- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Jogos, fasságot kérdeztem.
Most ott tartok, hogy egy ripityara tört Huawei P30 készülékkel nyomom, de mire elhatároztam hogy vegyek, addigra elfogyott a szolgáltatóknál..
Az S23 Ultra még drága, az S22 Ultra meg..., annyira nem jó állítólag, - cserébe simán lehet kapni 300K áron hivatalos 3 év garis, Bontatlan példányokat..
Dilemma.
Mert nálam ez a két készülék van radaron, semmi más nem érdekel. -
Cunaja
addikt
Lejárt a szerk idő:
Szerk. Most a hülye azért nem vagyok üzletben pár napig, volt a fehér 469K-ért. Elvitték mint a cukrot. Most megint 524.999FT
Némelyik szolgáltatónál olcsóbb lehet, de nincs. Akkor mit érünk azzal, hogy olcsóbb?
Nekem se tudnak fehéret adni, mert nem tudják, mikor lehetne beszerezni. Ezért most fekete telóm lesz. Még mindig kevés van az országban.
Itt is olcsóbb, de nincs. Pár darabokat rendelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest