Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
Na én is csatlakoztam ma hozzátok egy felújított x one-al. Remélem nem fogok csalódni mivel az előző generációban nagyon a ps3 felé húzott a szívem majd írjatok már kérlek 4-5 játékot ami nagyon must have. (diablo 3 már megvan
Give them nothing but take from them everything
-
Krissz1983
aktív tag
Köszi.Rögtön egy kérdés. Ha az első bekapcsolás után a frissítés valami hibára hivatkozva leáll az nagy gond vagy sűrűn előfordul az ilyesmi?
-
Krissz1983
aktív tag
Folyamatosan 81%-nál áll le a frissítés... Kezdek ideges lenni.
-
Krissz1983
aktív tag
Ehh negyedszer kezdem újra és mindig megáll 81%-on. Asszem reggel viszem vissza.
-
Krissz1983
aktív tag
Segítsetek kérlek. Jól tudom hogy vásárlástól számított 72 órán belül ki kell cseréljék a terméket ugye?
-
Krissz1983
aktív tag
-
Krissz1983
aktív tag
Hoppá. Kábelről gyönyörűen megy 👍 na akkor 1 hét diablo 😆
-
Krissz1983
aktív tag
válasz Bogyi007 #76189 üzenetére
Full HD-ra ott az asztali Blu ray meg a 140 film amit megvettem hozzá 👍. A tomb raidert vettem meg most csak 1500 huf volt akciósan. A 3 havi gold előfizu mellé meg amúgy is kaptam egy 3000-es vásárlási utalványt szóval ingyen volt 😆
Egy bajom van csak a digitális cuccokkal. Itt a belváros közepén a drága T-home nem képes csak 10Mb/sec-et nyújtani 😡 és így nagyon sokáig tart minden....[ Szerkesztve ]
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok az Alien isolationt érdemes megvenni? Asszony szeretne valami horror játékot és nem nagyon ismerek mást a piacon. De ha tudtok jobbat jöhetnek az ajánlások
-
Krissz1983
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #76275 üzenetére
Ha valaki nem tehet fel kérdéseket akkor minek hívják fórumnak? Vagy itt csak olyat lehet kérdezni ami nagyon "szaki"
-
Krissz1983
aktív tag
Nem tudom ki hogy van vele de a witcher 3 nekem eddig a legjobb xo játék amivel játszottam. (anno az első rész PC-n a második x360-on volt meg) egyszerűen valami hihhetetlenül hatalmas. Már ezért megérte megvenni az új dobozt
-
Krissz1983
aktív tag
Tegnap vettem meg az mgs5-öt. Még nem próbáltam de nagyon sokat várok tőle
-
Krissz1983
aktív tag
Most vettem meg a destinyt 2990-ért a westend 576-ban 😂
-
Krissz1983
aktív tag
Tegnap megvettem az assassins creed unity-t a cd keys-től kemény 1.82 fontért 👊 582 forintot vonták le a kártyámról 😁
[ Szerkesztve ]
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok a masterchief collection most csak 8 dollár a cd-keys-en. Megéri megvenni?
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok srácok segítsetek kérlek.
Tegnap játszottam utoljára a box-al. Szépen ki is kapcsoltam a gépet nem volt semmi gond. Ma azonban volt egy áramszünet. A gép nem volt bekapcsolva.
Szépen vissza jött az áram és rá kb fél órával el akartam kezdeni játszani. Viszont a gép nem tölt be. Csippan szépen ahogy kell felugrik az xbox logó viszont nem tölt be a főmenü. Vagy ha be is tölt akkor csak egy nagy szürkeség van. Illetve felül látom az időt és a sign in feliratot. De nem reagál semmire.
Kuka? Vagy van erre valami házi gyógymód?
Előre is köszönöm a segítséget.Give them nothing but take from them everything
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok. Tolja valaki a divisiont? Jó lenne csapatban játszani kicsit.
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok. Az EA access úgy működik hogy bizonyos számú játékkal tudok játszani havi 1kHuf-ért amíg tart az az előfizetésem?
-
Krissz1983
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek.
Éjszaka frissült a box de sajnos 87%-nál megáll az applying update. Ilyenkor mit tudok tenni ?Give them nothing but take from them everything
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok egy kis segítség kéne.
Az mitől van hogy marha lassan tölt be a konzol bekapcsolás után illetve sokáig csak egy fekete képernyőt látok illetve ha be is tölt minden kurzor nyomásra marha lassan reagál?[ Szerkesztve ]
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok. Rendszer frissítés közben behalt a boxom. Folyamatosan a Troubleshoot keprnyo ugrii be. Már nyomtam arra hogy visszaállítás úgy hogy minden játékot és mentést megtartson de nem segített. Ha nyomok egy mindent töröljön le és álljon alaphelyzetbe gombot akkor az összes mentésem el fog veszni?( Mondjuk The Division 1100 órája is)? És kezdhetek mindent előről?
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok kéne gyerek kis segítség.
Tegnap beköltözött egy one X a nappalinkba.Viszont kéne hozzá egy 4k-s tévé is.
Ajánljatok kérlek valamit 200-220k környékén ami meg is éri az árát.
Eddig LG tévét használtam tökéletesen megvagyok elégedve vele.
Előre is köszönöm. ( Nem akarok flame-et kelteni de ez a leggyorsabb módja hogy valódi gamerektől kapjak valós tapasztalatokon nyugvó segítséget)Give them nothing but take from them everything
-
Krissz1983
aktív tag
Tudom tudom ez az assassin's creed origins nem egy mai darab de b@sszus valami k@rva jól néz ki 4k-ban x-en. Konkrétan államat kerestem ma reggel mikor kipróbáltam 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
- PS5 Lemez - Star Wars Jedi Survivor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest