Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Őskoczka
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToBeY
nagyúr
Kaptam ajándékba egy tesco spark blackcurrant zerot,rosszabbra számítottam,egynek elmegy,de nem hiszem hogy magamtól vennék ilyet.Ilyen gagyi savanyú cukorka íze van. (legalább nem rohadt édes mint az összes zero)
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Köszönöm mindenkinek, így még ha esetleg látni is fogok új Hellt ma, kipróbálni se fogom
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
szekra
Topikgazda
Na látom mindenkinek ízlenek az új Hell-ek. Ja nem, milyen meglepő..
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom mennyire lesz sikeres a Hell kávéja,mert a "kínaiban" is 270ft ahol 150ft bármelyik Hell az újak is!Eközben 150ft a penny/aldi kávéja amik szerintem jobbak (szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
Marzocchi96
csendes tag
Na én is hozzájutottam a 2 “új” hellhez. Azt hozta amire számítottam. Egy semleges valami.... És ahogy ezt már sokan megjósoltuk, a tutti-frutti fog dominálni. Gagyi... Szeretem a tutti-fruttit de ha azt akarok inni, nem izesített energiaitalokban szeretném. Vártam én is, hogy végre valami savanykás íz legyen, de igen csak haloványra sikeredett. Így, ha savanyura vágyom, marad a Burn Sour Twist.
Másik drink amire nagyon kíváncsi voltam, végre megérkezett. Monster Java Farmer’s oats. Mint tudjuk, ez egy vegán ital. Igazi tej helyett zabtejből készült. A többi Javához képest sokkal gyengébb az íze. Az elején elég víz ízű, majd gyenge kávé íz kis csoki beütéssel, aztán az utóízén érezni, hogy nem rendes tejből van. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy buza vagy zabszemet szétrágsz, ugyan az az íz marad a szádban.
Elsőre elég furcsa, de nekem bejött. Szívesen fogyasztanám rendszeresen is akár. A doboz meg valami csoda szép. Rég volt ilyen doboz, ami ennyire tetszett volna. -
DJ. Ru$y
félisten
Akkor terítik jól (ami náluk tendencia), hogy előbb jelenik meg a dohányboltokban, kisboltokban a szállítóktól, mint, hogy hivatalosan bejelentik. Idén kicsit megkéstek szerintem...
Az ízlésem nem mérvadó a Black Mojitot sem szereti senki, csak én.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #53175 üzenetére
Nyilván mindenkinek más az ízlése,így nem is nagyon lehet egységes a vélemény.
Egyik sem rosz,de igazából mind2 semmilyen, jellegtelen egynek elmegy kategória nálam.
A guavás a lidls x-act zero-ra hajaz,a megyes pedig s budget meggyesre pici szőllő ízzel nekem![ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Ezt a cherry-grape hell-t nem tudom hová tenni,inkább meggy íz dominál,jó hogy savanykás de így ennyi - egynek jó.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Na, megkóstoltam én is az új Helleket. Szeretnék gratulálni a Hellnek hogy megint nem sikerült összehozni egy “új” ízt! Mind a guavás, mind a cseresznyés olyan semmilyen, már ismerős ízek köszönnek vissza, de a kettő közül talán mégis csak a cseresznye-szőlő a jobb. Szerintem veszek egy pár tálca Lime-ananász Summer Cool-t, az az eddigi legjobb Hell nálam, azzal valahogy túlélem a telet Hell szempontból
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
scope2007
addikt
Na megittam mindkettő új hellt.
146ft
Semmi atomdurva íz sajnos,
szóval kipróbálni jó volt, azt ennyiCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
ToBeY
nagyúr
Két új Hell beszerezve! Ez guava-yuzu valamire nagyon emlékeztet,ilyen ízvilágot biztos kóstoltam már.Talán a zero guava lids van közel hozzá+cukor - legalább savanykás az íze.
Szóval nem tettem le a hajam tőle,de nem is számítottam ilyesmire.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Nah,nálunk is van már új hell
Egész gyors volt most a hell,mert sok helyen láttam ma. -
Ventur@
senior tag
Hell Guava-Yuzu
Saját vélemény: Valószínűleg túl sok mangó sűrítmény maradt a Hell-nél, mert ez bizony az első szériás Ice Cool Mangó és semmi több. Az is csont ugyanilyen ízű volt.
Szóval a cherry-grape=red grape reloaded, guava-yuzu=ice cool mango (v1) re-reloaded. Hell "ismét kitett magáért" .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
Miskolc, Thököly utcai megállónál lévő Spar-ban van mind a két új Hell. Még csak a cherry-grape-et ittam meg, de ez illatra és ízre egy az egyben Red grape, csak kicsivel enyhébb, meg savanykásabb. Cseresznyét egyáltalán nem érzem benne, csak a Red grape ízt, meg a tuttit. Buborékja viszont kellemes ez az egy tetszik benne. 199 Ft-ért kapható és van bőséggel (hűtött és nem hűtött is).
Holnapra marad a guava-yuzu.
Ja, a doboza viszont tetszik mind a kettőnek .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
Már kapható péntek óta dohányokban (nyilván főleg BP, de már szerintem vidéken is).
ECHO kolléga írta FB-ra:
"Ha valakit érdekel, Keletinél a 80as troli megállója után az Aréna felé lévő dohányboltban van mindkettő új Hell."Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
Valaki látott már új hell-t a boltolban?Vagy ez most x ideig embargós, és csak a hell online store-ban lehet berendelni?
-
ECHO2235
aktív tag
ha valakit érdekel, Keleti PU 80as troli megálló után az Aréna felé lévő dohányboltban már vannak az új Hellek.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #53146 üzenetére
Mihez képest? Ha nincs akció, vagy elszállt kisboltra vagy utalva vidéken stb, akkor biza a 200 Ft-os árhoz képest majdnem féláron veszem, de 189 Ft-tal számolva is, 79 Ft / db ami kartononként majdnem 2000 Ft.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SidCorky #53143 üzenetére
Az a helyzet, hogy a LIDL a szezonális cuccait (mivel 2 évig szavidős ugye) képes előrángatni előző szezonból. Értsd: idén februárban / márciusban vagy a helyi raktárba berángatták a sarokba, vagy visszaküldték a központi raktárba és ott tartották (a koszosságból ítélve inkább helyi tárolás lehetett) és most október közepén előszedték.
Nyilván, hogy ez a dolog biztos legyen egy szavatossági időt meg kellene nézni, de alapos a gyanúm, ugyanis dolgozott ott ismerősöm.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SidCorky
őstag
válasz DJ. Ru$y #53131 üzenetére
Valamelyik nap a Lidlben láttam az almás fahéjas vagy milyen X encsit, három kartonnal volt kirakva, de mindhárom összes darabja olyan horpadt meg retkes volt, hogy nem a szekrényre kirakni, de még megkóstolni sem vettem egyet sem, mert én olyanból nem iszok, le kellett volna mosni a tetejét, olyan koszos volt, a legtöbbnek ragadt az oldala. És csak ez a három karton winteres, a többi X meg hell mind tiszta meg szép volt.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
ToBeY
nagyúr
válasz szekra #53141 üzenetére
Nekem speciel nem lesz plusz költség rajta,mivel rokonok élnek arra és anyum egy évben párszor megy amúgy is.(most volt halottak napján) és mondta,hogy a helyi piacon van ukrán hell,de nem vett
Ill rokonok járnak fel gyerekekhez és el tudják majd dobni nekem a cuccost...szal nincs extra költség és időveszteségem rajta.
Nyilván ha 110-120 veszi az ember a hell-t,nem 3 fog venni egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
szekra
Topikgazda
Uram atyám, Szerbiába meg Ukrajnába jártok át energiaitalt venni? Mennyit sportoltok rajta? Benzin és idő veszteség is ott van. Tényleg megéri? Mondjuk nem tudom, én nem karton számra iszom.
-
DJ. Ru$y
félisten
Abból még vedd le az ukrán ÁFA-t és akkor megvan a piacos ár kb.
A taurin kicsit érdekes dolog, ugyanis csak a Classicban van taurin, se a limitáltakban, se az Almában, Focusban stb.
Azt hittem, hogy Ukrajnában lévő piacról van szó, mi onnan szerváltuk közvetlen a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Onnan is vettem már ugyan nepperen keresztül, szóval tuti volt rajta haszna bőven 125 Ft volt darabja.
Ismerősödet kérdezd meg kérlek, ha nem nagy kérés meg titok, hogy melyik településen van és mi a piac neve. Nyilván a nepper nem adna meg ilyen infót. Bár mire kigurulok érte addigra ugyanannyi lesz, mint itthon valószínűleg.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ECHO2235 #53130 üzenetére
Jól látom amúgy a szürkén, hogy alul is meg felül is sérült a doboz? Vagy csak tükröződés?
Nem értem a Hellnél mit csinálnak mostanában töltésnél... Összecseszi a töltősor a dobozokat, lehetetlen néha 2-3 kartonból is 1 hibátlant találni.. Régen simán ment 1 kartonból is... A tiéd pedig nem ment át nagykeren, kiskeren, hűtőn, hanem közvetlen ment hozzád, szóval szinte kizárt a tárolási sérülés...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ECHO2235 #53128 üzenetére
Képes voltál 200 Ft / db áron venni egy tálcát? Ejj. Én is elgondolkodtam rajta, de rájöttem, hogy 1 tálca árából veszek külföldön 2 tálcával, szóval most ülök egy hónapig a seggemen és várok.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ECHO2235 #53125 üzenetére
Na és melyik régi ízre hasonlít a Yuzu? Pink Guava? (Utoljára Summer Cool volt fehér alapon zöld felirattal.) Nem savanyúbb annál? Milyen ízt ad hozzá a "Yuzu"?
Ejj, hogy itt délen csesznek rá, jó, ha 1 hónap múlva lesz belőle...
-
ECHO2235
aktív tag
válasz ECHO2235 #53124 üzenetére
najo, végül csak sikerült megkóstolni hamarabb is őket, úgyhogy sorry a dupláért, jöjjön az első benyomás.
igazából, lehet én helyezem túl magasra a lécet velük szemben, de kifejezetten maradandót most se sikerült alkotniuk.
ezzel picit megyek csak szembe a Yuzu Guava-val, ez mondjuk eléggé el lett találva. karakteres és markáns az illata és az ize is, a tuttifruttit alig érezni benne, bár hozzáteszem ez is ízben megint olyan, amilyenhez hasonlót már ugye láthattunk vagyis ihattunk a Helltől.
a másik, Cherry Grape. ez nekem egyszerűen harmat gyenge. és nem azért mert rossz, hanem mert első hallásra amilyen ötletes volt, ízre annyira snassz.
nekem iszogatása közben ez a cseresznyés szörp jutott eszembe jól felöntve ásványvízzel.
minimálisan megspékelve egy kis szőlő ízzel és tuttifruttival.
a kettő közül egyértelműen a Guava Yuzu lesz sűrűbben fogyasztva, nyilván a megvásárolt cherry grape is elfogy, de azzal vége is a történetnek. -
DJ. Ru$y
félisten
Na, hivatalosan is bejelentették a 2 új Hellt, a Storeból már rendelhető is.
-
ToBeY
nagyúr
Most áfonyás S-budget iszom.Nem rossz egyáltalán,talán kicsit vízízű,de legalább nem ge*i édes 9,6g cukor.
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #53119 üzenetére
Nekem csak azzal van bajom,hogy túl hangsúlyossá teszik a tuttis ízt az italbana hell,ami így elnyomja a valódi ízt.És viszonylag kevés íznek áll jól,ha mellette tuttis íz van ( szerintem) eper,szőlő talán cherry.
Pl a körtés hell-nek frankón valami poshadt meghatározhatatlan íze lett.Mondom ezt úgy,hogy a körtés wattot,dragstert imádom/ttam. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #53118 üzenetére
De miért kellene előre leírni még akkor is, ha van benne tutti? Attól még lehet iható és jó is. Az, hogy valakinek nem jön be az egy dolog.
Te írtad, hogy "Nem lesz az..." azt sem tudjuk milyen íze van egy "Yuzunak", honnan tudhatnánk, hogy milyen lesz.
Azzal van a gond, hogy ismeretlenül előre le kell írni mindent, a tutti frutti nem feltétlen a gond fogalma, max bizonyos emberek nem isszák ennyi. Nekem mindegy ki mit iszik, egy forintot nem kapok semelyik eladásából.
Milyen jó is lenne megvágni minden dobozt 25 forinttal, mint az állam.[ Szerkesztve ]
-
szekra
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #53117 üzenetére
Ez, a találgatáson jóval túl van, ahogy ToBeY is írta, itt megint a tutti-frutti lesz a gond, és ezek nem légből kapott gondolatok még egyszer mondom. Az ízlésen meg sosem vitatkozom, sőt, annó én szorgalmaztam, hogy erről itt ne vitatkozzunk, rossz embert okítasz...
-
DJ. Ru$y
félisten
A következő dolgok találgatások!
Szerintem azért használják a tuttit, mert ez adja az alapot, hogy kevesebb konkrét ízű aromát kelljen használniuk. (Gondolom a tutti a legolcsóbb, mindent bele aroma.) Ha már az epresről beszéltünk, hiába van tutti alapíze, simán kiérződik belőle az eper (ezért iszom), ha sima tutti íze lenne, akkor vehetném a Classicot is, de kóstoljátok egymás mellett a kettőt és köze nem lesz egymáshoz. (Külföldről a Classicot ~110 Ft/doboz áron lehet szerezni.)
Ja meg valaki azt írta az epresről, hogy Strong Apple íze van, ezt sem mondanám.
Saját véleményem.
Biztos, hogy tutti lesz ennek is az alapja... Szerintem az arány a lényeg, ha eltalálják, hogy mennyire legyen elnyomva a tutti, akkor jó is lehet... Yuzu, ha savanyú lenne, nekem már elég lenne... Black Mojitot hozok külföldről karton szám, hogy tudjak inni valami savanyú drinket...
Mondjuk szerintem attól nincs valami elb@szva, hogy van benne tutti is, de nyilván ez is ízlés kérdése, attól még lehet iható is, meg jó is.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #53115 üzenetére
Hell-el csak az a bajom,hogy mindenben belerakja azt a rohadt tutti-fruttit!
És ha még jó is lenne az alap íz,nem lesz az mert benne van a tuttis íz ami hazavágja (ez erős következtetés,spekuláció) az elmúlt évekből ez a tapasztalatom,szerintem szekra is ezért írta amit írtEz két új winter edition Hell is érdekesen hangzik,de nagy pénzeket tennék rá,hogy a hell elcseszi a tuttis ízzel..Biztos valakinek be fog jönni,de én már vágynék egy szimpla gyümölcsös ízre a hell-től.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #53114 üzenetére
Én objektíven mondom a saját véleményemet, sosem másokét károgom, másban is, ez szúrja is jó pár ember szemét.
Az pedig, hogy előre leírsz valamit, amiről fogalmunk sincs még... (Nem, én sem kóstoltam még, csak a nevét tudtam.) Ez a legnagyobb probléma. Sokan itt már akkor fikáznak mindent, amikor meg sem kóstolták, csak azért mert Hell, Watt, Adrenalin, Monster vagy pont másik logó van rajta... Egyiket sem védem, mert hála Istennek egyikhez sincs közöm így tudok pártatlan lenni, ami finom azt veszem.
A fórum meg érdekes merítés, mert más online tereken és a való életben is azt látom, hogy hiába írja itt le mindenki a "szar" Hellt, a csaj ismerőseim közül a java az ananászosat itta, és itt mindenki azt mondta, hogy köze nincs az ananászhoz, ők meg pont ezért itták, én meg pont nem, mert én is éreztem benne.
Meddő beszélgetés ez, mert ízlésről van szó, ami meg mindenkinek a sajátja. (A fórum pedig ehhez egy nagyon kicsi minta.) 2-3 kézen megszámolható hányan járunk ebbe a topikba rendszeresen aki véleményt is ír.
-
szekra
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #53111 üzenetére
Neked talán ízlett az epres, ezt mindig elfelejted te is hozzátenni, amúgy meg sokan úgy voltunk vele, hogy kb. ihatatlan. Nagy általánosságban írtam amit írtam, ami nem áll messze a valóságtól. Sőt, inkább ahhoz van a legtöbb köze, mint mondom sok éves tapasztalattal, mások véleményét is figyelembe véve. Tehát ugyan erre lehet sajnos számítani. Persze gondolom neked nagyon ízleni fog ezek után már csak azért is..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #53110 üzenetére
Neked, mert ízlések és pofonok. Ezt már párszor leírtam. Az ananászos nem ízlett, mondjuk nem is szeretem, de az epresből kellett vennem egy kartont mielőtt kivonják.
Ja, és a Watt saját magától cseszte el az összes iható ízét... Azóta azt sem veszek.
-
tipuka
addikt
Ma olyan jó álmom volt, Monsterkkoal álmodtam. Volt 1 literes dobozos is, mindenféle új teás és gyümölcsös ízekkel, mindenből egyet a kosárba pakoltam, ami volt, és mind hűtőből lett kivéve.
-
DJ. Ru$y
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest