Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sokan asználnak ilyen routert, de nem írkálnak be semmit, többek között én is így vagyok, van egy kínaim meg egy global, összelőttem a kettőt, és használom, a kínai a legfrissebb sima angol fw-rel ment 2020 augusztustól ez év márciusig hiba, aadás, gond nélkül, ekor elköltöztem, itt megy március óta, a másik router április óta, egyszer nem volt akadás, probléma, mikor vihar miat táramszünet volt, utána simán egymásra találtak megint, szóval tényleg nincs mit írni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89