Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Jogos, fasságot kérdeztem.
Most ott tartok, hogy egy ripityara tört Huawei P30 készülékkel nyomom, de mire elhatároztam hogy vegyek, addigra elfogyott a szolgáltatóknál..
Az S23 Ultra még drága, az S22 Ultra meg..., annyira nem jó állítólag, - cserébe simán lehet kapni 300K áron hivatalos 3 év garis, Bontatlan példányokat..
Dilemma.
Mert nálam ez a két készülék van radaron, semmi más nem érdekel. -
Cunaja
addikt
Lejárt a szerk idő:
Szerk. Most a hülye azért nem vagyok üzletben pár napig, volt a fehér 469K-ért. Elvitték mint a cukrot. Most megint 524.999FT
Némelyik szolgáltatónál olcsóbb lehet, de nincs. Akkor mit érünk azzal, hogy olcsóbb?
Nekem se tudnak fehéret adni, mert nem tudják, mikor lehetne beszerezni. Ezért most fekete telóm lesz. Még mindig kevés van az országban.
Itt is olcsóbb, de nincs. Pár darabokat rendelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi