Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ardes
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Szia! Hogy tetszik végül a Pad 6 Pro? Elégedett vagy vele minden tekintetben? Mindent tud, amit a Global?
-
Griff55
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Én aliról rendeltem hozzá eredeti tokot, billentyűzeten nem gondolkodtam. Ha a toll olcsóbb lesz lehet elgondolkodom rajta. Az apple ökoszisztéma nem ismeretlen nekem, mivel a saját meg a céges telefon is iPhone, viszont annyira zárt a rendszer, hogy nem lettem volna elégedett egy ipaddel, hiányzott az Android féla szabadság és testreszabhatóság. A Pad 6 egy nagyon jó vétel szerintem, hasonlóan népszerű lesz mint a Pad 5 volt.
-
adriankoooo
senior tag
Én egy iPadról váltok, igaz, közben sok év kimaradt tablet téren. Anno az iPad 3-mal úgy megégettem magam, hogy tavaszkor kijött ez, már akkor elavult hardverrel, őszkor meg kiadtak egy új változatot, ami sokkal gyorsabb volt. Ekkor határoztam el hogy Apple tabletet egy jó darabig nem veszek.
Én a Prot rendeltem, mert kínából elég jó áron jön (tradingshenzen), igaz nálunk szlovákiában a simához meg ajándék billentyűzet tokot adnak. A Prohoz is fogok venni. A tollért sajnálok 100€-t, szerintem azt nem fogok venni.
-
Griff55
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Szia! Nekem pont ma érkezett meg a sima Pad 6. 8/256-os kiszerelésben. Sajna kékben rendeltem de feketében érkezett. Magyar webshoptól rendeltem, de nagyon jó árom sikerült találnom, így lehet marad a fekete... Ja és rendes globál verziót kaptam Eu-s töltővel. Nem volt még előtte tabletem, viszont xiaomi telefonom több is volt. Eddig bejön nekem a tablet.
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
nem találtam saját topikot, ezért nyitok neki egy újat. Rendelt már valaki az új szériából? Mivel úgy tűnik nem igen lesz Pro verzióból global változat, az enyémet kínából rendeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Windows Insider Program
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest