Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
519EUR a hivatalos ára a Mediamarktban nálunk (Németország), volt egy 25EUR-s kuponom, meg a Mediamarktos cimke miatt (bontott termék) kaptam 20 EUR jóváírást, illetve én azt választottam a visszaküldés helyett, így a végösszeg 474EUR.
(Mondjuk a 25EUR-s kuponhoz venni kellett egy 2500EURs TV-t, de az még tavalyi vásárlás)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz instantwater #3053 üzenetére
Ó, nézz be az oled TV topikba, ez még nagyon is jó ár/érték arányú volt, bazi jó akcióban.
Igazából sose' voltam nagy tévés, egy Prohardveres kollega írt rám, hogy venne egy ilyet, de a cashback akció miatt kellene neki egy német cím, aztán egy TV rendelés helyett lett kettő Amúgy nem akartam TV-t venni, de nem bántam meg"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz instantwater #3055 üzenetére
[link] Ez volt 2299-ért. Még lehetett mellé választani 400-ért Philips terméket (amit eladtunk), meg a Samsungtól, Németországi lakosoknak volt 300EUR cashback akció.
Ausztriában lakik nem túl messze a német határtól.
A mediában a vásárolt termékek után kapsz pontokat, amiket beválthatsz pénzre. A TV után kaptam 34.629 pontot, aminek egy részét be tudtam váltani 25EUR-ra. (1000pont 1EUR, de csak 10, 25 és 50-et lehet beváltani)
A kettő külön dolog, csak a TV dobta meg a pontokat."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ginola
addikt
Ilyen teló vásárlásán gondolkodom, 200 e Ft környékén meg tudnék venni egy 13T prot.
Milyen idegesítő hibái vannak?
Van e rá olyan, rom, amin a Xiaomi gyári tárcsázója, üzenetküldője van? -
libus
őstag
Sziasztok!
13T vásárlásán gondolkodom.
Poco X4 Pro 5G mobilról váltanék, mert ennek a kamerájával nagyon nem vagyok megelégedve.
Főleg az esti ill. a gyengébb fényviszonyok alatt készült képek esetében.
A minap is koncerten próbáltam vele fotózni, de nem lettek jók a képek. Igaz, ebbe még képstabilizátor sincs. Ezért készültek elmosódott képek is.
Mire képekre számíthatok a 13T esetében az ilyen képek készítésekor?
A kijelző fényereje mennyire jó napsütésben?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
ggeleven
őstag
Befizetsz egy koncerte és megmondom. Egyébként teljesen jó képeket készít este és gyengébb fényviszonyok között is, de pont koncerten nem voltam, amióta megvan nekem a 13T. OIS persze sokat segít, de a sok villogó fényt sok telefonnak nehéz lekövetni egyébként.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
libus
őstag
Gondolom, hogy a sok villogó fényt nehezen kezeli le sok telefon kamerája, de gondolom ezeknél a képeknél sokkal jobbat lőtt volna a 13T.
Napsütésben mennyire jól látható a kijelzője?
Mert ennek a Poco X4 Pro-nak a 600 nit allati értéke közben kevés.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
törölt tag
"Igaz, ebbe még képstabilizátor sincs. Ezért készültek elmosódott képek is."
OIS a kézremegést kompenzálja, nem a képen szereplő emberek mozgását.
Ekkora méretben csak az utolsó kép tűnik teljes egészében bemozdultnak, a többin motion blur van. Arra meg akár rá is erősíthet a stabilizátor, mert hosszabb záridőt enged.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz ggeleven #3064 üzenetére
Ez érdekes, mert elsőnek jól látható, de pár perc után ha napon van erősen visszavesz a fényerőből úgy, hogy a csúszka a maximumon van.
Poco F2 Pro, Mi 10T Pro telóm volt előtte és azok voltak használva volt nyáranta (10T Pro most is) és ott nem volt ilyen mérvű fényerő visszaesés.
Speckók szerint az 10T Pro 500/650 nit fényerejével szemben a 13T 500/1200 nit fényerőnek szupernek kellene lenni, de nem látom azt a nagy különbséget.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
ggeleven
őstag
-
-
borist
tag
Most épp Cypruson használnám. De csak használnám, mert 35 fok van, fényerőt leveszi, hotspot nem működik, fényképezni nem enged. Tok nélkül, töltés nélkül hébe hóba szaggatva felvesz videót, hát fasza. Autó klímával kell visszahűteni ha használni szeretném. Én nem vagyok elégedett azzal, hogy egy telefon 30 fokig használhatók.
-
libus
őstag
Köszönöm a képet.
De jöhetnek még éjszakai képek, nem muszáj koncertesnek lennie.
Jobb képren számítottam, tényleg elmosódottra sikerült.
De nehogy már a Poco X4 Pro olyan minőségű képet készítsen mint a 13T.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
FJC
aktív tag
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
szemy94
senior tag
Hát(tal nem kezdünk mondatot), nem tudom... Mondjuk én klíma nélküli autót vezetek (csak ablak le marad, menet szél kevés, mert nem mehetek gyorsan, de nem a szélvédő mögött tartom) utóbbi időben én is észrevettem, hogy dadogósabb a rendszer, 120hz-t vissza veszi, kamera elindítva is elég lassú (csak fotó, ha nagyon ritkán kell), és ami még pusztitóbb, random érintéseket észlel a kijelző, azt hihetném lassú a rendszer, mert a meleg miatt vissza veszi az órajelet. De van egy beütésem, a fejlesztőiben mindig bekapcsolom a koppintások megjelenítését, így látom, hogy 1 érintés mellé érzékel még 5-t. Ezt csak nagy melegben, ma például hűvösebb van, még egyszer sem produkálta, 30 fok kinti felett meg állandóan törölgetem a telefont, mert azt hiszem nedves, piszkos, és azért veszi a fantom érintést, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Nem is tudom, ezzel lehetne-e gariztatni, mert szervízben klimatizált helységben biztos nem produkálná ezt a hibát.
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
libus
őstag
Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy esti képnél rossz, ha van mozgás a fotózandó témán, hisz ezt tapasztaltam én is párszor, meg emlékszem ,hogy írtad van benne zoom, de mint írtam, jobb képre számítottam a 13T-től..
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
-
libus
őstag
Köszönöm a véleményedet!
Nem a főkamerával készült a kép, hanem a széles látóval?
A procija az nekem is a nem tetsző kategória benne. De ennyire köze van a kép alkotáshoz? Ez a Leica lencse egy Snapdragon procival sokkal jobb képet készítene?
Az igaz, szeretek jó képeket lőni
A másik kiszemeltem az a Pixel 8a. Vagy nem tudom melyik lenne még jó 200k alatti kategóriában?Ez már jobb kép!
De rászabadítottam az AI-t.
Nagyíts bele, látni fogod a különbséget.
FJC a tiédre is ráküldtem az AI-t.
Ránagyítva te is látod a változást.[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem meg mondhat bárki bármit, a telefon jó képeket csinál: [link]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
törölt tag
Ez nem így van. Olyan, mint azt mondani, hogy egy raw kidolgozás végeredménye attól függ, hogy AMD vagy intel proci van-e a gépedben, nem pedig attól, hogy milyen értékeket állítasz be a szoftverben.
Tipikus Xiaomi-s a képfeldolgozás, nem "Mediatek-es", ez nem is értelmezhető.
De megy rajta a GCam is, ami meg szintén olyan képeket csinál, mint bármelyik más telón.Kategóriájában amúgy kifejezetten jónak számít a 13T kémpinősége, de amíg erre vonatkozóan ilyen agyontömörített 2MP-es példákról vonnak le következtetéseket az emberek, addig mindegy is mit mondok.
[ Szerkesztve ]
-
FJC
aktív tag
válasz #01881923 #3087 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy az "éjszakai" képek, vagy lassú zársebességgel, vagy több kép egybe olvasztásával készül, ezért nagyon érzékeny a bemozdulásra.
Soha sem értettem, hogy egy telefonnal miért akarnak egyesek irreális elvárásokat támasztani?
Az éjszakai mozgás fotózása az speciális igény, arra vannak fényképezőgépek...
A proc. -nak nem sok köze van a dologhoz..."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
ToBeY
nagyúr
Most tényleg az az elvárás egy középkategóriás telefontól,hogy olyan koncert képeket lőjön mint egy profi DSLR vagy MILC kamera?Ne már srácok,ez egy telefon!
De megkockáztatom még S24 ultra/Iphone pro max is hitvány koncert képeket fog készíteni mert ehhez kevés egyszerűen a szenzor méret.
Ott sötét van,füst van cikáznak a lámpák,lézerek ez egy telefonnak egész egyszerűen nagy falat.
Ez a telefon arra jó,hogy csinálj egy képet buksiról vagy képet a strandon a lángosról nappal azt cső.Ha így nézed akkor nem fog csalódás érni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #3086 üzenetére
Egyetértek, pedig fotózom is MILC gépekkel. A telefonnal szembeni elvárásoknak igenis megfelel a 13T. Pixel 8a valamivel jobb Dxomark szerint.
Esti, mozgó képeknél esetleg manuális módban növeld az ISO-t és csökkentsd a zársebességet. A fényerő megvan a telefonoknál.[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Mivel én is szemezek a 13T-vel, ezért a Fotók, videók mobillal - PROHARDVER! Hozzászólások topikban is kérdezgettem a teljesítményével kapcsolatban, ott az volt a kicsengés, hogy jó képeket készít. Negatív kritika ott egy embertől olvasható, jóval korábbról, azóta neki is megjavult a 13T, feltételezhetően sw update volt.
Ami online tesztet láttam a 13T képminőségre helyt állt. A szóba hozott Poco ból nekem csak X3 Pro volt, de hogy az ennél a kategóriánál (még a jelenlegi Note 13 Pro+ -telómnál) jóval gyengébb képet készített különösen gyenge fényviszonyok között az biztos. A 13T-nek hatalmas szenzora van.
-
-
stilo18
addikt
-
dlaj
őstag
válasz stilo18 #3094 üzenetére
Örülök, hogy más is így látja ennek a három telefonnak a fotóképesség erőviszonyát.
S22U-m van másfél éve, pár hónapja használom a Xiaomi 13T Pro-t. És tényleg ez utóbbi jobb képeket készít.
Viszont hamarosan tovább akarok/akartam lépni Honor Magic 6 Pro-ra (már 5 nincs a Yettelnél), a még jobb képminőség miatt.
Viszont a Xiaomi 13T Pro-val annyira elégedett vagyok most, hogy megvárom a Honor Magic 7 Pro-t. -
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tönkrement a jó öreg Mi Note 10 Pro-m Nézegetem most ad-hoc jelleggel a telefonokat és tesztek, specifikáció (és természetesen ár-érték) alapján a sima 13t-re esne a választásom.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek fogok kapni annyit ettől a telótól mint a néhai elődjétől? Kamerában, teljesítményben,...
Valamint olvastam vélemények között, (és sajnos a Note 10 Pro-val is volt ilyen gondom) hogy a közelségérzéklő ezen is szarakodik. Ez ilyen Xiaomi betegség szerintem Kivagyok/ki voltam tőle amikor telefonálás közben megnyitottam random alkalmazásokat. Vagy feloldotta magát aztán elindította a kamerát és világított a zsebem
Kap még/fog még kapni frissítéseket a telefon? (MIUI/android)Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése