- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Nos ez nem kizárt, nem tudtam van ilyen, mert frissítés előtt is lehet már nem volt TWRP.
Trailblazer: A telefont felraktam tölteni, aludtam, reggel pedig már le volt frissülve.
A lényeg akkor, hogy már bele vagyok zavarodva, de van nyitott bootloader és szeretnék egy állandó TWRP-t. Az nem baj ha a Magisket minden frissítés után fel kell rakni, így volt ez az előző telefonomon is.
-
-
dugo_
veterán
Nem az a probléma, hogy átugorta, hanem, hogy az előző, még működő rom esetén nem lépett ki a Mi fiókból. Onnantól kezdve pedig automatice zár, szinte azonnal.
jUUh leírta az egyik megoldást, a másik pedig, ha gyorsabb vagy, mint az automatikus zár.
Legalább egy pin-kódnyi idő van, onnantól pedig megy a mobilnetes aktiválás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest