Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziluboy
tag
válasz
interstate76
üzenetére
Nekem is volt tegnap este egy nagyon hasonló gond, amit még soha nem cisnált előtte. Asszony nézte a TVt úgyhogy ugyanazon a szobában egy laptopra streameltem az xbox képet, mikozban NFS Rivals-al játszottunk. Utána visszaléptem a dashboardra és egyik kontrollerre se reagált, nem tudtam kikapcsolni se. Az előlapon levő érintő gombot megnyomta, de nem kapcsolt ki hanem újraindult. Utána mind a két kontroller ment.
Laptop: Win 10 Pro v1607 build 14393.969 (WiFin)
Xbox: Fat legfrisebb dashboard (LAN)
Kontroller: Régi típusú, nem volt a laptopra csatlakoztatva, mert szobán belül voltam. Ugyanez egy új típusúval.Lehet ez valami bug lesz az új szoftverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7