Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Valaki pls segítsen mert megőrülök hogy kerek 1 hete sz*pok....
1 hete feltelepítettem HP gen8ra a xpenot. frissítéseket felraktam, QCt megcsináltam.
alkalmazásokat telepítettem. MINDEN flottul ment. QCvel elértem, MyDS ment stb.
Első este kikapcsoltam, majd másnap reggel átvittem a gépet a végleges helyére.
Bekapcs után csomagkezelési központ, myds, qc, és frissítés keresés meghalt. hibaüzenet az volt h nincs net.SE első körben SE második bekapcsnál se a nason se a routeren nem állítottam SEMMIT.
Ennek tükrében működött első körben, és vesztette el a netet a 2. bekapcsot követően.Beállítások rendben lehetnek tehát, hiszen első indítás után ment minden.
Csavar a dologban hogy a DS download tudott tölteni! szoval mégis van net?!

Belső hálózati elérés rendben van.
2 routert is kipróbáltam. az elsőt teljesen reseteltem majd ujra beállítottam.Rendszergazda ránézett teamwiverrel a routerre és a nasra is, azt mondta h minden létező dolog él és virul. (port forward, dhcp, Dmz, stb stb)
Változtattam most SN/MACet, ujra megírtam a pendriveot, vezérlőpult gyári visszaállítást már vagy 3x megcsináltam. Semmi.
Aztán ezt ujra, csak formáztam a hddt . Ekkor első indításkor megint volt net. Felraktam update 1 es 2. A 2. Után kert restart. Azután megint nincs net.
A töltést most nem is tudom kipróbálni mert nem éri a syno-t es nem tudok alkalmazást letölteni.
De gondolom az megy mint korábban is.Szóval szűz install után az első restartig van net elérés. Aztán huss. Mi változhat ujra indítás után ami miatt elszáll ?
Bárkinek bármi ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Essejó