Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Én most Adrenalin Rushbóé vásároltam be szilveszterre jlesz a pia mellé 300 huf a metroba nálunk.
Új Burnt viszont sehol se találok Kecskeméten ötletek? -
SlayR
senior tag
Végre hozzájutottam az új Burnhöz bejövős szal fogyasztani fogom...a Gilroy meg az egyik kedvencem nyáron sokat ittam körülnézek hátha mostis van itt ott....viszont van most egy bizonyos "V12" nevezetű ital ami nemtünik rossznak kiváncsi lettem rá.
-
SlayR
senior tag
V12 Noh ez is megvolt...igazából már ittam jobbat is többi z is tesztelésre kerül nekem kicsit olyan light beütése van... Ma viszont érkezik egy Black Tiger nevezetű újdonság kiváncsi leszek ez valami új vagy a régi Tiger gy éled újra.
-
SlayR
senior tag
Black Tiger az egyik legjobb
-
SlayR
senior tag
Sikeresen hozzájutottam egy Szölös Hellhez aminek az íze nagyon bejön szintén hozzájutottam egy Wild Touchoz ami megint csak igen finom. Még van két féle amit most találtam az egyik boltba és még nem kóstoltam magamévá teszek azokból is egy egy példányt kóstoló céljából.
-
SlayR
senior tag
Igazából nemakartam hülyeséget írni, mert jártam már, úgyhogy írtam egy általam beszerzett italról és kiderült más már rég beszámolt róla a másik kettőből az egyik a FireBird nemtom találkozott már vele valaki? A másikat viszont most így elfelejtettem és nem sikerült eljutni a boltba, de pótlom
-
SlayR
senior tag
Errefele normális Mountain Dew sincs a boltban nemhogy energydrink :/
-
SlayR
senior tag
Mai szerzemény..lehet mondjuk volt már róla szó
MiXXed UP Limited[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Most láttam épp a Coop újságban szerdától a Tiger/Black Tiger "Black "néven futva sima, Mojito és Cuba Libre ízben a polcaikra kerül! Szerintem nemlesz rossz vétel
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Tegnap estei kipakolással meglettek a Blackek még nemittam belőlük de holnap sikeresen belekóstolás(mivel sikerült bent hagyni odaát a másik helyen a hűtőben)
-
SlayR
senior tag
Hát nemtom mibaj a Mojitos Black-el bár én a sima Mojitot is szeretem de sztem no1 ! Cuba Libres majd holnap kerül tesztre...
-
SlayR
senior tag
Majd betesznek nekik az energiaitalcégek sőt ebbe jó kis business van szal jó volt hogy ezt tették meglátják mennyire nemért semmit
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
-
SlayR
senior tag
Nem értem a dolgot...több helyen megkérdeztem a dolgot...itt a városban nem egy kisboltban mondták ahol jelenleg is 150 ft a Hell vagy a Bomba, hogysemmiféle adót nemvezettek be nemis kaptak róla semmit (tudják létezik, de semmi nincs róla mikortól, hogy)
Auchan, Tesco 250-280ftos áron küldi a kis Bombát stb stb már megint a parasztság megy![ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Lidlben 119 HUF a New Generationös HELL be is vásároltam kishíján egy kartonnal kezdetnek
-
SlayR
senior tag
Vééégre szereztem egy Almás Hellt első kóstolásra szerelem a téma! Kell vennem egy kartonnal már látom!
-
SlayR
senior tag
Csütörtöktől a Pennys újság szerint 109HUF-os áron kapható náluk a Cseresznyés Watt!
-
SlayR
senior tag
Watt Cherry betesztelve igazából talán az illata fogott meg a legjobban ízre ne várjon senki hatalmas extrát, de attól független nagyon finom csak ajánlani tudom!
-
SlayR
senior tag
Kék Burn betesztelve óriási jó! Kedvenc lett!
-
SlayR
senior tag
Nálunk Coopba kék Burn 199 HUF
-
SlayR
senior tag
válasz bimbilla09 #13854 üzenetére
Félkegyelműség nincs akkora gáz, mint a hiszékenység...az eredeti története a képnek viszont egy alanatur unatkozó ember által maga gyártott téma semmi más
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15017 üzenetére
Nehogy vegyél! Rettenetesen rossz!
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15043 üzenetére
Wild Touchra nemrég vettem belőle nagy Tescoban egy simát van még almás és szőlős megfogott a doboz dizájnja csak nem lehet olyan rossz alapon, ha ennyit adnak a doboz kinézetére...tévedtem
-
SlayR
senior tag
Én se értem ezt a vájl tacskót hogy tudjátok meginni.....utoljára talán a vipera nevbű rettenet volt ennyire rossz amit ittam..olyan mintha light energy vol na vagy nemtudom de két korty után úgy folyt le a lefolyóba, hogy sztem ott dugulás nem lesz vagy 5évig
-
SlayR
senior tag
Nem írigylem az éveteket, de iszok egy energiaitalt az egészségetekre!
-
SlayR
senior tag
Adjátok már meg a címet mert én itt vettem a tescoba ilyen WTból a simát de olyan maximálisan rettentően ihatatlanul rossz volt hogy az nemkifejezés
-
SlayR
senior tag
Most láttam CBA-ban XL Energy Drink 345 HUF....mitszívtak ezek?
-
SlayR
senior tag
Tutti elírás mivel az Euros marketben meg 5db XL kerül 580 HUFba vagy csak tényleg megkergültek nem kérdeztem még rá
-
SlayR
senior tag
Szerintem ivás előtt ne mossatok fogat
-
SlayR
senior tag
Túl vagyok 3 Assaulton az elmúlt pár napban (persze hidegen az igazi)lassan már mindenhol találni errefelé legnagyobb meglepetésemre az Euros boltban 290-ért leltem tegnap.
-
SlayR
senior tag
Már megint a tipikus magyar mentalitású túlreagálós cikk...
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Kecskeméten is kapni ezt a fajta Adrenalint a CBAban találkoztam vele...
-
SlayR
senior tag
Burn Berry beszerezve, tesztelve No1 első kóstolásra!
-
SlayR
senior tag
Igaz konkrétan nem energiaital, de az egyik legeslegjobb cucc amit mostanában ittam! Rossz belegondolni nálunk mit művelnek, hogy nemis kaphatóak hivatalosan meg, hogy mennyire műnek tünik ez mellett a simán kapható üdítők...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest