- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Kicsit utánanéztem a hozzászóláasaidnak és megállapítottam, hogy tudásod az egekbe szárnyal.
Javaslom az aláírásom elolvasását.
Egyetlen dolgot fejtenék ki jogilag,
Nem mindegy, egy online áruház weboldala, vagy egy cég, esetleg szolgáltató online weboldala.
Amig az elöbbinek nem kell feltüntetni, hogy a meghirdetett termékek csak online vásárlásnál elérhetők, addig, az utóbbiaknak fel kell hívni a vásárló figyelmét erre, mert különben felmerül a megtévesztése a fogyasztónak. Ez vonatkozik arra is, amikor pl. az online ár, különbözik az üzleti ártól. Fel kell tüntetni, hogy online ár. Üzletben vásárolsz 3-napod van a termék visszavitelére, (csak rendellenes müködés esetén) online vásárlásnál 14-nap. Online, nem találkozik a termék és a szerződő fél.
Mivel a szóban forgó szolgáltatónak, igen is vannak üzletei,viszonteladói, így, kötelező felhívni a fogyasztó ( vevő) figyelmét arra, ha valamit csak online tesz elérhetővé, illetve, ha esetleg valaminek az online ára különböző az üzletben lévőtől.
Ezzel lezártnak tekintem ezt a témát, nem vagyok hajlandó, tovább foglalkozni vele.
Válaszod akármi lesz, arra nem fogok reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest