Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz this is life #2453 üzenetére
Erre is szükséged lesz Mi Unlock for pc [link]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Amiatt javasoltam, mert hyperos alól még nem nyitottam bl-t, és úgy tudom, hogy változott a menete egy kicsit a régi módszerhez képest (bár eu, global rom esetén kevesebbet, mint a kinai piacra készülteknél)
Miui 13/14 alatt így nézett ki :
0. Kapcsold ki a wifit és mobilnetet használj .
1. Engedélyezed a Fejlesztői beállításokat (Developer options), ehhez menj a beállításokba, majd. A telefonról' menüben a MIUI verzióra kattints annyiszor, amíg nem engedélyezted a Fejlesztői beállításokat.
2. A beállításokban a Rendszer menüben keresd meg a Fejlesztői lehetőségek menüt.
3. Itt a(z) 'OEM feloldás megengedett ' illetve 'USB hibakeresés' opciókat engedélyezd.
4. Készítsd el a Mi Accountod ( ha még nincs) .
5.. A fejlesztői lehetőségeknél a ' Mi Unlock Status ' -nál hozzáadod a fiókod.
6. Kapcsold ki a telefont. Tartsd nyomva a bekapcsológombot, és a hangerő LE gombot egyszerre, amíg a kis heggesztő nyuszi meg nem jelenik. ( Beléptél a fastboot módba) Csatlakoztasd a PC-hez, és indítsd el a Mi Unlock programot, majd kövesd az utasításokat.7. Ha végig vártad a 168 órát, és sikeresen bejelentkeztél, majd okéztál pár ablakot, sikeresen nyitottad a bootloadert.
Ez után jön a mi flash pc alkalmazás letöltése és telepítése [link] nálam valamiért nem működött, bezzeg másnak igen (én a xiaomi adb fastboot tool by szaki-t használtam)
A legfrissebb taiwani rom letöltése innen [link]
Utána fastboot módba léptetés, majd a driverek telepítése (lehet, hogy kézzel kell betallóznod, nálam nem megfelelőt használt a windows, ezen manuálisan kellett segíteni)
És indulhat a flash az előző posztom szerint.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Nyitnod kell a bootloadert (a nyitás mindent törölni fog a telefonodról)
Le kell tölteni a miflash pc alkalmazást ,majd telepíteni a számítógépedre.
Telefon fastboot rom letöltése, majd kicsomagolása.
Szükséges driverek letöltése és telepítése.
Telefon fastboot módba kapcsolása, léptetése. hangerő minusz és power gomb együtt nyomva bekapcsoláskor.
Géppel összedugni, ha felismerte a mi flash alkalmazás, a szükséges file/ok betallózása.(A mi flash app-nál olyan is rémlik, hogy egy mappában kell lenni a flash file-nak a mi flash-el.) de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
Elsőre clean all flash, lock nélkül, hogy kipróbáld minden működik e, ha minden rendben van akkor flash újból clean and lock-al.Ha kérdésed van gyere át a Hyperos topikba, több szem többet lát [link]
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz zsigaa94 #1892 üzenetére
Ha jól emlékszem a cib app az első indításkor kéri a push üzenetek engedélyezését.
Ez megtörtént nálad is? A kronológiai sorrendet nem tudom, hogy már az aktiváló sms előtt kérdezi-e vagy amikor már a pin beállításon is túl van már.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Ferenczi Áko #1889 üzenetére
Jó alternatíva gyomlálásra az universal android debloater [link] Crok gondolata a témával kapcsolatban [link]
-
this is life
Ármester
Telepítsd az áruházból a repainter-dynamic themes [link] alkalmazást, a segítségével át tudod szinezni az alkalmazás felületeket, az app törlése után is megmarad az általad beállított egyedi szín.
-
-
this is life
Ármester
válasz Bogdán Máté #1454 üzenetére
A Xiaomi sose volt arról híres, hogy ész nélkül pakolná az eszközeibe az usb3-as kimenetet, videójel kiküldés pedig még ritkább funkció náluk.
-
this is life
Ármester
válasz this is life #1372 üzenetére
A vlc-nek engedd a háttérben futást, és megjelenik a értesítési sávon, kapcsolhatóvá, választhatóvá válik a hang kimenet.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Koromfia #1369 üzenetére
A youtube is tudja, legalábbis nálam a revanced-el működik.
Egyszerűbb a tokba vissza helyezni a fülest, hogy a telefonon szóljon a music.
Esetleg activity launceherrel létre lehet hozni widgetet, kapcsolót a hang átadásához.
De ez ismeretlen terület, nem próbáltam, mert nem volt szükségem rá.
Illetve gyere át az android app-ok topikba, hátha tud valaki konkrétabban segíteni.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
-
this is life
Ármester
válasz frankstork #1253 üzenetére
Pont amiatt kéri, hogy el ne felejtsd, kényelmetlen, de sokkal nagyobb kényelmetlenségtől óv, óvhat meg. A google pay miatt már így is vakaróznom kell néha amikor technikai gondok miatt kártyával fizetek- Állítsd be a sim pin-t készülék jelszónak, már ha nem az 0000,1111 vagy hasonlóan bonyolult számról van szó
Amúgy meg 50 felett kezdődik a nagy betűs élet (mert a kicsiket már nem látja az ember). mondja ezt egy ötvenes[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A Repainter-dynamic themes alkalmazással tudsz szint változtatni, az ingyenes verzió is alkalmas rá, a változtatás után törölhető az app, megmarad a módosított beállítás.
Értesítési felületnek android legyen beállítva, mert miui felületesetén nem lehet munkára bírni az alkalmazást.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Microsoft Excel topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- War Thunder - MMO Combat Game
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 12 128Gb kék eladó
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest