Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
A FEM-tol alapvetoen nem fugg a sebesség. Nyilvan jobb lehet az AX3600 messzebbrol, de ez szerintem is hibahataron beluli eredmeny. Mivel lenyegeben ua. a hw, igy nem is lehet kulonbseg. Illetve ha nagyon belegondolunk de! Ha interferalnak az antennak akkor lehet abbol gond es vegeredmenyben okozhat sebesseg csokkenest. Az AX9000-nel pont ezert raktak a kimenetre szuroket, mert mar annyi az antenna, raadasul dual 5Ghz, hogy ha ezt nem lepik meg, akkor borul az egesz hw. Egyebkent en jobban szeretem a nem labor korulmenyeket, mert az all kozelebb a valosaghoz.
Ami egyelore rejtely szamomra es amirol mar irtam neked illetve itt is megemlitettek mar, hogy reboot utan gyors az 5G, aztan egy ido utan ugy belassul, es elkezd laggolni, hogy komolyan hatareset a hasznalhatosaga.
Valami nem ok az fw-ben es ezt a legujabb verzioban sem orvosoltak. Azert is kellene az ssh, hogy hatha latok valamit a logokban, amibol ki tudok indulni. Valamit mar sikerult kinyernek a rendszerbol, de azzal egyelore nem jutottam elore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- FSP FSP400-60APN 400 W 80+ minősítésű tápegység
- Chieftec APB-400B8 400W tápegység
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
trance89