- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
d00mbr1ng3r
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam az egész fórumot, több külföldi bejegyzésben is találkoztam hasonló kérdéssel, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra, amiben kérem a hozzáértők segítségét.
Elöljáróban annyit, hogy van két, eredetileg EU-s ax3600 routerem, amelyekben a bdata-t nem piszkáltam, de - hála a fórumon található részletes leírásoknak (köszönet minden közreműködőnek) és a halált megvető bátorságomnak
– a firmware-t a 3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr-re frissítettem.
A két router jelenleg wifis meshben működik kb. 8-10 hónapja (a mesh node adder scripttel sikerült összehozni), próbáltam a vezetékes backhault is ami szintén rendben van, de a födémáttöréshez még nem szedtem össze magam
.
A problémám az, hogy a vendéghálózat csak a master routeren érhető el, tehát a mesh node azt sem wifis, sem vezetékes backhaul konfigban nem terjeszti ki.
Van-e valakinek tapasztalata a kérdésben, használ-e valamelyikőtök vendéghálózatot meshben. Esetleg kínai firmware megoldás lehet-e. Ha minden kötél szakad esetleg openwrt, bár attól egy kicsit tartanék, nem vagyok egy hálózati guru.
Köszönettel veszek minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest