Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
csendes tag
Sziasztok! Ne egyetek meg teljesen alap kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy egyszerű de korántsem biztos hogy jól összerakott hálózatom. Nekem eddig hozta azt amire szükségem volt nem volt vele gondom. Szinte minden fontos eszköz vezetékesen kapcsolódik az internetre. Rakok is fel róla egy ábrát. Ami új és most gondom van vele az a NAS. A modem utáni egyik routeremre van kötve vagy modem-AX3600(teljesen gyári)-NAS. Na most a NAS ugye eléri a netet viszont én csak belső hálózatból tudok hozzá csatlakozni. Elvileg azt ajánlják hogy az AX3600 kerüljön AP módba. Ebben tudtok nekem segíteni? Nem nagyon értem hogy is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Gitáros topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Androidos tablet topic
- Mercedes topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest