Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Rákérdeztem, pénteken érkezik az új Hell az egyik italkerbe.
Az új RBről nem tudnak.(#58950) Elemental:
Kajáltál mielőtt betoltad az energiás italt?
Én csak kajára iszok energiást, az utoljára elfogyasztott Mülleres energiaitalnál éreztem, hogy nem tetszett a gyomromnak teljesen. -
Elemental
addikt
válasz grizlisandor #58951 üzenetére
Mindig eszek előtte, de csak a hellnél érzem, hogy nem jó a gyomromnak.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz grizlisandor #58951 üzenetére
új Rb November eleje / közepe
-
rsanyi20
tag
Találtam én is új Helleket, hát azt kell mondjam ez tényleg a “szokásos forgatókönyv”
A Cherry-Vanilia nekem egy az egybe olyan, mint a tavalyi Goji-Berry egy kis plusz vanilia ízzel.. felejtős.
A Gyömbér-Citrom egy fokkal jobb, citromot jobban ki lehet érezni, ha a gyömbér kicsit erősebb lenne jobb lenne szerintem. De ez se nagy cucc, sajnos itt is megvan a votmá’ érzés, de ez azért fogyni fog.
Már kezd kicsit uncsi lenni a Hellnél hogy mindig ez a forgatókönyvSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #58958 üzenetére
Utóbbi időben kb a dinnyés Hell volt ami tényleg el lett találva szerintem,a többi olyan "meh"
Btw most ittam egy Typhoon Topic-ot.Valóban nem nagy eresztés ez sem, kb mint ha felvizezett trópuis szörp lenne,de csak 170huf és taurinos szóval ez olyan 50/50
[ Szerkesztve ]
-
szekra
Topikgazda
Azt álmodtam éjjel, lesz új Assault nálunk is, na mit szóltok?
-
Ventur@
senior tag
válasz koshmar #58963 üzenetére
#sajátvélemény
Cseresznye-vanília volt már Xixo dobozos ice teában, szóval ez egy az egyben ugyanaz, csak van benne bubi, meg a Hell-féle tutti íz. Gyömbér-citrom nekem túl citromos és csak illatában van ott a gyömbér, valamint az íz legvégén. Lenyelés után 1-2 perccel érzem még a nyelvemen a gyömbér jellegzetes ízét, de inkább a citrom dominál...de az nagyon.
3xx+ Ft-ért nekem ez már sok. Akcióban 2xx-ért majd talán.Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
ECHO2235
aktív tag
válasz szekra #58960 üzenetére
túl sok lenne az újdonság jövőre..
új Zéró Hamilton 99% biztos jön
és érdekes lenne ha nem lenne nálunk is jövőre Reserve Watermelon és Pineapple
arról nem is beszélve hogy jön eu-ba az Aussie Lemonade
persze majd meglátjuk
én a Reserve-eknek örülnék
az új assaultot inkább hanyagoljuk -
koshmar
addikt
rsanyi20-nak kell igazat adnom, ez a cherry-vanilla tényleg szinte 100%-ban goji berry, leheletnyi vanilia utóízzel
Gondolom, a gyömbér sem lesz jobb.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ToBeY
nagyúr
Olaszban van valami érdekes energiást?Egyik ismerősöm fog majd menni és megkérdezte érdekel-e onnan valami?
-
koshmar
addikt
Ez a gyömbéres elég érdekes.. iható, de ebből se fogok sokat venni.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ToBeY
nagyúr
válasz scope2007 #58985 üzenetére
Köszi közben megnéztem monster olasz oldalát, és nincs semmi ami itt ne lenne nálunk.
Amiket írtál simán nem érdekesek számomra
Mézes energiás szerintem bizar(bár go fast régen nem volt rosz)
a Lamborghini-s energiás meg szerintem sima tuttis,ami így szintén nem érdekes. -
Mayky3
csendes tag
Érdekes ez a gyömbér-citrom kombó. Lehetett volna jó is, ha intenzívebb a gyömbéres vonal, de így olyan semmilyen. Vak teszten valszeg csak pár profi kóstoló mondaná meg mi is akar ez lenni. Illatra meg sima tutti-s HELL. Próbálkozásból jelest adok, de kivitelből ez épp csak elégséges.
Energy Drink Box Collector/Energy Drink Box Sammler
-
FoLey-v
addikt
Na megkóstoltam Nber dinnyés,málnás uborkás italát. A másik kettőhöz képest erre azt mondom ez már ízlik. Uborka ízét is kicsit lehet érezni és nem tutti-fruttis ízlés.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
pockos13
aktív tag
válasz gyarmatinic #58989 üzenetére
Hol lehet ilyenhez hozzájutni?
-
ToBeY
nagyúr
Én is beszereztem az új HELL -ket melyiket érdemes először kezdeni, hogy kisebb legyen a csalódás?
-
grizlisandor
veterán
Pennyben voltam tegnap, nézem az új Helleket, hát csak cseresznye-vanília volt, így nem vettem meg, kíváncsi vagyok mind2re, bár a gyömbérrel nem vagyunk barátok.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a meggyes-vanilliás hell tényleg jobb (bár nekem a citromos is ízlett)
grizlisandor: Ne aggódj a gyömbért nem nagyon érezni rajta inkább csak citrom-tutti-frutti..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest