- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Frissítettem a a kamera alkalmazást és azt látom, hogy a MIUI14 egyik nagy hibája, jobban érezhető, sőt, elviselhetetlen.
A 4K 60FPS videó felvételek, a kritikán aluli szinten mozognak. Szaggatnak mint amikor a kockákat külön raknák össze. Egyszóval, 0 teljesítmény.
Beállítások a 4K 60FPS videónál. H.264. nagy kompatibilitás, HDR ki.
Valaki nézze már meg, hogy nála is ezt csinálja-e? Javasolt, mozgó tárgyat filmezni, mint pl. autók, busz, villamos, vonat és stb... Ott nagyon kiadja.
Elvileg a MIUI15-ben javítva lesz, ami decemberben jön ki, a mostani hírek szerint.
Majd megnézem, hogy a H.265 nagy teljesítmény beállításban is csinálja-e.Még mielőtt a barátom, írná, hogy azt írtam, tökéletes. Ez nem hardver hiba, hanem a szoftver bénázása.
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #1094 üzenetére
Látod, amikor azt írtam körülírva, hogy direkt generálod a dolgokat, nem hitted el.
Ez a válaszod, maximálisan igazolja ezt.
Mutas olyan világmárkát bármiben, amiben nem fordult elő, soha gyári hiba. Na ugye, hogy nem tudsz.
Itt nem gyári hibáról van szó, hanem, a lesz....m a vásárlót, csak vigye. -
Cunaja
addikt
Talán erre mondják azt, hogy kellemetlen!
Még szerencse, hogy a miénk tökéletes! -
mizoli
addikt
válasz
vlesi69 #1089 üzenetére
A Play Store-ból.
-
Sziaszok! Vettem egy 13 Prot, belaktam, beállítottam, Novát használnék és nem tudom a Xiaomival használni a gesztusvezérlést, az írja ki hogy harmadik féltől származót nem engedi. A Nován sok állítási lehetőség van, körkörös forgatás stb... csak ezt az egyet nem engedi. Valami ötlet hogy lehet beállítani a Novával a gesztusvezérlés?
-
Cunaja
addikt
válasz
max1965 #1081 üzenetére
"mert a gyártó ezt felismerve visszafogja az értékesítést"
Igen, mert azt szeretné, ha az ultra fogyna.
Akinek fontos a makró, az tuti nem akar ultrát.
Sose szoknád meg. A zárt rendszert nem lehet megszokni. Egyszerűen, földhöz vágnám, ha nem tudnék olyanokat megcsinálni, mint az Androidon. Azért a Xiaomi-t, lehet mókolni, az almát nem. Ez nálam olyan, mint ha a tv-ben, mindig ugyanazt a műsort nézném. Lehet hülye hasonlat, de gondolom érthető.
A 13 a Vizes üzletben most 280K. Mér ez is elég alacsony, nem fog lejjebb menni. Csak nézzük meg a 12 árát. Túl közel lennének és még sok 12-es van terítéken. Nem fogyna el. Persze, ez megint csak az én gondolkodásom.
Szerintem nem érdemes 12-t venni, mert már egy 100-ast zuhant a 13. A Pro, olyan szinten összerakott telefon, mint anno annak idején a Huawei P9, illetve a Xiaomi Mi10T pro volt. Baromi sokat eladtak és baromira, mai napig mindkettő stabilan üzemképes a maga sebességével. Az asszonykám, most is itt nyomja mellettem a Huawei P9-et. Pedig van neki Nova 5T és Xiaomi 10T Pro is. Imádja a Huawei-t. Mondjuk az én romom vana rajta, ami tuningolva van.
Ezt tegyük most félre. A Telegrammon és a Twitteren is, a Pro-t keresik. A másik nagyon összerakott teló, a sima 13. Az ultránál, már van amiben visszaléptek. Engem nem zavar az USB3 hiánya, illetve a 4K szelfi, jobb lenne, de igy is tökéletes. -
max1965
tag
Detto.
Samsungos voltam régebben, de elmúlt.
Harapott alma sosem volt, és nem is lesz.
Egyszerűen ráállt az agyam a Xiaomira, és úgy maradt.
Egyéként nem kívántam rá az Ultrára, tökéletesen megfelel a Pro. És még sokan lehetünk így, mert a gyártó ezt felismerve visszafogja az értékesítést . Talán.
Nem tökéletes, (De mi az?) de egy hozzám hasonló átlag usernek sokkal több mint elég.
Ennyikeh. -
Cunaja
addikt
Ez lerágott csont!
Nekem adhatja az almát és akár a legszuperebb Samut is negyedáron, akkor sem venném meg. Nekem Xiaomi kell ( Huawei sajnos kilőve ). Szerintem rengetegen vannak vele így, csak nem kapnak Xiaomi 13 Pro-t.
A gyártó meg fél, telíteni a piacot, nehogy megmaradjon sok 13 Pro. Viszont legalább lehetőség lenne rendelni több helyen. Azt megérteném, ha csak rendelésre küldene.
Viszont arra játszani, vagy hivatkozni, hogy ennyi pénzért, csúcs almát kapni ( ami igaz) és ezért nem küldök a piacra csúcs Xiaomi 13 Pro-t, hülyeség. Szerintem inkább, az Ultra vágott oda a Pro-nak. Túl hamar kiadták, ami megint csak rossz üzleti fogás volt. Ez az, én véleményem persze. -
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #1075 üzenetére
Megjelenik, ha én osztom meg, de ha én kapcsolódom másikra, akkor is.
Rom verzió!sting2:
Itt van, én is innen vettem. Mondjuk csak fehérben van. Nekem is az volt, de már fekete van. Tetszett a fehér is.
Ha nem kapható minden sarkon, ne is nagyon várjuk, hogy hivatalos helyen, zuhanjon az ára.
Rosszabb mint a cukor. Azt legalább kapni már. Mondjuk elég érdekes, hogy nem akarják behozni az országba, de máshol is keresik. Xiaomiéknál, elgurult a gyógyszer. Kereslet lenne a második legdrágább ( 13 Ultra drágább) telefonra és nem szállít, illetve gyárt eleget. Szerintem ők maguk sem hitték hogy fogyni fog ennyi pénzért. -
Atomgeszi
nagyúr
Ha valahol qr kód alapján lehet csatlakozni a wifire, akkor nektek beolvasaskor csillaggal jelöli a jelszót vagy kiirja?
-
Cunaja
addikt
Nem!
Visszavált, normál lencsére. Nagyítást engedi közben, de 3X-os zoom a max.Eközben kiderült, miért nem megy a fórum.
Nos, mert tökéletes a ketyere.
, ha eltekintünk a képernyő fényerőtől sötét területen, ( MIUI hiányosság és nem telefon ) akkor semmi baj, sőt..... -
Örni
senior tag
Akkor most már megválaszolhatnátok, hogy a zoomlencsével tud-e slowmot felvenni?
-
max1965
tag
Mi meg nagyon bírjuk a kis ....ket.
Legalább felhoztuk egy kicsit a topicot, mert kívűlállóknak lehet, hogy furcsa volt, hogy ez miért nem pörög. Jó, nem egy tömeg cucc, kevesebb van belőle.
De ha egyszer valami jó, működik, nem kell mókolni, akkor nincs miről diskurálni.
És ha valami jó, akkor nem kell megjavítani.
Remélem sokáig bírja, mert nagyon ragaszkodom a dolgaimhoz, nehezen váltok. -
Cunaja
addikt
válasz
max1965 #1064 üzenetére
Na, a gekko miatt kapok hülyét. Jó fénykép, csak utálom őket, amikor a házba bemásznak.
Valami ellenszer, jó lenne ellenünk.
Nekem a telefon 265 nap múlva változik át fényképezőgéppé, akkor 6-hét alatt, több ezer képet fog csinálni. Ezért vettem. Persze, nálam lesz a fényképezőgép is, illetve másik telefon is, mert lesz olyan, hogy egyszerre, több szemszögből készül felvétel. A fő fényképező eszköz a telefon lesz. Addig, még sokat fog javulni a szoftver is. -
Cunaja
addikt
válasz
max1965 #1062 üzenetére
+1.
Ennél a telefonnál, már lassan felejtős lesz a nagyobb technika. Kéznél van, gyors, nem kell összerakni, stb....
Persze azért egy komoly fényképezővel nem veszi fel a versenyt, de egyéni mozi és képek előállításához, szerintem elegendő.
Ha valami nagyon komoly esemény vagy téma van, akkor jöhet jól, a nagyobb technika.
Nyaralás alatt, az emberek 85%-a, már telefonnal fényképez és videózik. Már az számít idegennek, ha valakinél komoly fényképező van.
Személyem a fényképezés miatt döntött a telefon mellett, a többi része nem érdekelt. Megérte!
A sós vizet, nem sok minden szereti. -
Cunaja
addikt
Ez egy rossz minőségű fotó. A virágot fújta a szél és nem feküdtem le, hanem gyorsan, lehajolt testtartással lőttem. Egyszóval, jobbat tud.
Néha, saját magam is meglepődöm a tudásán. Marha drága, de amikor a családi fényképeken ájul a rokonság és az ismeretség, akkor jön elő, mi is, kerül ennyibe, egy Cica- mica telón. Legtöbb vélemény ez. "Azt a mindenit".
Ha van pénzed, nem bánod meg. Nem prémium Samu és nem Alma, de a minőség ott van, néha még tovább.
A hangzás elmarad a prémium Almától, de nincs messze tőle.
Ha az elejétől olvasod a fórumot, akkor láttad, hogy volt egy kis gondom. Elmondanám, hogy az első telefon, már a dobozból kivéve is tévesztette az ujjlenyomatot, vagyis gyárilag hibás volt a kijelzője. Ez ami most van, még sosem tévedett. Gyors mint a villám.Minden márkánál belefuthatunk, gyárilag rossz minőségű készülékbe.
Jó vásárlást! -
PeteePeti
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy ha kiválasztok egy pdf olvasót a pdf-ek megnyitására, akkor miért nem jegyzi meg a készülék! Rengetegszer dobja ezt fel, holott kijelölöm a megjegyzést!
-
Imike20
senior tag
válasz
max1965 #1047 üzenetére
Kérdés... Ha már említetted a töltèst.
Két lehetőség van ha jól èrtelmezem.- Töltèsi sebesség növelése. Ez bepakcsolható opció.
- Illetve èrtesítès gyorsításról amit te állítasz be százalèk.
Az utolsó opciónál feldob egy èrtesítèst akarok e 120W töltèsre váltani. Ez tiszta sor.De az első lehetőség mit takar? Ott vajon mennyivel tölthet?
Köszönöm szépen a választ.
-
Cunaja
addikt
válasz
Imike20 #1042 üzenetére
Ennél a telefonnál, sok minden érdekes.
1. Drága
2. Alig lehet kapni
3. A Xiaomi EU rom, még nem forrta ki magát, mert az akku merül mint a Titanic. Ugyanolyan használatnál, a gyári EEA, sokkal jobban teljesít és közelsem melegszik annyira.
4. A telefon fóruma itt, szinte halott.Ennek ellenére!!!
A külföldi fórumokon agyon dicsérik.
A fényképező része, fenomenális.
A kollégáknak a lebegő lencse működése a mindenük.
Nagyon tetszik nekik és érdekesnek tartják.
Külföldön ( EU ) is, sokan keresik.
Egyszóval, tényleg érdekes a helyzet.
Jó magam, nagyon elégedett vagyok vele és a telefoncserén kívül, még nem volt gondom vele soha. -
nikkor
aktív tag
-
nikkor
aktív tag
Már hosszú ideje nincs a telefon a szolgáltatók kínálatában.
Most kb. 2 hete viszont már a gyári garanciát nyújtó internetes áruházak választékából is hiányzik.
Szerintetek fog ez még pozitív irányba változni? Ha igen, akkor mikor? BF és Advent idején? -
Örni
senior tag
A zoomkamerával lehet lassított videókat felvenni?
-
kellareg
junior tag
válasz
Clyde the gl #1030 üzenetére
Ha nem tévedek a Sáomi EGY android-verzióváltást garantál minden készülékének.
-
Clyde the gl
újonc
Sziasztok!
Jelen pillanatban melyik 100.000 ft körüli Xiaomiról lehet tudni, hogy majd a legtovább bírja az androidos frissitéseket?
Egy Mobilarena-s videóban csak az egyes Samsung a sorozatú telók voltak megemlítve, mint majd andriod 16-17 futásra is alkalmas készülékek.
De van e ilyen Xiaomiban?
Köszönöm -
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Egyelőre türelmesen várok, mert bármennyire szeretném ezt a telefont, nem fogok érte 500 ezret adni, ahogy más telefonért sem.
Lehet, hogy többen vagyunk így ezzel, azért nem látok mostanában új tulajdonosoktól hozzászólást? -
max1965
tag
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
[link]
Közülük csak a MM ad hivatalos gyári garanciát? -
TomPack
őstag
Kár, hogy nincsen rá Pitaka!
-
azorahai
csendes tag
Sziasztok!
A héten érkezik a telefon. Nézegettem tokokat, néha-néha találok egy újat, de általában ugyanazokat a tokokat látom.
Kiváncsi vagyok hogy nektek milyen van, és honnan rendeltétek? Hátha egy szépen megakad a szemem. -
natë
nagyúr
Jók ezek a heti dev-ek, mindegyiknek ugyanaz a changelogja.
-
sting2
addikt
Sony zv 1 kamerával veszek fel " Bike Run" videókat.
Bluetooth billentyűzettel, monitorra kötve elboldogulna ezekkel a felvételekkel, alap megvágás céllal?
Van olyan jó vagy legalább hasonló - ezen tudása , mint az S23 Ultra Dex módja -
Puculo
aktív tag
válasz
tamaswilhelm #1011 üzenetére
Köszi a választ, közben nekem is megjött.
-
Puculo
aktív tag
válasz
tamaswilhelm #1004 üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen régiót használsz? Már próbáltam párat, de csak jelentéktelen téma frissítés érkezett eddig.
-
Végül letettem a 13 Ultra-ról és inkább Sony Xperia 1 V-re esett a választás. Xperia Z1 és Z2 óta nem volt Sonym, most ismét ez lesz úgy néz ki.
-
natë
nagyúr
Használjátok - nem globálosok - a xiaomi stock mailt?
-
cyber86
őstag
válasz
tamaswilhelm #1004 üzenetére
Kamera hanyas verzió neked?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Van valami infó, hogy lesznek-e mostanába frissítések?
-
koboldozat
senior tag
Miért van az hogy a Messenger nem jeleníti meg buborékban ha írnak? Csak amikor belépek? Volt egy pár Xiaomi és mind ezt csinálta. Van valamit megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest