- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Ajtóra / ablakra én is ragasztom majd. Nem akarom szétfúrni, ahoz elég drága volt.
Bár jelenleg vocolinc nyitásérzékelőim vannak. 1 szoba van "okosítva" perpill. Itt is ragasztva van. Van egy kis trükk a vocolinc érzékelőkkel, mivel így egyszerű cserélni az elemet, nem kell lekaparni a régi ragacsot hozzá.
A legtöbb xiaomi eszköznél sajnos nem láttam módot a képek/ videók alapján, amivel egyszerű lenne a falra / egyéb felületre a rögzítés, mivel nincs dedikált lyuk az eszközön. Maximum, ha levehető burkolatot átfúrom, de az meg elég fura megoldás lenne.Aquara-nál is az van, hogy maga a hub homekit kompatibilis, a szenzorok, érzékelők, kamerák stb. önmagukban nem..gondoltam a Xiaomi is hasonlóképp működik. Ezek szerint tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest