Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Én napi 4-5 kávénál tartok. 4 az alap és 5-6, ha rossz napom van. Én szedek egy gyógyszert, ami tompít és gyengít, fáradékonnyá tesz. Emiatt több kávét iszok, mint az átlag, de én is érzem, hogy sok! Úgyhogy vissza fogom a túlórákat. A múlt hónapban 210 órám volt. Ez kivételes hónap volt.
-
-
Dendytv
senior tag
Ezek az itókák mennyire károsak ? Gondolok itt arra, hogy én nagyon keveset fogyasztok ezekből. Havi 1-azt hiszem, amire kíváncsi volnék, napi 2 kávé (ami nálam minden nap meg van) vagy napi 2 energia ital a rosszabb ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
X@b3e
addikt
Nem csak ott.. Napi 2 gyakori eset
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Dendytv
senior tag
Ritka mikor 2 kávénál többet iszom. De itt ukrajnában olyan fura energia italok vannak, nem tudom ivott itt valaki gladiátort ? Másfeles palackos kiszerelés is van
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz koshmar #58762 üzenetére
Jaja elég komoly. Főként a "melósok" isszák. Én ha iszom, akkor alma kiwi burn az tetszik ízre.
-
koshmar
addikt
Ma láttam debreceni boltban 355-ös Fantát 760-ért
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Dendytv
senior tag
válasz koshmar #58765 üzenetére
Ez finomabb mint a többi ? ez a kiszerelés ?
-
koshmar
addikt
válasz Dendytv #58766 üzenetére
Igen, mert ez amerikai import (12 uncia = 355ml), azért ilyen drága. Emlékszem anno 340-ért is vettem még..
Bármelyik íz (szőlő, ananász, alma, stb) egyszerüen fenséges, a sima Fanta trágyalé azokhoz képest
szerk: Láttam új dizájnos Assaultot is 1300-ért!
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Csak egy kis infó.
Október 1-től hell áremelés. Várhatóan 30ft. Meg mellette minden más. Teák, üdítők. -
Dendytv
senior tag
És akkor most ez, hogy van pl: Van 2L Cola 1,30 Cola, 0,30 Cola üveges cola és dobozos mik a küldömbségek ?
-
Cranium
tag
Neztem, Sparban oktober 3tol lesz 300 Ft a Hell
-
grizlisandor
veterán
Kisboltban 480 láttam reggel Monstert, csak a hagyományost láttam, holnap rákérdezek.
Lövök pár dobozzal, mert 1-1 dobozzal félreraktam a Monstából ízenként és nincs szívem meginni őket.Italkerben vadásztam volna Hell Gamer Cherry Beam-et, de csak a rossz Coco Split volt, meg az asztal alól Tropical Bomb.
-
koshmar
addikt
válasz grizlisandor #58776 üzenetére
Én pont a Coco Splitet szeretem, ma is vettem egyet.. csak azt tudom meginni:D
-
ToBeY
nagyúr
Most ittam meg a Monster Ultra Blue-t amit kaptam.Szerintem finom,érdekes íze van,a korty első fele ilyen citrusos és amikor lenyeli az ember jön ez a "berry mix" ilyen málnás-epres meghatározhatatlan ízvilág
-
nagysandor79
aktív tag
hell 250 monster 600 kénytelen leszek leállni ,ezek az árak számomra sok .
-
koshmar
addikt
válasz nagysandor79 #58782 üzenetére
Monster? Az már 700 néhol
-
Dendytv
senior tag
válasz koshmar #58783 üzenetére
Holnap megyek egy két munkát fel vállalni meglesem mennyi itt nálunk jukrénben
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
natë
nagyúr
Az létezik, hogy 1 monster és 1 kóla (0,5) felcsesszintette a vérnyomásom 160/100-ra? Miután megittam, pont éves céges orvosi vizsga volt
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
-
Dendytv
senior tag
válasz szekra #58795 üzenetére
Egyrészről igen a logó, nem tudtam, hogy itt ennyire híres. Másrészről ritka mikor megrendelő energiaitalt hoz, gondoltam beküldöm.
-
senior tag
válasz davidkiss90 #55054 üzenetére
Budàn lehet kapni, én 1 honapja vettem ott. Eleg durván felébreszt mint 2 kàvé kb.
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
koshmar
addikt
Hát ez a mangós Burn felejthető, főleg 290-ért.. alig éreztem valamit rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest