Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Energiaital topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44293) #90933760 válasza ƬΛЯΛ (#44292) üzenetére


#90933760
törölt tag

Az elmúlt két hétben ez a negyedik eset, hogy ilyesmibe belefutok, ezt megpróbáltam szépen lezárni, az előző háromnál az annyira nem jött össze, mert valami brutális módon pattogtak vissza, amit nagyon nem tűrök már el, elvégre öregszem meg az oldal kommunikációs színvonala is erősen megzuhant, szóval hamar anyázás lesz a vége. Egyikért repült is a warn nekem szépen.
Ő csak szimpla troll, meg még ahogy mondod eszméletlen módon kiáll a baromsága mellett. Látja hogy miről beszélek a másik taggal, erre direkt odajön és kimondja megint az ember pofájába, hogy de tíccsák be. Szerinted? Ez mi ha nem trollkodás? Mert értelmes kommunikációtól már rég messze van. De ez még egy viszonylag laza eset volt, az előző háromhoz képest ami rövid idő alatt átment személyeskedésbe és már rég csak arról szólt, hogy ki akar lenyomni kit. A másik ami durva ezekben, hogy nem 0 napos izék írogatnak, hanem olyanok akik ezer éve itt vannak, rangokkal, és elvárná az ember hogy IQ is legyen hozzá kötve, hát nincs vagy pedig full troll.
De nem lehet szó nélkül otthagyni, mivel akkor a sok egyszeri ember olvassa és a hülyeség ragad bele a fejükbe az ilyenektől, viszont ha meg szembe szállsz ez lesz a vége és te leszel a csúnyabácsi. Úgyhogy én meguntam, pont magasról leszarom az ilyeneket innentől, mert az elmúlt hetek megmutatták semmi értelme ennek, írnak amit akarnak leszarom, már pisszentem is ki a behűtött orig Hellt és kortyolgatom hátradőlve. Egyet sajnálok az egészben, hogy így viszont nem marad más, csak a hülyeség, amik az ilyen cikkek alá odakerülnek és mindenki csak azt látja, abból "tanul".

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.