Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joc24
tag
-
-
Joc24
tag
Lassan kiderül, hogy minden 13T /Pro/ tulajnak valamilyen Garminja van 😄😄
-
sniper112
aktív tag
ez a hyper ost érdemes felrakni ? vagy érdemes a miui 14 en maradni ? mert engem annyira nem zavar hogy ezen van most.
-
ggeleven
őstag
válasz sniper112 #3772 üzenetére
Már a biztonsági frissítések miatt is érdemes lehet feltenni, de csomó minden optimalizáltak is és kisebb is lett a rendszer által elfoglalt tárhely. Mindennapi felhasználásban nem nagyon fogsz észrevenni nagy különbséget.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ToBeY
nagyúr
A telefon amúgy a xiaomi-s appokat nem frissíti magától?
Legutóbb is a kamera,weather appot én frissítettem manuálisan. -
ToBeY
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #3775 üzenetére
Ez igaz,de kényelmesebb lenne ha feldobná a telefon és nem nekem kéne utánamennem,hogy van frissítése az adott appnak amit nap-mint nap használok.
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv! Sima 13T gyönyörű külső felvételeket készít, vagy bármiről jó képet csinál, ami messzebb van. Abban a pillanatban viszont, ha valami közelebbit fotóznál, mondjuk leraksz az asztalra egy könyvet és lelövöd (előtte beállítod a fókuszt), baromi mosott lesz a kép közepén kívül minden. A képernyőn fotózás előtt jól néz ki, fotózol, a galéria felhozza az elkészült képet, és egy lágy, mosott, kontraszt nélküli kép lesz a végeredmény. Mind vibrant, mind authentic módban. Gcam épp csak egy kicsit csinál jobb képet.
Úgy vettem észre, hogy nagyon szűk az a tér, ahová a fókuszt állítja a lencse, az azon kívül eső részek már mosottak. Lehet ezen segíteni valamit? Valószínűleg szoftveres dolog van a háttérben.
-
Pocak89
senior tag
válasz danielgalaxy #3780 üzenetére
Én is ezt tapasztalom, hogy ha közeli képet szeretnék csinálni akkor homályos. Arra az egy pontra amire fókuszálok ott jó, de mellette már homályos.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Pocak89 #3781 üzenetére
Eladás miatt csinálnék egyszerű, jól megvilágított képeket könyvekről és játékokról, de ez a telefon egyszerűen képtelen értékelhető képeket készíteni közelebbi tárgyakról úgy, hogy az egész kép fókuszban legyen, hiába állítgatom. Ez a Samsungokon a "kajafotó mód" volt, amikor a kép egy kis része fókuszban van, többi mosott. Na, a 13T konstans kajafotó módban van, úgy látszik. Ellenben csodás tájképeket készít, csak most ugye másra lenne szükség.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz danielgalaxy #3780 üzenetére
Csinálj picit messzebbről, 2x zoomal és tök jó lesz a kép egyszer valaki említette ezt a fórumon és jó tipp volt 😎
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Pocak89
senior tag
válasz Ferenczi Áko #3783 üzenetére
Hmm valóban jobb így
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #3783 üzenetére
Zoommal jobb képeket lő, ez viszont tény. De érthetetlen, hogy a Xiaomi miért nem hegeszt kicsit a szoftveren.
Egyébként meg vagyok elégedve a telefonnal, laza 15 év Samu S széria után érkeztem ide, mert rájöttem, hogy telefonálás, csevegés és fotózáson kívül minden mást a tabletemen csinálok, ezért nem kell nekem már félmillás flagship.
Mondjuk a Hyper OS-t gyakrabban frissítgethetnék OTA-n. 1.0.7.0 (eu rom) van rajta még mindig, pedig az már nem mai gyerek.
-
Joc24
tag
válasz danielgalaxy #3782 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy normál zoomon amikor még éles a kép nyomj a 2x zoomra. Onnan tovább tudsz zoomolni viszonylag jól...
Amúgy való igaz, nem makrózni találták ki ezt a telót.
-
George2077
csendes tag
Sziasztok! Vannak meg melegedési és akku gondjai a 13T Pro-nak? Vagy lassan a sima helyett megvehetem?
-
veterán
válasz George2077 #3791 üzenetére
Mobilnetes netezés mellett én tapasztalok indokolatlan melegedést időnként. Az aksi teljesítménye pedig nálam kb 5 órás kijelzőidőre képes ha wifis és mobilnet fele-fele arányban van kb. Egy reggeltől kora estig tartó időszakot kibír, akkor is ha mobilnetezek de akkor már mindenképp töltőre kell tennem. Ha csak wifin netezek akkor már sokkal jobb a helyzet. 6 óra kijelzőidő is összejöhet. Melegedés viszont akkor is előfordulhat.
-
-Mosquito-
őstag
válasz George2077 #3791 üzenetére
~4 hónapja alatt,még nem tudtad eldönteni?
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
duvi
nagyúr
válasz danielgalaxy #3794 üzenetére
Csak az aznapit tudja megmutatni a Digitális Jólét menüben. Ha több napot szeretnél mérni, akkor külső app kell.
-
duvi
nagyúr
válasz danielgalaxy #3797 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Töltéstől töltésig nem mutatja, csak a napi bontásokat. Tehát azt nem tudjuk visszanézni, hogy egy teljes töltéssel mennyi képernyőidőre képes a teló (kivéve, ha egy napon belül lemerítjük és töltés előtt megnézzük).
[ Szerkesztve ]
-
George2077
csendes tag
válasz -Mosquito- #3795 üzenetére
Még nem mertem lecserélni a simát... Nagyon elégedett vagyok a simával, de vonz a Pro mindig
-
duvi
nagyúr
válasz George2077 #3799 üzenetére
Szerintem csak akkor cseréld le Pro-ra, ha kihasználod a 4K 60FPS videó ttámogatást. Enélkül csak pénzkidobás ez a csere. Főleg, hogy a nyári időszakban jobban melegszenek a Pro-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs