- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Ó, én codexekkel még nem találkoztam, de nekem éppen elég barátságtalan volt ez a muton is. Főleg, mert nem számítottam rá és 1 sniper - 1 heavy- 2 ranger - 1 rookie összeállításban mentem. Bár végül egyszerűen megoldottam: kapott egy gránátot, az leszedte róla az armort, kiszedte coverből és a sniper oneshotolta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira nem állok rosszul, ha sikerülne szerezni egy kis intelt akkor megindulna a szekér. Gyorsan behúzok 2-3 területet, teszek rá tornyot és egyenesben is vagyok... Vagy nem
Apropó, a rám küldenek egy UFO-t event konkrétan mit csinál?
Vagy azt lövöm ki most, vagy a mérgező lövedéket. Utóbbira szavazné, de nem akarok megint visszatöltögetni három hetet 
-
micafighter
nagyúr
válasz
fogtunder
üzenetére
Spider meg exoval érdemes összehangolni a proving groundsot, területi bónuszból experimental ammot egyből legyártja majd. Amúgy elirium core-t érdemes beosztani, volt hogy küldetésenként kettő esett, de a vége fele már nem esett egy se sajnos, war suitbol van 2 amit nem használok, jó lett volna még pár experimental armort meg ammot gyártani. Érdemes kitalálni előre milyen felállásban akarod nyomni, nekem mostani setuphoz elég 2 war meg 2 wraith, amíg az nincs meg addig meg elég egy spider meg egy exo.
Codex: felderíteni mennyire szoktál küldetéseken ? Azért kérdem mert nekem codex egyszer sem okozott gondot, free kill volt az első találkozást leszámítva. Felderítés meg azért fontos mert ha tudod hol vannak, úgy rendezed a csapatot hogy leszedd egyből.
Más felderítéssel kapcsolatban: ha a csapatod már nincs concealbe de a rangered még abban van skillböl, előre tudsz vele menni felderíteni anélkül hogy az ellenséget riasztanád. Hiába jött le a conceal, csak azok az ellenségek "vesznek észre" akik ténylegesen látnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy azt lövöm ki most, vagy a mérgező lövedéket. Utóbbira szavazné, de nem akarok megint visszatöltögetni három hetet