- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Na folytattam este én is.
Elnéztem, a bevételem csak 400 körül volt, most mentem 500 fölé, és megvan egy új kontinens bónuszom is: egy 3. fejlesztési hely a fegyverekre

Minden hely kitakarítva, 2. comm center is letéve, egy alien bázis előkészítve (felfedeztem a területet), ha kell, bármikor odamegyek. Már bevállaltam az első queen-t is:ezen a nehézségi fokon már sokkal durvább volt, a 3-4 kígyó helyett szó szerint özönlöttek a kígyók, egyszerre kb. 13 jelent meg egy körben!! Vissza kellett töltenem, hogy jó helyekre beállva, le tudjam szedni őket. A Guardian skill a specnek baromi jó, volt, hogy 2 kígyót is leszedett egymás után és még belelőtt egy harmadikba
A pálya végén a kígyó főellenfelet ezúttal sikerült kiiktatni: ehhez kellet egy frozen grenade, meg egy stunolós ütés karddal (ezzel nyertem 3+2 cselekvési lehetőséget körön belül), és mielőtt elteleportált volna, sikerült megölni.
Megpróbáltam a psi katonámmal egy insanity-t rátolni, mert az nekem már rupture-t adna (nagyobb sebzés mindekitől, aki támadja), de ilyen főellenfélre nem lehet ilyennel támadni, nem is engedi.
Épp megtámadott az UFO, 3. alkalommal már nem tudtam előle elmanőverezni. Itt jött legjobban a stealth-os ranger: lelőttem az útjából az ellenfeleket, majd odamentem a toronyhoz, hogy rálásson; a többit már a sniper elintézte
Cserébe jött a következő queen: a berzerker is megjelent egy halom crysaliddal együtt. Nem volt vicces, de szerencsére le bírtam szedni annyira, hogy elmeneküljön. A mérgezés+egy acid gránát megtette a dolgát, minden alkalommal, amikor csinált valamit, szépen sebezte folyamatosan.
Most egyelőre ott tartok, hogy lassan visszavonom a csapatot és lelölök mindenkivel pár alient, hogy szintet lépjenek.
Esélyük sincsen már.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A pálya végén a kígyó főellenfelet ezúttal sikerült kiiktatni: ehhez kellet egy frozen grenade, meg egy stunolós ütés karddal (ezzel nyertem 3+2 cselekvési lehetőséget körön belül), és mielőtt elteleportált volna, sikerült megölni.
Esélyük sincsen már.