- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moki2
aktív tag
Orosz app alol kapott már vki bármihezis firmware frissítést ? Mióta az van fenn gyanusan up to date szerinte
-
fPApi
őstag
Van néhány Xiaomi Xiaomi Mi Temperature And Humidity Sensor (Zigbee), amelyek alapvetően jól működnek. Alapból a MI Home appban látom az adataikat, a többi eszközzel együtt (elég kicsiben). Van arra valamilyen egyszerű lehetőség, hogy csak ezeknek a szenzoroknak az adatait lássam valamilyen külön appban, vagy máshogy?
-
hoby36
senior tag
Sziasztok! Mitől lehet,hogy gateway firmware ,nem Frissül? 90% nál megáll és hibát dob fel.
-
imis
senior tag
orosz app-nál melyik régiót érdemes beállítani, magyart vagy németet, melyik a stabilabb és gyorsabb?
-
Sinu
senior tag
válasz
Real_Necro #2990 üzenetére
Aha, akkor ha jól látom ez wireless. Inkább vennék valami madzagos verziót, mi az ami beilleszthető a rendszerbe? Orosz app nem akadály.
Olyan kültérit keresek, ami tud menteni Synology nas-ra. Van valami bevált típus? -
Sinu
senior tag
Sziasztok.
Global verzióhoz melyik kültéri kamera kapcsolható? Az appban mutat egyet, de nem találom a konkrét típust.
-
vegyszer
addikt
válasz
Peetta14 #2985 üzenetére
RSzia!
Nekem ilyen Getaway van.
És 3 szögletes Aqara hő és pára szenzor (légnyomás mérővel). Atmos Version Original Aqara Smart Home Temperature & Humidity Sensor
Azért ilyen, mert akkor, amikor néztem ez volt olcsóbb
1 hónapig logol. Bele is lehet nagyítani.
Itt a többiek javasolták, hogy kint is lehet ezt használni, hogyha közvetlen víz nem éri.
Ki is tettem egyet egy ajtó feletti előtető alá. Tökéletesen teszi a dolgát. A vihar se sodorta le. -
Peetta14
tag
válasz
Real_Necro #2986 üzenetére
láma vagyok a témában, de akkor működik a fenti set up. köszi
-
Peetta14
tag
Sziasztok, kis segítség kellene, nem vagyok jártas a témában. Adott egy két szintes család ház, teljes wifi lefedettséggel (ház + kert is). Itt szeretnék hőmérsékletet mérni a helyiségekben, illetve a vízmentes teraszon. Az elvárás, hogy naplózza egy pár hétig legalább, hogy alakultak a hőmérsékletek, illetve valós időben rá lehessen nézni. Üzemel egy Mi Home Security kamera már a házban, így Xiamo home app megy, így jutottam ide.
Kérdés, milyen eszközök kellenének hozzá?
Ez jó lehet? Írja, hogy kell gateway, milyen típus érdemes abból?
[link]
Ez jó lehet? Ebből elég egy, ha ugyanazon wifi hálózaton lesz minden eszköz? Mennyi eszközt bír el egyszerre? Mondjuk lenne 5-6 hőmérséklet érzékelő.
[link]
köszönöm -
guczy
csendes tag
Sziasztok, van 4 Woox Smart light bulbom és érkezik még 2 illetve 2 db yeelight körte is (a woox fényerőssége nem elég a nappaliba) és az lenne a kérdésem, hogyan lehetne legegyszerűbben fizikai kapcsolókat rendelni ezekhez? Jól látom, hogy ez csak akkor lenne lehetséges ha egy gatewayt is beszereznék? Előre is köszi!
Edit: Google Home-mal is együtt kéne hogy működjön a kapcsoló
-
imis
senior tag
Sziasztok, valaki használ "Xiaomi Loock Smart Cat Eye" okos csengőt?
nem nagyon akar online-ban működni, csak néha elérhető? gondolom a kínai szerver.
Próbáltam megnézni a mi-felfőben, de ott nincs semmi?
Most it olvasom, hogy orosz app-t használtok, ez lehet rá megoldás. Más minden működik, légtisztító, porszívó, kamerák, hőmérők. -
bull84ghia
őstag
válasz
Real_Necro #2978 üzenetére
Nekem van konnektro ahol használni akarom, ezért nem szükséges az akku bele.
-
Real_Necro
veterán
válasz
bull84ghia #2977 üzenetére
Én meg az Imilab C2 akkusára találtam még rá, ami eléggé izgatja a fantáziám. Saját gateway van hozzá, ami illeszthető a mi home apphoz. 3-4 hónapot bír 1 feltöltéssel.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Real_Necro #2974 üzenetére
Én ezt rendeltem: https://a.aliexpress.com/_dWSebg6
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
bull84ghia #2966 üzenetére
Most szemezgetek a xiaobai motoros wifissel...
-
sepsi0
őstag
válasz
Minstrel #2967 üzenetére
Ha minden jól van beállítva akkor elvileg igen, igaz még nem próbáltam. Két celling lightom van itthon Xiaomi és Xiaomi-Philips. Mind a kettőben van visszaszámlálós kikapcsolás lehetőség. Elvileg ezt tudni kellene switchel aktiválni.
Ha gondolod megpróbálhatom, bár akkor van értelme, ha ugyan ilyen lámpád van. -
DaDa
senior tag
válasz
Minstrel #2967 üzenetére
Elvileg lehet. Automatizálás-nál ha be raktad, hogy gombra vagy valamire kapcsoljon be, utána hozzá kell adni a delay-t ahol te állítod be az időtartamot. Ez a késleltetés, tehát annyi idő múlva fogja a következő parancsot futtatni. Mondjuk 2 percre, majd a delay után Turn off a lámpára.
-
Minstrel
senior tag
Olyat be lehet állítani, hogy valamit bekapcsolok egy smart switch-el és időzítve kapcsoljon ki? Pl. egy wifis lámpát. Nem jövök rá, hogy hogyan lehetne.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Van már megoldás az értesítés küldésre androidon?
Ha régi appot visszarakom, jó, de akkor az 5 dafang kamerából egy sem megy, kéri a friss appot, meg a robiporszi is kevesebb "fícsört" tud.Van kb 35 eszközöm, jó lenne, ha a mozgás és nyitásérzékelők most már újra jeleznének.
Szerk.:
Eldobom az agyam. 5.0.6 majd 5.1.39 után frissítettem (sikerült) legújabbra, most meg jó... -
vegyszer
addikt
válasz
alfa159sw #2963 üzenetére
Nem tudhatom biztosan, de tippre a Mi Home neked a hivatalos verzió?
Ha android eszközöd van, akkor létezik egy itt csak orosz mi home appként emlegetett megoldás.
Ez annyiban más, mint a Playes, hogy a különböző régiók eszközeit engedi összeműködni.Ha nem android vonalon vagy, akkor passz.
Telepítés előtt a hivatalos Mi Home appot el kell távolítani. De az oda mentett eszközöket a felhőből vissza emeli.
-
alfa159sw
tag
Üdv, lenne egy Xiaomi Xiaobai Smart (CMSXJ11A) tegnap vettem itthonról,de sehogy sem tudom működésre bírni. Van 34db xiaomi okosotthon kütyüm,mind magyar régión, tudom hogy ez csak kínain működik, klónoztam az appot,csatlakozik is,de azt írja nem működik ezen a régión,olyan mintha tudná hogy nem kínában vagyok. Ha a gps-t kikapcsolom nem is települ a kamera. Valaki tudna segíteni?
-
vegyszer
addikt
válasz
Pubszon #2960 üzenetére
Hirtelen ez jut eszembe: Aqara LLKZMK11LM Two-way Control Module Wireless Relay Controller
De nézz utána pontosan, mert nem vagyok vele képben, hogy mire is lehet őt pontosan használni.
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van olyan Xiaomi kütyü, ami wifis és egy pillanat kapcsolót vált ki?
Tehát nem 230V-ot kapcsol hanem egy elektromos kapu nyomógombját helyettesíti.
Tehát zárja egy másodpercre a két vezetéket majd meg is szakítja, mindezt független a hálózati feszültségtől. -
vegyszer
addikt
válasz
bull84ghia #2956 üzenetére
Szerintem kellene neki. De próbálni nem próbáltam.
De én magyaron használom az orosz appal. (van már több EU eszközöm, és kínai a Getawayem)De a Yeelight YLKG08YL Smart Dimmer a fene vigye el, nem tudom hozzá társítani, holott a yeelight app és a Mi Home app is mutatja a mikéntjét. Mégse sikerül. Nem találja meg a kapcsolatot a távirányító (Dimmer).
Van valakinek ötlete?
-
sepsi0
őstag
válasz
bull84ghia #2956 üzenetére
Igen működik, legalább is nálam megy, elvileg Xiaomi.hu-s beszerzés.
-
vegyszer
addikt
Ma végre volt érkezésem beüzemelni a Xiaomi Mi LED Ceiling Light okos mennyezeti lámpát.
Az ütvefúró volt a szűk keresztmetszet. Ezért se kezdtem el a múlt héten.
Hogy is mondjam: feltenni nem volt téma. Rövidíteni kellett a födémből kiálló kanócot. Mert nem lehettett azt a hosszat már vissza hajtogatni a lámpába.
Bekábelezni könnyű volt azt leszámítva, hogy a kiosztás fázis-föld-nulla, míg a vezeték fázis-nulla-föld kiosztású, de egy kereszt nem állított meg.Házasítani könnyen ment. De egyszerűen túl sok fényt ad 100%-on. A névleges maximális fényerő 2200lm ±10% @4000K.
Hunyorgok alatta, ha csutkára felhúzom.
Gyakorlatilag ~9%-on bőven elég a fénye a 25m²-es nappalinkban. Így majdnem hozza azt a fény érzetet, mint az előtte lévő 32W-os energiatakarekos gömb "izzó" egy sokkal sutább függesztékben. -
vegyszer
addikt
válasz
bull84ghia #2953 üzenetére
Nekem egy Mi Bedside Lamp 2 van és két Xiaomi Mijia IMILAB Xiaobai H.265 1080P Smart Home IP Camera 360° PTZ kamera. Orosz appal, magyar régión.
Épp tegnap kellett azzal küzdeni, hogy a zasszonypajtás telóján a Mi Home kilépett. És hiába léptem vissza neki, bizony b@szott az eszközöket megjeleniteni. (én vagyok az elsődleges felhasználó, vele csak megosztottam a lakást) de le kellett törölni, és újra feltenni neki az orosz appot. De más gond hónapok óta nem volt vele.
Az elérés nekem érzésre elég gyors.
Ma két lámpát kéne feltenni. De az nem derült ki, hogy ezt a Yeelight YLMB05YL 300*300MM Smart LED lámpát milyen konzolra kéne rakni. Eredetileg ugye álmennyezetbe nenne, de azon kívül lesz.
-
bull84ghia
őstag
Hello
Nekem van egy bedside lámpám és egy 360 fokos kamerám. Jelenleg régió magyarra van állítva. Régebben kipróbáltam az eszközöket kínai régión és azon is működtek. Hazánkban van valami hátránya a kínai régiónak? Kapcsolódási sebesség vagy bármi? -
Criminal017
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest