Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
A játék az értelme. Most is a játékaim 80%-a 30fps-re van lockolva és nem nyervogok miatta mint egy bagzó macska. Az X előnye az S-el szemben nálam annyi volt, hogy az S az be-beesett 30 alá, az X fixen tartja. De nekem, aki nem árgus szemekkel a hibákat és a grafikát lesi nekem a 28 és a 30 fps is elég, HA a játék jó. Ha nem jó, akkor úgy sem játszok vele annyit, hogy felfedezzem a hibáit.
Eddig egyszer találkoztam egy játékban egy olyan területtel, ahova ha bemegyek, összeszarja magát az egész FPS. Annyival oldottam meg, hogy gyorsan letudtam az ottani küldetéseket és kész. Mivel a játék nagyon tetszett így nem foglalkoztam vele tovább.
Az egész technikai fejlődés egyik legnagyobb hátránya az, hogy a felhasználók vérszemet kaptak. Már nyóckában kell 120 fps-el játszani a FIFA-t, mert nem látszik Cristiano Ronaldó zacsiján elég élethűen a ránc és a hajtincsei nem rezegnek 120 fps-el. De nálam ez nem ad annyit az élményhez, mint egy jó sztori, egy változatos világ vagy egy szerethető karakter.
Egy dolgot várok az új generációtól: a loading screen-ek eliminálását. Ezt mondják, hogy nem lesz betöltési idő vagy ha lesz is, akkor észre sem vesszük majd. Ha ez megvalósul én már boldog vagyok. Ha pedig többre vágyok, ahogy Beniii is ajánlotta inkább veszek egy PC-t.
-
pzstm
titán
Kerdezd Ubit.
Masok megoldottak es elkezdtek hadznalni mashogy.
XGS jatekok is erdekesek lesznek meg melyik mire es mennyjre Hasznalja elso korben a konzolt.
2021 vege elott nem szamitok ra hogy akar kek akar zold oldal a rendszeresebb 60FPS-n tul csodat muveljen, de ne legyen igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7