Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• l.skywalker

Topikgazda

válasz vg #4052 üzenetére

A játék az értelme. Most is a játékaim 80%-a 30fps-re van lockolva és nem nyervogok miatta mint egy bagzó macska. Az X előnye az S-el szemben nálam annyi volt, hogy az S az be-beesett 30 alá, az X fixen tartja. De nekem, aki nem árgus szemekkel a hibákat és a grafikát lesi nekem a 28 és a 30 fps is elég, HA a játék jó. Ha nem jó, akkor úgy sem játszok vele annyit, hogy felfedezzem a hibáit.

Eddig egyszer találkoztam egy játékban egy olyan területtel, ahova ha bemegyek, összeszarja magát az egész FPS. Annyival oldottam meg, hogy gyorsan letudtam az ottani küldetéseket és kész. Mivel a játék nagyon tetszett így nem foglalkoztam vele tovább.

Az egész technikai fejlődés egyik legnagyobb hátránya az, hogy a felhasználók vérszemet kaptak. Már nyóckában kell 120 fps-el játszani a FIFA-t, mert nem látszik Cristiano Ronaldó zacsiján elég élethűen a ránc és a hajtincsei nem rezegnek 120 fps-el. De nálam ez nem ad annyit az élményhez, mint egy jó sztori, egy változatos világ vagy egy szerethető karakter.

Egy dolgot várok az új generációtól: a loading screen-ek eliminálását. Ezt mondják, hogy nem lesz betöltési idő vagy ha lesz is, akkor észre sem vesszük majd. Ha ez megvalósul én már boldog vagyok. Ha pedig többre vágyok, ahogy Beniii is ajánlotta inkább veszek egy PC-t.

• pzstm

titán

válasz vg #4052 üzenetére

Kerdezd Ubit.

Masok megoldottak es elkezdtek hadznalni mashogy.

XGS jatekok is erdekesek lesznek meg melyik mire es mennyjre Hasznalja elso korben a konzolt.
    2021 vege elott nem szamitok ra hogy akar kek akar zold oldal a rendszeresebb 60FPS-n tul csodat muveljen, de ne legyen igazam

Új hozzászólás Aktív témák