- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Jogos, fasságot kérdeztem.
Most ott tartok, hogy egy ripityara tört Huawei P30 készülékkel nyomom, de mire elhatároztam hogy vegyek, addigra elfogyott a szolgáltatóknál..
Az S23 Ultra még drága, az S22 Ultra meg..., annyira nem jó állítólag, - cserébe simán lehet kapni 300K áron hivatalos 3 év garis, Bontatlan példányokat..
Dilemma.
Mert nálam ez a két készülék van radaron, semmi más nem érdekel. -
Cunaja
addikt
Lejárt a szerk idő:
Szerk. Most a hülye azért nem vagyok üzletben pár napig, volt a fehér 469K-ért. Elvitték mint a cukrot. Most megint 524.999FT
Némelyik szolgáltatónál olcsóbb lehet, de nincs. Akkor mit érünk azzal, hogy olcsóbb?
Nekem se tudnak fehéret adni, mert nem tudják, mikor lehetne beszerezni. Ezért most fekete telóm lesz. Még mindig kevés van az országban.
Itt is olcsóbb, de nincs. Pár darabokat rendelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest