- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5449 üzenetére
Igen értettem, hogy neked minden kínai szerveren van, ennek ellenére eszembe sem jutott, hogy a kínai változatban nem Google Home, hanem MI Home van, pedig logikus.
De nem mindig a logikus dolgok jutnak az embernek először eszébe -
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5446 üzenetére
Itthoni megrendelés és szállítás volt, tehát biztosan globál és ezt nem lehet a MI Homba felvenni. De a kínaival sem mennék semmire, mert akkor a MI Home-ot kellene kínai régióra állítani és akkor az összes többi eszközömet nem látnám, mert mind globál verzió. Szóval majd valamit mókolni kell vele.
Tudnál egy kínai tesztes linket felrakni, mert kíváncsi vagyok rá.Ja és akkor azt visszavonom, hogy " ...sehogy, meg fogsz lepődni". Valójában most én lepődtem meg, hogy a kínai tudja a MI Home-ot. Persze miért ne tudná? Minek a kínaiaknak a Google Home?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #5446 üzenetére
Tény, hogy beszélgetni így nem fogok vele, de nekem a mi home többet érne... Ha neked Google Home van, akkor az a global verzió lesz.
-
humigabi
aktív tag
válasz
Real_Necro #5444 üzenetére
Meg fogsz lepődni....sehogy. Csak a Google Home-ot ismeri, MI Home-hoz csatlakoztatni sem lehet. Ez nekem is csalódás volt, mert az egyik oldalon a leírásban ott volt a MI Home. de ez téves.
-
erzol
őstag
válasz
Devil Smile #5441 üzenetére
A hőmérők csak bluetooth-al kommunikálnak, a gateway-ed nem képes erre. Egy ilyenre lesz szükséged.
-
Devil Smile
őstag
Üdv, segítsetek, miért nem sikerül csatolni a 3db temp/hum2 szenzorjaimat a Gatewayhez, (DGNWG02LM) a xiaomi home látja az összes eszközt, de GW alatt, csak zigbee eszközöket ajánl fel..
Full kezdő vagyok, sok évvel ezelőtt vettem a Gw-t meg egy marék mindenfélét(sonoff, xiaomi,blitzwolf), hogy majd megtanulom, de költözés, felújítás, gyerekek születése stb stb miatt a szekrény aljában pihent minden, ezért ne trollkodjatok le nagyon..
-
humigabi
aktív tag
Sziasztok!
Vett már valaki MI smart clockot itt a fórumozók közül? Nekem régóta tetszett és sikerült akciósan kifogni. Csak sajnos a Google segéd itt semmilyen funkciót nem támogat, amiket egyébként tud. Vagy valamit nem jól csinálok. Ha valakinek van tapasztalata vele, megköszönöm ha megosztja velem és a többiekkel is.
Mint óra és ébresztő tökéletesen működik. -
Moki2
aktív tag
válasz
Redpaladin #5435 üzenetére
Online tárhely felejtős , rápróbáltam innen még fizetős verzió se megy ... Mondjuk Mainland China , de nem hiszem hogy EU másképp megy
-
válasz
Redpaladin #5435 üzenetére
Barátom évek óta használ beltéri MI 360 fokos kamerát az eresze alatt. Víz tehát nem éri, a pára a jelek szerint nem zavarja -- de azért ajánlani nem ajánlanám...
A 7 napos gördülő tárhely ELMÉLETBEN a mindenkori 7 napos megőrzési időtartamot jelöli. Van, akinél működik, nekem nem sikerült beizzítanom -- igaz, nem is próbálkoztam túl kitartóan vele.
MaCS
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Néztem Xiaomi Mi 360° Camera (1080p) otthoni biztonsági kamerát és a leírásban ezt irták:
Felhő tárhely
Ingyenes, 7 napos gördülő felhő tárhely a mozgásérzékelés által indított videó klipekhezEzt a mondatot hogyan értelmezzem? 7 nap áll rendelkezésre vagy 7 napnyi videót tárol és közben a tárhely 1-2-3 évig van?
Kültériként is használható e?
-
-
bupemko
senior tag
válasz
vegyszer #5428 üzenetére
Nekem is van 39, jól használható. Egyetlen nyűgöm, hogy belefutottam egy olyan Xiaomi fűtőtestbe, ami a mi régiónkban nem támogatott, csak emiatt van egyik Android telefonon 5.8.2-es Xiaomi Home app (ott még nem volt ez a fajta régió kontroll, viszont az az újabb kütyüket nem látja). Szerencsére quick settings megy az újabb vevs-féle Mi Home app-al is, szóval csak automatizáció miatt kell nagy ritkán a régi.
Viszont próbáltam volna beállítani automatizációt a BT hőmérő segítségével (adott hőmérséklet esetén kapcsoljon be, magasabb hőmérséklet esetén kapcsoljon ki), ez egyelőre nem jött össze...
-
Peetta14
tag
Sziasztok! Két szintes családi ház szobáiban (6 szoba) szeretném monitorozni a hőmérsékletet. Mi kell hozzá?
Működne egy hub-bal és 6 db hőmérséklet érzékelővel bluetoothon? Vagy 1-1 hub kellene az emeletre és a fsz-re? Vagy próba, és majd kiegészítem, ha nem látja az összes érzékelőt? Úgy látom csak bluetooth-os érzékelő van már. Köszi -
Buckey
őstag
válasz
XENISETE #5419 üzenetére
Próbáld meg resetelni a HUB-ot, hátha.
Lehet, hogy eszközhiba, én most nyomozom a LED Bul-bot.
De még az is lehet, hogy valami interferencia lesz abban az áramkörben (anno jártam így digitális keverőpulttal), és az zavar be. Majd kiderül, ha a konyhai (jól működő) is lekapcsolódik a WIFI-ről abban a lámpában.
Amúgy hiába volt fázishelyes a lámpa "bekötése", ugyan úgy leszakadt a WIFI-ről, mint fordított bekötés esetén (ez a hiba kizárva).Igen, én csak érzékelőkkel használom.
Ha lesz magyar hangvezérlésre is lehetőség, akkor (talán) használom a hangvezérlést. -
XENISETE
csendes tag
Nekem a HUB az ami le, fel csatlakozik 5-6 percenként. Nem igazán értem, lehet reset megoldaná. Akkor te nem használod hangvezérléssel, csak mozgás, és fény érzékelőkkel, továbbá automatizálással?
#5418vegyszer
Nem lehet hogy az idő zóna miatt? Nálam Téli idő átálláskor voltak ilyen gondgok pár napig. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Érdekes problémát sikerült tapasztalni.
A Mi Home alatt (orosz appal) egy EU ZigBee konnektort is vezérlek. Érdekes módon az eszköz régen teljesen jól működött azzal az ütemtervvel, hogy hajnali egykor kapcsoljon ki, és reggel hatkor be.
Mostanában viszont reggel nyolckor kapcsol ki. És délben be.
Ami érdekes, hogy ez az eredeti autómatizálás már törölve lett mégis megy tovább.
Hogyan lehetne ezt törölni? Mert az eszköz törlés utáni kényszer újracsatlakoztatása nem segített...
Ha nem látszik az ütemezés, hogy lehet azt törölni? -
Buckey
őstag
válasz
XENISETE #5416 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy nem szereti. Mióta nem magyar èkezetesek a betûk, azóta jól működik (kivéve egy Xiaomi Mi Smart LED Bulb-ot, ami kb. 3 naponta eldobja a WIFI jelet és csak áramtalanítás után működik-->ma kicserélem egy újra).
A Google Home-t nem használom, arról nem tudok nyilatkozni.
-
Buckey
őstag
válasz
XENISETE #5412 üzenetére
Szia!
Ugye nem magyarul nevezted el a Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential-t? És a Xiaomi Mi Wireless Switch-t sem?
Mert a magyar ékezetes betűket (á, é, í, ó, ö, ő, ú, ü, ű) nem szereti (pl.: Lámpa, Kapcsoló).
Ha viszont az ékezetek balra dőlnek (à, è, ì, ò, õ, ô, ù, û), akkor nekem minden úgy működik, ahogy kell (az esetek 95%-ban, a maradék 5%-on meg még agyalok, hogy mi lehet a hiba). -
XENISETE
csendes tag
Sziasztok,
A Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential milyen megbízható kapcsolók állnak rendelkezésre?
Jelenleg a Xiaomi Mi Wireless Switch kapcsológomb amit használok kisebb, nagyobb sikerekkel. A probléma vele a következő. időnként kis csúszással kapcsolja fel, le az égőket, vagy egyáltalán nem reagál. -
Diopapa
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
speedyo
csendes tag
válasz
Diopapa #5402 üzenetére
Nyugodtan csinalhatod. Nekem így van kb. 1,5 - 2 éve. Télen nyáron. A kapun a postaláda oldalára van felragasztva a nyomógomb. Kap esőt jeget napot. Bírja. Sőt, még elemet sem cseréltem benne. Viszont nekem csak a kerek gomb jött be, a négyzet alakút ledobalja.
Valamint ugye egy 2-es hub kell, abban van hangszóró.
Hub: link
Gomb: link -
Diopapa
addikt
Sziasztok, van rá valami esély, hogy egy Mi Smart Home Hub-al és egy hozzá való nyomógombbal vezeték nélküli kapucsengőt csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest