- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nem tudom összehasonlítani a fényképezőt, mert ha évente 2 képet csinálok, akkor lehet túlzok. Meg kell nézni a nézni, biztosan van valami összehasonlító teszt. Rosszabbak biztosan nem rosszabb.
Mi Note kamera. Dupla LED és 2 tónus ami eleve előny. Nincs 7mm a készülék és nem emelkedik ki a kamera. Az Mi4, ha jól emlékszem 8.6mm és még ki is domborodik belőle.A kijelző nagyon szép és hatalmas, de vékonyak a keretek. Mások az 5,5" is alig tudják ekkorába bepréselni. Teljesen más a böngészési vagy videózási, navigációs élmény. A Hangja is szebb. Az Mi4-et kis ékszernek hívtam, de ez olyan ékszer amit széfben tartanál. Nagyon nem akartam 5" fölé menni, de 2 nap után már vissza se mennék. Ez tényleg egy komoly prémium telefon. Nagyon örülök, hogy váltottam.
(#292) Milestone2
Nem gumis. Igazad van, nem érdemes egy ilyen vacakkal lerontani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- iPhone SE 2020 64GB Akkumulátor: 95%
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest