Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Nemrég beraktam egy AX3600-at mesh-be a már meglévő AX3600 mellé (3.0.22 FW mindkettő, main router gyárilag kínai volt, a mesh router global, de "jótérerősítettem"). Nagyon jól működnek együtt, de csak egy ideig. Pár óra/nap után , ha a mesh routeren vagyok, drasztikusan lecsökken a sávszélesség, megnő a jitter és instabil is a hálózat. Main router újraindítása után megjavul... Találkozott már valaki ilyen problémával?
Normális állapot: [kép]
Instabil állapot: [kép]Illetve a main router-en a 2.4GHz-es hálózati sávszélesség 40/20MHz-re volt állítva, és szintén egy rövid idő után átállította a tényleges sávszélességet 20MHz-re (a menüben persze maradt 40/20MHz-n). Erre mondjuk megoldás volt, hogy a menüben átállítottam fixen 40MHz-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest