- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt értem csak én még nem fogtam élő sectoid-ot.

A játék elején még inkább gránátoztam meg medkit, mostmeg már ritkán kapok sectoid-ot. Kivéve ha van mectoid mert ahhoz jár egy hogy buffolja, de azt meg kilövöm hogy nebuffolja. Így nehéz elkapnim.
Még csak egy olyan nagy dököt fogtam (muton vag mi) meg azt az energialényt amiből instant megtudtam hol a bázis. Nem tudtam hogy az adja ezt be.
Vagyis tuti mondta a nő de én olyankor nézem az ow cam-it hogy lövik szét az embereim.
Ja és fellőttem 6 satelitet egy nappal a repirt előtt s így két régióba lenyomtam ötösről a pánicot a többibe meg négyes volt de oda is lőttem.
Szerintem valahol keleten lesz az exalt főhadiszálás az eddig kizárt régiók és az alapján hogy mindig ott tombol leginkább a pánik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest