- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayrton
tag
Sziasztok!
Sajnos továbbra sem kapok választ azon kérdésemre, hogy a note pro, multi rommal, és alternativ sms kezelö progival /GOSMS/ vajon miért nem müködik??
sms fogadása azonnali, hibátlan. a küldés katasztrófa
nem küld el semmit, kivéve ha ujrainditom a telot, akkor a másik fél megkapja, ez ugye abnormális müködés
, de ilyenkor is hab a tortán hogy kizárólag csak a sim1-es számomról érkezik meg a fogadó félnél , függetlenöl attól hogy a sim2-röl küldtem esetlegesen...minden engedélyt megadtam, az alapértelmezett sms kezelöt lecseréltem stb. kérek minden note pro tulajt hogy próbáljon már használni más sms kezelöt, hogy mit is tapasztal..
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sms fogadása azonnali, hibátlan. a küldés katasztrófa
, de ilyenkor is hab a tortán hogy kizárólag csak a sim1-es számomról érkezik meg a fogadó félnél , függetlenöl attól hogy a sim2-röl küldtem esetlegesen...minden engedélyt megadtam, az alapértelmezett sms kezelöt lecseréltem stb. kérek minden note pro tulajt hogy próbáljon már használni más sms kezelöt, hogy mit is tapasztal..