Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-15 14:23:44

LOGOUT.hu

Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6648) Mosqu!to


Mosqu!to
addikt

Sziasztok!

Vettem tanácsotokra egy Xiaomi Smart LED Ceiling Light lámpát, és tökre tetszik, viszont a falon egyelőre egy hagyományos billenő kapcsoló van, amit ha lekapcsolunk, akkor értelemszerűen elveszíti a kapcsolatot a hálózattal és kell a manuál felkapcsolás, vagy mindig appból lehet lekapcsolni.

A kérdésem az lenne, hogy milyen gazdaságos kapcsoló javasolt hozzá, amivel tartható az állandó wifi+BLE fizikailag lekapcsolva is? Az imént említett smart dimmer jó esetleg erre a célra, mert ezzel kinyomni is lehet, vagy csak tekergetni tudom?

szerk: közben videó alapján kiokosodtam, hogy ez jó erre a célra, viszont elemes. van ebből esetleg a hálózatra beköthető változat, amit a meglévő kapcsoló helyére tudok szerelni?

[ Szerkesztve ]

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.