Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #28260 üzenetére
Meg lettél stimulálva?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
vwpolopg
őstag
válasz callmeakos #28262 üzenetére
Öblítsd le egy Red Ginsenggel, mindjárt nem leszel olyan agyonstimulált
-
Jarod1
addikt
xarabb mint a kobra ,leszarom ,para, förmedvény?
-
ToBeY
nagyúr
ittunk.A red ginsenget szerintem semmi veri le ízben
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #28266 üzenetére
Szerezz be egy ilyet,utána térjünk vissza arra,hogy melyik a legrosszabb edrink.
orichalcos:Ott is válság van na
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
veterán
Az igazi verseny, amikor mar alirol rendelsz, hogy te talald meg a legrosszabbat
(#28270) ToBeY
Mohito-s hell(?) volt teriteken valamelyik nap, gondoltam ha mar ugyanabban az arban van, megkostolom, de elso korty utan csak a "fizettem erte, ki nem dobom" miatt ittam meg..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
vwpolopg
őstag
én sem ittam meg anno csak a felét... beleégett az agyamba az tuti... miskolcon a Cora-ban vettem, az egyetemvárosból gyalog mentem oda-vissza. Behűtöttem, hogy milyen jól fog esni a nagy túra után, kinyitom, beleszagolok: mákostészta illat... Itt kellett volna gyanút fogjak, de mivel imádom a mákot, boldogan kortyoltam bele egy hatalmasat és majdnem visszajött az előző este is... Utána még pár kisebb korttyal próbálkoztam, de a többi korty se volt jobb
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz callmeakos #28277 üzenetére
Ittál már cukormentes Fittet? Na az után olyan Fitt leszel, hogy az első mozdulattal zúgatod a lefolyóba!
-
rsanyi18
tag
válasz callmeakos #28277 üzenetére
Talán az hogy az nem tutti frutti ízű hanem ázott gumicsízma egy kis frissen facsart citromlével. De a bomba cukormentese is kb ugyan ilyen rossz
Amúgy a sima Sparos nem annyira rossz, azt meg tudom inni[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
james001
veterán
válasz DJ. Ru$y #28278 üzenetére
Ízlések és pofonok,én szeretem a cukormentes Fitt-et. Mondjuk ez az egyetlen cukormentes (magyar) energiaital amit meg is iszok,a többi borzalom
Amúgy a legrosszabb edrink-em eddig a sárga Maori és a Silver Power volt... Blee[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
Hát igen, az a helyzet egyszer elkezdi inni az ember utána kívánni fogja minden nap, pláne ha előtte is fogyasztó volt folyamatosan. Muszáj vennem. 1-2 nap szünetet kibírok, de aztán muszáj. De nem hatosával iszom, mint múlt nyáron, azért nem marhultam meg. Akkor is csak azért ittam annyit, mert hirtelen sok új íz került elém és mindből innom kellett. De most nincs ugye.
Csak kettőt nyomok egy nap, hétvégén hármat. 15-ös, ritkán 32-es. Meg néha az 1-2 szünnap, általában hét közepén. Szerintem ez így vállalható hosszútávon is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #28287 üzenetére
Na jó az is csak pár alkalommal volt, mikor beszabadultam városba hosszabb idő után és annyi új íz került elém hogy teszkós szatyorral vittem haza és egyszerűen kínálták magukat kóstolásra.
De most már nincsenek újak, legfeljebb 1-2 maradt még meg amik jönnek majd, de mégse tucatnyi egyszerre. Úgyhogy ilyentől nem tartok. Annyi pénzem meg nincs hogy BS rendelések tucatjával jöjjenek.Ha átlagolok akkor napi 2 megy le, szerintem nem vészes, még 32-ből se lenne. Cukor szempontból se gáz, mert azt észrevettem hogy ilyenkor automatikusan kevesebb édesre vágyik mellette az ember, legalábbis én igen.
A maradék mesterséges szar meg mindenbe benne van úgyhogy azt számításba se veszem.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz #90933760 #28286 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz.Én elég régóta iszom,és voltak és lesznek is kisebb-nagyobb szünetek.A rekord valami 3-4hónap.De szerintem,ha megiszol hetente 1-2db 32mg-es edrinket az még nem gáz.A napi 6 már igen súlyos kategória. Mi lenne ha mondjuk,ha olyan országban töltenél el pár hetet ahol van minden?UK,DE esetleg USA? Full KO kórház?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Kiderítettük, GoodsMarket, ha veszel 2 db Wellt 100 Ft a 2 db, ergo 50 Ft/db áron szórják (200-300 között ment régen), ha valaki még nem kóstolta itt az alkalom. Én nem tudtam meginni, de hátha valakinek ízlett vagy még nem próbálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest