Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Energiaital topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15683) T-unit válasza Jozzsi (#15678) üzenetére


T-unit
őstag

Ez hogy is jön ide amugy? Nem turkálsz mások zsebébe, de azért csak ugy szép finoman szólva rá vagy kattanva másnak mért van az, neked meg mért nincs/van, ebből nekem csak az jön le, miután kb 10sort képes voltál csak az én anyagi dolgaimra nyiltan kérdezgetni egy fórumon és képtelen vagy privátba jelezni felém, lévén olyan atom offba vagyunk ezzel, én már be se teszem offba max törölheti is felőlem egy itteni modi a hsz-em, a tieddel együtt :)
Van családom. Veszek ajándékot szeretteimnek. Járok edzőterembe, és teniszezem 15éve ami még jóval drágább sport is kondizásnál. Van bankban anyagi tartalékom is, tettem félre elmúlt évek alatt.
Korábban dohányoztam is majd 2évig, pont azt a pénzt spórolom mára dobozokra, amint anno halál feleslegbe csak elpöfékeltem, más akár elissza haverjaival, kb havi 10k-s összegekről beszélgetünk "csak", gyönyörűen be lehet amcsi darabokra is tök ugyanazt a pénzt forgatni, egyszerűen jól kell csak tudni bánni a pénzzel, és ami számodra igazán fontos, arra többé kevésbe jut is. Hozzá is teszem rögtön, rendes havi kereset mellett oldható ez csak meg persze.
Ki ennyit szán erre a hobbira, ki többet, ki az autóját tankolja többet benzinnel, valakinek autója sincs...
Nem hat sértően, inkább szimplán közöd nincs hozzá, nem együtt homokoztunk, nem ismerlek, te sem ismersz engem, nem tudod hogyan élek, hogyan tudok havi 80k-t beosztani, igy kár is ebbe ennél tovább belemenni.

üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.