- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
Nekem inkább olyan baj van vele, hogy véletlenszerű érintéseket generál a telefon, ha töltőre rakom, több kábellel, több töltővel tesztelve (fejlesztőiben bekapcsoltam a koppintások megjelenését, hogy biztos legyek a dolgomban, kb minden telefonomnál beszoktam). Szerintetek ráfogják mondjuk az üveg fóliára, vagy ténylegesen csinálnak vele valamit? Lehet a töltő, vagy az érintőfelület is a ludas.
Esetleg még bemondom, hogy gyengült az üzemidő cserélnek benne egy akksit is? Samsungnál cserélték anno, nem tudom itt mennyire kekeckednek, bár másfél éves az akksi, Samsung-nál 1 éven belül cserélték 1x akksit anno.
Most tudom nélkülözni a telefont, mert kihoztam egy A56-ot 0ft-ért, így nem bánom, ha oda lesz, amúgy Yettel-be viszem, onnan gondolom Budapest, TMX.(akikről viszont sok jót nem hallani, rosszat annál inkább)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged