Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-08 22:56:03

LOGOUT.hu

Redmi Note 9 Pro topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4443) paolinho válasza kanyi51 (#4442) üzenetére


paolinho
őstag

Ne érts félre, nem akarlak befolyásolni, de tényleg nem értem (noha olvasom), hogy mivel nem vagy elégedett?! Én közel egy hónapja használom ezt a telefont az indonéz rommal, és számomra minden területen kielégíti azt, amit egy ilyen ár-érték arányban korszerű telefon nyújthat. Persze az is simán elképzelhető, hogy mások az igényeink, ez simán benne van a pakliban.
Az én igényem (röviden) egy olyan megbízható rendszer, amely akadás mentesen fut, gondmentes az NFC-je, tud rögzíteni hívásokat, pontos a GPS-e, korrekt képeket készít, és bírja a szuflát akkuilag. Ez utóbbi ennél a telónál (egy Samsung S9+ után) elképesztőt produkál.
Van akinek az is fontos, hogy két SIM mellé betehessen egy plusz microSD-t, ami régen ugyan természetes volt, de manapság elég ritka kincs. Ez a telefon tudja ezt. Az én készülékem 128 Gb-os, mégis élvezem, hogy még befért mellé egy 64 Gb memkari. Nem kellene, de ha már van ennek foglalata, miért ne!?
Korábban majd minden telómnál (az S9+ kivételével) sokat mókolgattam a romokkal. Élveztem, mert azt hittem attól valami jobb lesz, ha developert rom van a készüléken, amit csere-berélgethetek, és azokat hetente frissítgethetem, és azt lehetett újra és újra root-olni, meg ilyenek. Mára már ezt sajna meguntam. Igaz, az, hogy soha nem (vagy csak nagy ritkán) éreztem különbséget a heti frissítések után, ebben az érzetben csak megerősített. Annak, hogy ma már nem érzem ennek fontosságát, biztos jele, hogy öregszem.
Írtad a WoWifit, hogy mennyire zavar a hiánya.Én eleget olvastam már erről is, de hiányát még sohasem éreztem. Lehet keveset telefonálok pincéből. :)
Nálam a stabil indonéz rom pl. patentul teszi a dolgát, és az ég egy adta világon semmi bajom vele. Bevallom, még örültem is, hogy általa visszakaptam a gyári recovery-t, legalább nem kell b@szakodnom a TWRP-n keresztül a frissítgetéssel, ha valami frissítés bukkanna fel.
Szóval szerintem kár ilyen szkeptikusan állni a telefonhoz akkor, amikor brutál akku idő mellet, igazán lenyűgözö teljesítményt nyújt, na és igen kedvező ár mellet teszi mind ezt.

Engem egyébként igazán érdekelne, hogy mi az jelenleg, ami 60-80e magasságában mindenben tökéletest nyújt!? Ha ennél a telónál jobbra akadsz, megköszönném, ha megosztanád, hogy mi lenne az!?

Anno, amikor vettem egy halom pénzért egy One+ 5-öt, nekem a legnagyobb csalódása a kamera volt. 150e-ért sajna nagyon gyatrára sikeredett. Vissza is küldtem potafordultával.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.