- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
realzone
csendes tag
válasz
realzone #3875 üzenetére
Sziasztok!
Iptv működéséhez keresnék megoldást. Van egy Xiaomi AX3600 és egy Mi AX1800 routerem, MESH hálózatban használom őket, az AX3600 a fő router. Átolvasgattam a fórumot és és felraktam rá az 1.0.227 firmware-t, bekapcsoltam az IPTV kapcsolót és kiválasztottam az 1-es Lan portot és nem működik. Van ötletetek, hogy mit csinálok rosszul?Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy Telekom iptv-m van. A Telekom routerbe csatlakozik jelen pillanatban a két set top box, ennek a routernek az egyik lan portja csatlakozik az AX3600 wan portjához. Az AX3600 osztja a hálózatot és azt szeretném, ha ebbe a hálózatban működne a két set top box is, de sajna még nem működik.
Van ötletetek, hogy mit csinálok rosszul?köszi
-
realzone
csendes tag
Sziasztok!
Iptv működéséhez keresnék megoldást. Van egy Xiaomi AX3600 és egy Mi AX1800 routerem, MESH hálózatban használom őket, az AX3600 a fő router. Átolvasgattam a fórumot és és felraktam rá az 1.0.227 firmware-t, bekapcsoltam az IPTV kapcsolót és kiválasztottam az 1-es Lan portot és nem működik. Van ötletetek, hogy mit csinálok rosszul?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nyaralás topik
- YouTube
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest