Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Guenwhywer #7042 üzenetére
A fordító nem tökéletes, viszont a crome-mal használható app van,. translate mi a neve: [link] Egyébként most már felrakhatsz rá egy global fw-t, és kész vagy.
-
Rick4
félisten
válasz
Guenwhywer #7036 üzenetére
Abszolút nem az.
-
Rick4
félisten
válasz
Guenwhywer #7031 üzenetére
Ennyit még szánj rá azért: [link] 5 perces feladat.
-
Jozsó
tag
válasz
Guenwhywer #7031 üzenetére
Érdemes úgy megpróbálni, hogy az egyik lan portjára közvetlenül rákötni egy számítógépet. Semmi más ne legyen rákötve. Valószínű vagy neki van valami olyan ip címe, amit nem lehet látni, vagy a hálózat többi tagjának lett olyan.
-
Jozsó
tag
válasz
Guenwhywer #7026 üzenetére
Szia, Ebben a hálózatban mindkét xiaomi eszköz a modembe van kötve és mindkettő külön próbál meg felmenni a hálózatra? Mert az úgy érdekes lehet. Én hasonló konstrukciót úgy csináltam, hogy az egyik eszközt (nálam az egy asus router volt) kineveztem ténylegesen routernek, a AX3600 pedig AP volt. Egyébként nem is értem teljesen miért kell két xiaomi eszköz a hálózatba. Szóval én így csinálnám:
- Legegyszerűbb módszer: Xiaomi ax3600-at dugd át a switch-be vagy a xiaomi ac1200-ba és állítsd át AP üzemmódba.
- Dobd ki a rendszerből az ac1200-at, switch-et kösd be a AX3600-ba, a xiaomi ac1200-ba csatlakozó eszközöket szintén a switch-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- sziku69: Szólánc.
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő