Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-15 14:23:44

LOGOUT.hu

Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2038) Normi™


Normi™
őstag

Sziasztok!

Az "Otthoni hálózat és internet megosztása" topikból irányítottak ide,ezért bemásolom ide is amit oda írtam.Segítségeteket előre is köszönöm!

"Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e,amennyiben nem akkor elnézést kérek.Vásároltam több Xiaomi okos otthon kiegészítőt.Sokadik próbálkozás,port forwarding,stb..után sem sikerült csatlakoztatnom a "Gateway"-t.A hibát abban sejtem,hogy az Invitel által adott ZTE H168N router csak 5Ghz-es és ezen eszközöknek 2.4Ghz kellene.Régebben már kinéztem magamnak ezt ,viszont ezen csak Ethernet van,nincs Adsl bemenet,plusz az Iptv a ZTE-re van konfigurálva.A kérdésem a következő lenne,ha jól sejtem úgy megoldható,hogy kikapcsolom a ZTE wifi részét,és a Xiaomit bekötöm wan kábellel és a ZTE csak modemként funkciónál és wifit a Xiaomi szolgáltatná.Elnézést ha hülyeséget írtam,de nem vagyok jártas a témában."

[ Szerkesztve ]

"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.