Hirdetés
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Sziasztok, 2 hete van meg a 13T-m, és még egy update nem jött meg rá.
14.0.11 MIUI Global verzión áll ez a galád, tavalyi security update-el.
Van most olyan régió ami viszonylag biztosan frissíti? Valamint elég csak átváltani a régiót és mehet a frissítés keresése, vagy van valamennyi várakozási idő is amit ki kellene várni?Nekem amúgy nagyon tetszik ez a telefon, szívesen használom így is, de azért birizgál hogy miért nem frissül, amikor itt 5 évek vannak beigérve gyártói szinten.
Ja, és Lurdyban vettem a hivatalos boltban, nem T-s vagy egyéb alternatív beszerzésű. -
zsocy
őstag
válasz blondesigner #2326 üzenetére
Ez a "klasszik" alis strapa telefontok, nekem volt már 3 az előző telómon (Mi10lite), és most is ilyen van a feleségem és a gyerek telefonján is. Kibírja ha leejted, de csodát nem kell várni tőle, előbb utóbb törik ez is. A kameravédő könnyen leszedhető ha mégsem kell, a fémlap az autós mágneshez jó, de nem túl nagy, ezért nehéz teló elforoghat a tartón, és a kitámasztó nagyon meredek szögben támaszt, olyan mintha hátra akarna esni a teló, furcsa így nézni, de az is működik. Alapvetően jó tok, és bírja a strapát, csak ronda szegény
Alin olyan 4-5 euroért kapod meg ugyanezt, csak meg kell várni amíg ideér. Én amikor kellett, kettesével vettem hogy ha törik vagy lelakom akkor egyből rá tudjam tenni a következőt. -
zsocy
őstag
válasz Ferenczi Áko #2377 üzenetére
Az enyém sem, nem telekomos de még egy frissítés sem jött rá, beragadt 14.0.11-en. Ez annyira azért nem tetszik így.
-
-
zsocy
őstag
válasz this is life #2449 üzenetére
Köszi szépen, a másik topik linkjét is, nem is kerestem hogy van-e miui spec topik, de végül is miért is ne lenne
-
zsocy
őstag
válasz BenceShearer #2456 üzenetére
Nekem tegnap este, miután megkaptam a leírásom a romoláshoz usa régión feldobta. 14.0.11.0 volt előtte, most 1.0.6.0 UMFEUXM van.
-
zsocy
őstag
válasz BenceShearer #2459 üzenetére
Furcsa, de másoknak Indonézia, Andorra, Dél-Korea meg India szokott működni, és azok sem EU-s lokációk. Sokszor váltottam régiót sokfelé, és nem frissült egyiken sem, most meg egyből bedobta.
Amúgy nem T-s és nem is külföldi import a telefon, az mstoreban vettem a Lurdyban. -
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
válasz castiels26 #2596 üzenetére
A settings-about phone alatt elkezded nyomogatni az os version-t, kiírja amikor aktiváltad.
Utána a settings-additional settings-developer options alatt lesznek.Milyen bloatware van ezen a telón amit le szeretnél szedni róla?
-
zsocy
őstag
válasz Ferenczi Áko #2600 üzenetére
Akkor a Huawei a te utad
Egy Google oprendszerben engem nem zavarnak a Google appok, max nem használom őket. Ugyanígy a Xiaomi appok, elférnek, nem használom. Szerintem ezen a telón minimális a bloatware. -
zsocy
őstag
Tényleg mindegy, viszont ha Indonesia a régió akkor nem kell leokéznod a bluetooth hangerő 3/4-ed szint fölé emelését minden egyes alkalommal.
-
zsocy
őstag
Sokszor ez a wireless android auto gyengélkedés nem is a telefon hibája hanem az autó f@s fejegységéé. Elvileg szabvány, gyakorlatilag meg... fene tudja. Vegyetek Teslát, abban nincs ilyesmi
-
zsocy
őstag
Gyárilag nem állítható a rezgés erőssége, de lehet van rá app. olyanra keress rá pl. hogy Dildroid
Az pedig hogy a telefon melegben meg tűző napon túlmelegszik annyira nem kellene hogy meglepő legyen, szerintem nincs olyan mai modern SOC-al szerelt készülék ami nem ezt csinálná. De ti most majd biztos mondtok 10-et ami nem csinálja, csak akkor felmerül a kérdés hogyha tudtad miért nem azt vetted... Nekem szerencsém van, a klíma közvetlen ráfúj, de tudom hogy nem minden autó ilyen, ezért ez nem megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
A 3310-es Nokiám bezzeg működött a napon is, a 4k videó is ment... ja bocs, nemide.
Szerintem nincs olyan mai modern SOC-os teló ami bírja az ilyen használatot. De ha ti tudtok, írjátok meg melyik az.
-
zsocy
őstag
Frissítésre váróknak, nem tudom hogy összefügg-e, de az előbb megváltoztattam a nyelvet US english-ről magyarra, és egyből bedobta az 1.0.9.0 Hyperos frissítést.
Az alap régióm továbbra is indonéz a BT hangerő miatt.
Előtte már egy hete kapcsolgatom a régiókat hátha valahol feldobja, de semmi siker.
Nem Telekomos, Lurdy házas MI shop vétel.Szóval nem biztos hogy összefügg, de Xiaominál ki tudja...
-
zsocy
őstag
válasz dzsordzs69 #2991 üzenetére
13T a teló, jelenleg 1.0.9.0 UMFEUXM a szoftver rajta.
-
zsocy
őstag
válasz dzsordzs69 #3002 üzenetére
Az enyém a kék műbőr hátlapos, lehet ez is befolyásol valahol valamit a verziónál, ki tudja.
-
zsocy
őstag
Ezt nekem szerencsére nem csinálta pedig rendkívül hülye régiókban is jártam már. Dob fel appokat, de inkább frissítget, nem tesz fel újat.
És tuti nem vált nyelvet, voltam kínai is, minden maradt angol (én úgy használtam eddig, most raktam csak magyarra, de az is maradt). -
-
zsocy
őstag
Nini, egy szép Steinhart, nekem is ilyenem van Régi kép, nem ezzel a telóval készült.
Amióta a Garmin megvan egy fiókban pihen. Szerintem nem is teszek ezzel jót, havonta átmozgatom, de félek így is tönkremegy a mechanika az állásban. El kellene adni már, de mégis csak svájci mechanikus, kötődöm hozzá[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz jokerone #3830 üzenetére
Ha esetleg onnan közelíted meg hogy kell-e neked a pro vagy elég a sima 13T is, akkor igazad van hogy ha nem videózol akkor a sima 13T is egy jó telefon. Szerintem még akkor is ha videózol vele, ha ügyes vagy akkor nagyon jó képek és videok jönnek ki abból is.
Software támogatás mindkettőre hosszú, az más kérdés hogy milyen, de be van igérve.
Szóval sima 13T vagy 13T Pro, mindkettő vehető, jó telefonok.
A 14T árai biztos leviszik majd ezt is, amikor kijön lesz majd sok eladó gondolom itt PH-n is. De senki sem lát a jövőbe. Bolti ár nem biztos hogy csökken, ott inkább a kivezetés szokott megtörténni ha jön az új.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Ma reggelre lefrissült a 13T (sima, nem pro) 1.0.14.0 UMFEUXM verzióra. Magyar régión vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest