Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari fan
tag
válasz Ferrari fan #8635 üzenetére
Életre kelt a készülékem végül. Végeredmény MIUI 13, minden működik (eddig legalább is )
Ezer köszönet crok kollégának a segítségért és privátba az ötletelésért, végül ez hozta meg a megoldást is.
Szóval, meg kellett várni a 24h leteltét. Miután ez meg volt, újra 5-5 lehetőségem volt megerősítő kódot kérni SMS és EMAIL formájában.
Elsőre 1 SMS és 1 email kódot fel is használtam, megpróbálva megadni a készüléknek közvetlen a zárás feloldásához, DE a kis mocsok egy pillanatra feloldódott aztán újra fekete képernyő The Device Locked , alatta kiírva egy Unlock code, amit a Xiaomi oldalán lehetne megadni IMEI szám helyett és feloldani a készüléket HA működne a helyzetmeghatározás, viszont ebben a módba csak wifid van, semmi más! (Kép után folyt.)
Ezután írta crok, hogy ellenőrizzem, hogy sikerült e tényleg a zárás, mert ha nyitva van a bootloader, akkor még egyszerűbb a storym....Hát zárva volt (parancssorból ellenőriztem aC:\adb>fastboot oem device-info
kóddal Device unlocked: False értéket kaptam vissza
)
Mondta crok, próbáljam meg nyitni hátha...
Sajnos nem voltam figyelmes és két kód elment a XiaomiToolV2-re, ennek már csak bizonyos része működik, megváltoztatták az api-t a Xiaomi-nál régebben és nem lehet vele nyitni, erre crok is felhívta a figyelmem.
Aztán írta crok lépjek be a account.mi.com-ra és nézzem meg látom e a készüléket ott, ha igen töröljem. Láttam töröltem, de nem változott semmi.
Aztán miután töröltem és deaktiváltam itt [link] is a készülék keresést és újraindítottam a készüléket elsőre még lockolva volt, de fél perc múlva már jöttek a további kezdő beállítások az új rendszeren.
Innentől mehetett a készülék belakása, eddig minden rendben működik, bár az OTP éjjel rám ijesztett éjfél-fél egy fele állítottam volna be az app-ot, de a regisztráció megerősítésénél nem jött egy nyamvatt sms se, kicsit hasonló érzésim voltak mint az előző postba...gyorsan küldtem a cégesemről sms-t, meg felhívtam magam, hogy működik e....de aztán valami derengett, hogy olvastam karbantartás lesz 10-én éjjel...szóval inkább elmentem aludni
Reggel ébredéskor már az összes próbálkozásom SMS-e ott vol a telefonon, kávézás közbe pedig sikerült az aktiválása ennek is.
Szóval okuljon mindenki a példámból, én ha legközelebb kinyitom a bootloadert tuti nem zárom vissza már és más megoldást keresek,m vagy legalábbis Recovery-nek valami használhatót felteszek (TWRP/OrangeFOX), ami még megoldás lehet végszükség esetén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest