válaszokat! üdv
ja, persze a pc-n minden ok volt. -
denes
csendes tag
Szia/sztok!
na, én is csatlakoztam a tulajdonosok táborába. a dvd lejáccás a pc-s megoldáshoz képest /ami nálam athlon xp 2,5+, gef fx 5600, windvd6-ot jelent+tv svhs-en/ sokkal jobb lett. simább lejáccás, részletgazdagabb kép, teltebbek a színek, kontrasztos képek scarton keresztül /tesztalany: birodalom visszavág dvd/. szal ez okés. olyan gondom van, hogy én régebben sokat tömörítettem az xvid 04102002-es verziójával, és ezek a filmek bizony elég ramatyul néznek ki /ez még 1.x előtti verzió/. bizonyos képket marhára elken, pl amikor a starwarsban /tv felvétel/ jön a sw logó, aztán maga után húz egy nagy bazi sárga csóvát, ami talán a következő keyframenél megszűnik. próbált fwek: eredeti, v1, v2. semmi különbség. megpróbálom a többi cuccot is de addig is, volt valakinek hasonló gondja? asszem H263 módban ment a codec, kétmenetes fordításban. bocs, ha már volt, bár szoszo végigtúrtam az egész fórumot. előre is köszi és üdv
ui:a többi filmnél is volt ugyanez, ja és a pc-n persze minen okés -
Jamana
csendes tag
Köszönöm a választ.
Még egy kérdés, ha nem vagyok sok: NA V3B-vel is gond van a bekapcsolás során?
Különben az első lejátszót visszavittem, és kicserélték, mert a lemez tálcája kicsit ferdén jött ki, és ahol a tálca két műanyagja össze van illesztve, ott kicsi perem képződött és beakadt a nyílásba.
Kedvesen, szó nélkül cserélték az eBolt-ban. Ajánlom mindenkinek, jó hely.
-
Misha
csendes tag
Azt én is láttam a yamada leírásában h az ogg hangfileokat hibátlanul viszi, a hang része megy is a filmeknek csak a kép iszonyat lassú. Próbáltam átkódolni aviba, de nem tökéletes úgyse sajnos, bár sokkal folyamatosabb. igaz eddig csak open video conv.rel és riverpast video cleanerrel próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img.kelkoo.com/pdb/19901/medium/09/20/91/9209115.jpg)