- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
válasz
sszemtelen #13634 üzenetére
Köszi.
Esetleg van konkrét link is? -
bollokcs80
Korrektor
válasz
sszemtelen #13424 üzenetére
Volt ennel olcsobb is....
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sszemtelen #12620 üzenetére
Vagy is mind1 azzal mukodesre lehet bírni?
-
aha.e
tag
válasz
sszemtelen #12613 üzenetére
A héten vettem meg én is. Sima banddel nem használtam.
-
aha.e
tag
válasz
sszemtelen #12611 üzenetére
Már napokkal ezelőtt.
-
feca81
aktív tag
válasz
sszemtelen #12589 üzenetére
Megvan, köszi! Remélem stabilabb lesz a kapcsolat ezzel...
-
feca81
aktív tag
válasz
sszemtelen #12585 üzenetére
A doze-ba hogyan tudom felvenni? kell valami app hozzá? mert settingsben nem igazán találtam rá utaló lehetőséget
-
DaDa
senior tag
válasz
sszemtelen #12585 üzenetére
Mindenképp érdemes a DOZE-ban a kivételek közé tenni mind a MI banddal kapcsolatos programokat mind a bluetooth-ot.
-
powerwade
senior tag
válasz
sszemtelen #12576 üzenetére
Egyébként is mert ilyen 5-10 napos készenléttel nem rúg labdába - na meg Dunát lehet rekeszteni az ilyen karkötőkkel. Ez csak egy a sok közül... "ha" tényleg bírja a 10 napot akkor esetleg a "jobbak" közül
-
san2000
tag
válasz
sszemtelen #12572 üzenetére
Megnéztem sajnos nem méri a kerékpározást.
-
san2000
tag
válasz
sszemtelen #12565 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
sszemtelen #12565 üzenetére
AMi amúgy egy nagyon paraszt dolog, hogy kimaradt. Mert én is például rengeteget tekerek kint vagy épp bent. És ezeken a napokon van hogy nincs meg a 8000 lépés... szóval ez így elég gáz, hogy letekerek 20km-t de megszakad a sorozatom, csak mert nem léptem 8000-et... No comment.
-
san2000
tag
válasz
sszemtelen #12563 üzenetére
Pontossan.Heti egyszeri töltés belefér.Eleinte biztosan jobban merül mert folyamatossan nyomkodom,de késöbb ha elmulik az ujdonság varázsa biztos még tovább fogja bírni.
Egy dolog van amit nagyon mem értek csupán iOS alatt,hogy mindent szinkronizál a gyári Healt appal csak a pulzust nem.Nem értem miért.A software szépen méri. -
havri1
félisten
válasz
sszemtelen #12553 üzenetére
Én nagyon sokat szenvedek / szenvedtem ezzel. Nálam rom hiba, nem függ az Android verziótól. Mi4-en újraindult a Bt kapcsolat (párszor láttam is a Bt ikonon), ilyenkor a band nem csatlakozik újra. Ebben az esetben a MiFit pirossal írja a hibát, hogy hiba a csatlakozáskor, vagy nem sikerült a csatlakozás.
Ha csak hatótávon mész kívülre, majd vissza, a MiFit megnyitásakor nekem annyit ír, hogy csatlakozás a band - hez, majd szinkronizál.Mi5-ön egy áprilisi rommal jól nukofikz, újabbakal szintén eldobja.
-
feca81
aktív tag
válasz
sszemtelen #12551 üzenetére
Sajnos lazán képes. Az enyém akár óránként is képes elveszíteni. Ennek oka a 6.0 android. Talán ha majd kiadják az újat, jobb, stabilabb lesz a kapcsolat. Ha megnézed, még a smart device-ok közé se tudod felvenni, az instabil kapcsolat miatt. Szintén LG G4, szintén 6.0, csak még 1A a színes LED-es.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sszemtelen #12437 üzenetére
Ja ja tudom, de amit egyesek művelnek az már sztem gáz.
-
Tyca
senior tag
válasz
sszemtelen #12162 üzenetére
szia!
Az akkumulátor fogyasztásnál nálam meg se jelenik a listában, szóval szinte semmit nem fogyaszt standby-ban...az értesítési sávba azért rakja bele magát, hogy az android Low memory killer-je ne zárja be -háttérben futó alkalmazás lévén-, ha esetleg memóriára lenne szüksége. Akkor zabálná az akksit, ha Wake Lockolná a telót, de ilyen gond nincs vele
-
steevo0
tag
válasz
sszemtelen #12157 üzenetére
Hát, nem vagyok túl jó "író", így inkább majd csak itt igyekszem megosztani a tapasztalataimat.
Az első zuhanyzást rendben túl élte, bár vicces, ahogy a rá folyó víz, pörgeti a funkciókat..
-
doongoo
addikt
válasz
sszemtelen #12144 üzenetére
- nem támogatja ez sem
- kb. 1 heti adatot tárol magán a bandMindkét kérdésre volt már válasz itt a topicban korábban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest