Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Úgy látom, néhány akciót eltekintve és az árfolyam változást, amikor a készülék megjelent 386/EURO , nem nagyon látok árcsökkenést.
Mivel prémium termék és prémium ár, nem szállítanak be sokat és amig ez így lesz, nem is fog jelentősen csökkeni az ár.
Ugye sima kereskedelem. Kevés van valamiből, csillagászati ár. Sok van valamiből ( túl kínálat ) olcsóbb ár. A végén meg szabaduló árazás van, de akkor már a készülék is több éves lehet.
A Samu Ultra se sokat csökkent, pedig abból van.
Pro és kontra a két készülék között.
Elvileg a Samu túlszaturált és túl élesített képeket produkál, de van sok előnye is.
Nekem nem volt gond, mert Huawei párti vagyok, ami ugye nincs Google-val, a Honor Magic 5 pro hátulja nem tetszik, így maradt a Cicamica 13 Pro.
Amíg működött a telefonom, imádtam szinte minden percét. Most, lassan egy hónapja a MI10T pro-t nyomom. Ezt is imádom, de azért van különbség. Ha kezedbe veszed a telefont, akkor már egyből érzed az ár fekvést, pedig nem is kapcsoltad be.
Mivel Huawei P30-ad volt, szerintem neked lehet kéz idegen lenne a Samu ultra. Menj el és fogdosd meg, olyan helyen a két telefont, ahol van mindkettő. Megfogtam én is a Samut. de nem tudnám megszokni. Mindig is a lekerekített telefonokhoz voltam szokva. Az almát is fogtam 14 Pro max, de az sem jött be. ( Persze csak kíváncsiságból )
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Crypto Trade
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest