Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferrari fan

tag

válasz Ferrari fan #8635 üzenetére

Életre kelt a készülékem végül. Végeredmény MIUI 13, minden működik (eddig legalább is :DDD )
    Ezer köszönet crok kollégának a segítségért és privátba az ötletelésért, végül ez hozta meg a megoldást is. :C :R

Szóval, meg kellett várni a 24h leteltét. Miután ez meg volt, újra 5-5 lehetőségem volt megerősítő kódot kérni SMS és EMAIL formájában.
    Elsőre 1 SMS és 1 email kódot fel is használtam, megpróbálva megadni a készüléknek közvetlen a zárás feloldásához, DE a kis mocsok egy pillanatra feloldódott aztán újra fekete képernyő The Device Locked :W , alatta kiírva egy Unlock code, amit a Xiaomi oldalán lehetne megadni IMEI szám helyett és feloldani a készüléket HA működne a helyzetmeghatározás, viszont ebben a módba csak wifid van, semmi más! (Kép után folyt.)

Ezután írta crok, hogy ellenőrizzem, hogy sikerült e tényleg a zárás, mert ha nyitva van a bootloader, akkor még egyszerűbb a storym....Hát zárva volt :O :W (parancssorból ellenőriztem a C:\adb>fastboot oem device-info kóddal Device unlocked: False értéket kaptam vissza)
    Mondta crok, próbáljam meg nyitni hátha...
    Sajnos nem voltam figyelmes és két kód elment a XiaomiToolV2-re, ennek már csak bizonyos része működik, megváltoztatták az api-t a Xiaomi-nál régebben és nem lehet vele nyitni, erre crok is felhívta a figyelmem.
    Aztán írta crok lépjek be a account.mi.com-ra és nézzem meg látom e a készüléket ott, ha igen töröljem. Láttam töröltem, de nem változott semmi.
    Aztán miután töröltem és deaktiváltam itt [link] is a készülék keresést és újraindítottam a készüléket elsőre még lockolva volt, de fél perc múlva már jöttek a további kezdő beállítások az új rendszeren.

Innentől mehetett a készülék belakása, eddig minden rendben működik, bár az OTP éjjel rám ijesztett éjfél-fél egy fele állítottam volna be az app-ot, de a regisztráció megerősítésénél nem jött egy nyamvatt sms se, kicsit hasonló érzésim voltak mint az előző postba...gyorsan küldtem a cégesemről sms-t, meg felhívtam magam, hogy működik e....de aztán valami derengett, hogy olvastam karbantartás lesz 10-én éjjel...szóval inkább elmentem aludni :D
    Reggel ébredéskor már az összes próbálkozásom SMS-e ott vol a telefonon, kávézás közbe pedig sikerült az aktiválása ennek is. :DD

Szóval okuljon mindenki a példámból, én ha legközelebb kinyitom a bootloadert tuti nem zárom vissza már és más megoldást keresek,m vagy legalábbis Recovery-nek valami használhatót felteszek (TWRP/OrangeFOX), ami még megoldás lehet végszükség esetén :DDD :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés